Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
15.8.06 08:24

Ahoj,
strašně jste se rozepsaly, jak o víkendu nečtu, doháním to celé pondělí.

ALEX - soucítím s tebou a tvou migrénou. Zrovna chodím k neuroložce, která mě zkoumá, čím by to mohlo být a jaké léky by mi mohly zabrat. Včera mi oční nezjistil žádné závady na očích, tak jsem zvědavá, kam mě pošle příště. Každopádně se ale větší procento žen v těhu migrén zbaví. Minule jsem žádnou neměla, tak doufám, že to vydrží i tentkrát. Bez léků bych asi lezla po zdi. Ani na to nechci pomyslet…

Přežijte dnešní pracovní den, snad nebude zas lít. :cry:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 09:19

Mě ty příznaky fakt začínájí až ted, dala jsem si k snídani jogurt a pak šel celej ven, jsem tedy bez snídaně a bojím se něco sníst…

Pěkně tady leje a je zima, bych neřekla, že ve čtvrtek má být 28 stupňů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.8.06 10:20

Ahoj všichni, tak právě jsem se vrátila z kontroly. Bohužel jsem nestihla odběry, protože jsem ráno trpěla na záchodem, takže na ty jdu až příští týden. Nicméně mě prohmatal, říkala jsem mu o tom výtoku - hlenu, povídal, že je to normální ale pro jistotu vzal stěry. Pak mi dělal ultrazvuk, srdíčko jsem tentokrát viděla, mám i fotku - mimčo pěkně roste :D. Akorát mě zmátl tou velikostí, protože údajně má 18 mm, což odpovídá devátému týdnu, podle poslední MS jsem v desátém a podle opl.soulože v jedenáctém, tak fakt nevím. Říkal že to měří od šíje, tak nevím, jak moc je to vypovídající. Na kontrolu jsem objednaná 5.9., mám přinést moč, dostanu průkazku a udělají mi NT screening, který mají v ordinaci. Jsem zvědavá kolik to bude stát, zapomněla jsem se ho zeptat a on nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.8.06 10:25

Holky, ještě jeden dotázek :D

Odběry krve se dělají nalačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.8.06 10:30

ahoj holky, vsechny vas zdravim… samozdrejme ze to nestihnu vsechno docist, ale chtela jsem vas jen vsechny pozdravit a rict jak jsem dopadla…
vcera me pustili z nemocnice, zitra jdu na kontrolu, ale melo by to byt v poradku, mimca maji 4 cm a je mi docela dobre… furt mam klidovy rezim
doufam ze jste vsechny v poradku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.8.06 10:36

Alex: mě sestra řekla, že se mam najist, aby se mi neudělalo špatně
Míša: to je skvělá zpráva, moc držím palce a dávejte na sebe všichni pozor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 10:53

JOSEFINO, gratuluju k úspěšné kontrole, pokud doktor měří od šíje (což teda slyším poprvé), tak to určitě odpovídá, většinou se měří od temene hlavičky po kostrč (CRL) :wink: takže bud v klidu :wink:
MIŠO, super,že už jsi doma a krásně rostete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.8.06 11:15

Ahojky holky :) přeji všem krásný den pokud možno bez nevolností :)

Mě dnes nechal Lukášek trochu vyspat… vstávali jsme až v 10 hodin… takže mi nebylo ani špatně… tak nevím, jestli je to tím, že nevstávám tak brzy, nebo jestli už mám po nevolnostech :wink: (kéž by)

Alex- já mám jít na odběry krve nalačno
Josefínko- moc gratuluji ke kontrole
Sraz- příští týden sice už budu v práci, ale po práci klidně můžu (dělám do 15,30) a moc ráda vás uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.8.06 11:21

Petul - k tomu porodu -můj muž taky nemá rád nemocniční prostředí ( omdlel mi i na veterině :) ), tak jsme se báli jak to zvládne u porodu, ale naštěstí to ustál :) …nevím co bych si tam bez něj počala :)

Každopádně chudák tvoje kámoška… ta si musela ten porod opravdu užít :D …alespon mají zase zajímavý zážitek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.8.06 11:32

Ahoj holky,

ALEX - v minulém těhotenství se mi osvědčili podprsenky Anita. Nekupovala jsem si těhotenské, ale rovnou mateřské (odepínání na kojení) a úplně v pohodě. Dělají různé typy, měla jsem i takové dvojité silnější, poskytující větší podporu a jednu jen jednoduchou, ale jsou super, nedávno jsem je odložila, protože se mi prsa zmenšila, jak už míň kojím, tak je zase asi brzo vytáhnu. Myslím, že nemá cenu kupovat těhotenské a potom mateřské, je to zbytečné vyhazování peněz. Ta Anita stojí cca 600,– Kč. Už si to přesně nepamatuju.

Misa2 - Hurá, mám velkou radost, že jsi v pořádku. A taky mám radost, že tvoje miminka mají už 4 cm, doufám, že moje je na tom stejně. Dnes už máme na metříku 11!!!

Petul - tak to znám. Já jsem otěhotněla 3 měsíce po revizi (s Ondrou) a švagrová velice uštěpačně poznamenalo, že to je nějako brzo, ne, přece by se mělo čekat 6 měsíců. No byla jsem z toho celá špatná. Tvoji známí si asi neuvědomili, že sama se po tom neúspěchu bojíš, jak vše dopadne a tímhle že ti moc nepřidají. Ale určitě to bude v pohodě, nic na ně nedej. :wink:
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.8.06 11:39

Petulko- čtvrtek odpoledne mi vyhovuje.....takže sraz (pro všechny, které mají zájem ) se koná 24.8. 2006…místo a čas domluvíme podle vašich možností :)
Takže jestli víte o nějaké hezké restauraci, kde bychom se mohly sejít, tak pište své návrhy :)

Doufám, že se nás sejde co nejvíc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 11:41

DENDULKA: aha, tak to bude tím, že jsem tam poctivě dala, že nejsem lékař :D Děkuju.

SARAAI: mě teda taky paralen nezabírá. Dneska jsem si řekla dr. o léky, tak mi napsala brufen. Ale prý se smí jíst jen ve 2. trimestru a jen hooodně mírně. A tak je to se všema lékama.

Jinak z kontroly jen to, že mám vysoký tlak… já nízkotlaká fakt nechápu… takže mě bude hlídat. A odpoledne jdu na UTZ :) A tím to hasne… jinak opět nic… krev prý až za 3 týdny :(

PRAŽANDY: já bych navrhovala centrum… pro většinu to bude spravedlivé, že všechny budeme muset někam dojet… jinak 24.8. potvrzuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.8.06 11:43

Jahůdko.. s centrem souhlasím :)
a jinak ti moc gratuluju ke kontrole a k tomu, že dnes uvidíš svého miláčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 11:45

JAHUDKO a v kolik jdeš na ten utz?, to abych si tě odpoledne ohlídala :D

Teda s tím omdlíváním chlapů u porodu, to jsem teda zvědavá, přítel měří 196 a váží 108kg a představa, že tam sebou flákne 8O to by snad bylo zemětřesení, či co :roll: a krev vidět nemůže, no nechám se překvapit, ale ted dělá hrdinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 11:49

DENDULKA: mám tam být ve 13:45 - tak tam snad nebudu dlouho čekat :)
Já se taky bojím, že nebude manžel křísit mě, ale já jeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital