Poradna duly
Jana Čurdová
To já vím,že se to nemusí, já jsem to tam napsala, protože tady v Hustopečích nemám ještě moc kamarádek, teda těch těhotných. Tak jsem si říkala, že se třeba někdo časem najde
a jinak ještě děkuji za připsání do seznámku.
DENDULKA: přesně před 14 dny. Myslím, že nás ještě předeženete
. Jsem na ten porod fakt zvědavá - asi sem fakt nepatřím ![]()
JAHUDKO, jednou seš tady, tak sem patříš, i kdybys rodila v lednu
Seš takovej náš předskokan ![]()
JAHUDKO, to už brzo budeš cítit pohyby, někde jsem četla, že když má mimčo kolem 20ti cm, tak už to je cítit a při téhle rychlosti růstu
Některé holky je už cítí v 15tt
Už se na to těším..
Termín kopání mám 28.9., ale mamka mi dneska říkala, že taky začala cítit mě hrozně brzy… tak jsem zvědavá
ÄLe bříško nulové ![]()
Ahoj holky,
ještě jsem chtěla napsat takovou veselou příhodičku, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Tak jsme jeli s budoucím manželem od mých rodičů z Náchoda a u Letovic jsem uviděla čápa na komíně, pak ještě jednoho na louce a tak jsem si řekla, že když uvidím ještě třetího tak si koupím těhotenský test. No a ten třetí letěl rovnou nad naším autobusem a testík byl večer pozitivní. Možná je to náhoda, ale třeba jste někdo zažil něco podobného.
JAHUDKO, tak mě to bříško už vylejzá..
MARTINO, jako znamení to je fakt pěkný, já to tedy nezažila a nejsem si jistá, jestli jsem vůbec kdy viděla naživo čápa
Ale raději bych viděla 3 vrány ![]()
Dendulka: já bych taky radši nějakou tu vránu, ale nakonec je to jedno, hlavně ať jsme zdravý ![]()
a co se týká bříška, na začátku jsem byla opuchlá a přibrala jsem, ale teď jsem asi 2kg shodila, každý den trošku hopsám na míči a chodím na vycházky, ale bříško zatěžuju minimálně a hlavně už se těším až budu od září chodit plavat.
AHOJTE, holciny,
vitam svoji jmenovkyni Martinu26
a taky Misu - je fajn, ze jsi v poradku ty i mimisaci
.
Holky, ja vam zavidim a to hodne, jak vidite, ze vam mimisci rostou. Ja videla poprve na ultrazvuku svetlou bublinku s cernou teckou a dalsi asi uvidim az 30.8. na NT screeningu (uz se nemuzu dockat) a pak za tyden a pul na kontrole u MUDr.
PODPRDY - holky z cervence si moc vychvalovali kojici z Upavanu, Ze moc dobresedi a jeste jdou pekne. Nasla jsem je tady:
http://www.emanuela.cz/…mfort-upavan
http://www.emanuela.cz/…y-lux-upavan
Kupujete si je pres inet nebo nekde v obchode? Ja se cokoliv bez vyzkouseni docela bojim objednat, navic ani poradne nevidim, jak dana vec vypada ve skutecnosti (coz je nekdy rozdil dost znatelny), ale zas se daji vratit a maji i lepsi cenu.
Jeee, ted jsem si vsimla, ze uz se mi v metriku objevila devitka!!! Hip, hip, huraaaa!
Znovu vás zdravím, nedalo mi to a ještě odpoledne zajela k doktorovi a ten mi vystavil neschopenku a doporučil klídek, odpočinek, žádný stres a odpolední procházky.
Tak doufám, že bolest hlavy přejde a teploty už nebudou. ![]()
Ahoj holky,
hlásíme se po dnešní kontrole. Miminko je v pořádku a má se k světu, čile si plavalo a podle dr. mávalo ručičkama (teda já toho moc neviděla a to si myslím, že po zkušenosti před 2 lety už trochu vím, kam koukat
)Každopádně bude naštěstí jedno, dle utz 12tt, takže budeme mít asi zase malého obříka (Kačenka měla porodní váhu 4,12 kg).
Martino - na těch čápech něco bude, máme chalupu v j.Čechách a v poslední době, jakákoliv kamarádka přijede, za pár týdnů hlásí // Lítají tam jak o život ![]()
Mějte se zatím krásně, jdu uložit princeznu.
Terka
THERRO, gratuluju k úspěšné kontrole a kolik vůbec mimčo měřilo?
a kdy jdeš na další kontrolu?