Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
15.8.06 15:37

To já vím,že se to nemusí, já jsem to tam napsala, protože tady v Hustopečích nemám ještě moc kamarádek, teda těch těhotných. Tak jsem si říkala, že se třeba někdo časem najde :D a jinak ještě děkuji za připsání do seznámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 15:41

DENDULKA: přesně před 14 dny. Myslím, že nás ještě předeženete :wink:. Jsem na ten porod fakt zvědavá - asi sem fakt nepatřím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 15:43

JAHUDKO, jednou seš tady, tak sem patříš, i kdybys rodila v lednu :D Seš takovej náš předskokan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 15:45

DENDULKA: tak to jsem ráda - děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 16:07

JAHUDKO, to už brzo budeš cítit pohyby, někde jsem četla, že když má mimčo kolem 20ti cm, tak už to je cítit a při téhle rychlosti růstu :roll: Některé holky je už cítí v 15tt :D Už se na to těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 16:08

Termín kopání mám 28.9., ale mamka mi dneska říkala, že taky začala cítit mě hrozně brzy… tak jsem zvědavá :) ÄLe bříško nulové :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 16:09

Ahoj holky,
ještě jsem chtěla napsat takovou veselou příhodičku, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Tak jsme jeli s budoucím manželem od mých rodičů z Náchoda a u Letovic jsem uviděla čápa na komíně, pak ještě jednoho na louce a tak jsem si řekla, že když uvidím ještě třetího tak si koupím těhotenský test. No a ten třetí letěl rovnou nad naším autobusem a testík byl večer pozitivní. Možná je to náhoda, ale třeba jste někdo zažil něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 16:10

MARTINA26: tak to je krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 16:20

JAHUDKO, tak mě to bříško už vylejzá..
MARTINO, jako znamení to je fakt pěkný, já to tedy nezažila a nejsem si jistá, jestli jsem vůbec kdy viděla naživo čápa :D Ale raději bych viděla 3 vrány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 16:28

Dendulka: já bych taky radši nějakou tu vránu, ale nakonec je to jedno, hlavně ať jsme zdravý :D
a co se týká bříška, na začátku jsem byla opuchlá a přibrala jsem, ale teď jsem asi 2kg shodila, každý den trošku hopsám na míči a chodím na vycházky, ale bříško zatěžuju minimálně a hlavně už se těším až budu od září chodit plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
15.8.06 17:40

AHOJTE, holciny,

vitam svoji jmenovkyni Martinu26 :P a taky Misu - je fajn, ze jsi v poradku ty i mimisaci :D .

Holky, ja vam zavidim a to hodne, jak vidite, ze vam mimisci rostou. Ja videla poprve na ultrazvuku svetlou bublinku s cernou teckou a dalsi asi uvidim az 30.8. na NT screeningu (uz se nemuzu dockat) a pak za tyden a pul na kontrole u MUDr.

PODPRDY - holky z cervence si moc vychvalovali kojici z Upavanu, Ze moc dobresedi a jeste jdou pekne. Nasla jsem je tady:
http://www.emanuela.cz/…mfort-upavan
 http://www.emanuela.cz/…y-lux-upavan

Kupujete si je pres inet nebo nekde v obchode? Ja se cokoliv bez vyzkouseni docela bojim objednat, navic ani poradne nevidim, jak dana vec vypada ve skutecnosti (coz je nekdy rozdil dost znatelny), ale zas se daji vratit a maji i lepsi cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
15.8.06 17:44

Jeee, ted jsem si vsimla, ze uz se mi v metriku objevila devitka!!! Hip, hip, huraaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.8.06 18:38

Znovu vás zdravím, nedalo mi to a ještě odpoledne zajela k doktorovi a ten mi vystavil neschopenku a doporučil klídek, odpočinek, žádný stres a odpolední procházky.

Tak doufám, že bolest hlavy přejde a teploty už nebudou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.8.06 19:58

Ahoj holky,
hlásíme se po dnešní kontrole. Miminko je v pořádku a má se k světu, čile si plavalo a podle dr. mávalo ručičkama (teda já toho moc neviděla a to si myslím, že po zkušenosti před 2 lety už trochu vím, kam koukat :) )Každopádně bude naštěstí jedno, dle utz 12tt, takže budeme mít asi zase malého obříka (Kačenka měla porodní váhu 4,12 kg).
Martino - na těch čápech něco bude, máme chalupu v j.Čechách a v poslední době, jakákoliv kamarádka přijede, za pár týdnů hlásí // Lítají tam jak o život :lol:

Mějte se zatím krásně, jdu uložit princeznu.
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 20:02

THERRO, gratuluju k úspěšné kontrole a kolik vůbec mimčo měřilo?
a kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital