Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
15.8.06 12:53

Ahoj, jsem tu dnes jen na skok, nějak moc práce nebo co 8O .
S tou bolestí hlavy, zkus mrknout na www.porodnice.cz - poradny - tam je MUDr. Koucký a asi milion dotazů na něj ohledně snad všeho…a kdyby se ti nechtělo hledat, zkus mu poslat dotaz. Tenhle doktor se jeví fakt jako odborník, takže bych maximálně věřila tomu, co řekne :D .

Jinak včera jsem měla asi špatný oběd, protože cítím, jak se mi střeva hýbou a lítám na zachod…achhhh jooooo.

Tak pusu mimískům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 12:56

Tak se tak dívám, pracující těhulky to nemají jednoduchý. Já jsem od 9.července doma na neschopence. Sice mě nic nebolí, ale zato se už docela nudím, ale co by člověk neudělal proto naše mimi. Jo a paralen prý neškodí, když se to nepřehání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.8.06 12:58

Ahoj holky,
tak se hlásím po víkendu a dočtení stránek. Reagovat adresně to fakt nezvládnu.
Co se porodů týká, tak maža u prvního byl a super, stál sice u hlavy, jinam by se asi nevlez :) , ale viděl úplně všechno. Pak mi to musel celé popisovat znovu, jako bych tam vůbec nebyla jak jsem byla soustředěná na kontrakce a správné tlačení. Jinak díky panu primáři (který měl službu v sobotu) a který už tam díky vedení nemocnice není :x jsem měla pouze 2 vnitřní stehy, takže jsem hned vyskočila z postele a v pohodě. Tak doufám, že to tak bude i u toho chlapečka :wink:
Jinak jsem se taky dočkala - zítra jdu na kontrolu - první, tak uvidím co a jak. Docela mám nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
15.8.06 13:44

Vítám nováčka Martinu !
Naopak bolesti hlavy a nevolnosti ať zmizí :wink:
Jsem se zrovna včera dívala na netu na nějaké těhotenské prádlo- minule jsem si koupila dvě Anity a jsou fakt svělé. Klidně zainvestujte, dají se nosit i normálně, velmi pohodlné! Mateřské prádlo by mi zatím bylo šíleně velké-přece jen rozdíl je stále znatelný…
Tátu u porodu jen doporučuju, nejlíp, když projde aspoň částečně dobrou psychoprofylaxí, ať ví, do čeho půjde. Kdysi dáááávno jsem prohlašovala, že parner u porodu nikdy- ale když přišel náš čas, strašně moc jsem to ocenila, byla to velká pomoc, podpora (i když asistentka byla fajn). POčítala jsem s tím, že bude stát u hlavy, ale v průběhu kace přece jen „nevydržel“ strhnut dějem a šel se dívat zblízka :oops: Úžasný zážitek pro nás oba- narození syna…
Lendulko , abych nedělala v seznamu zmatek- kontrolu mám 24.8. Díky za vedení seznamu, musím to být pěkná nimračka!
Miso2 , ráda čtu, že jste všichni vpořádku, je tak dál…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 13:46

Průkazka

Chtěla jsem se zeptat, jestli tady už někdo má průkazku včera mi pan doktor řekl, že jí dostanu až po 12.týdnu. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.8.06 13:49

Martina 26 - spoustu holek tu už průkazku má, spoustu ne. Záleží to na doktorovi. Já ji ještě nemám, dostanu ji na příští kontrole 28.8. To budu na konci 13. týdne. Martino, klid, ještě si jí užiješ… :wink:
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 13:56

Dík za uklidnění Pett :D Já jdu na další kontrolu 31.8. tak uvidíme. Ono je to vlastně jedno, hlavně ať miminko roste a je zdravý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.8.06 13:56

Pro Valli:posílám odkaz na sránku http://www.zemekrasnaneznama.cz/
jsou tam některé z nich.
Jsou to fotky země z výšky.
Fakt jsen si u prohlídky fotek trochu odpočinula, protože jinak pořád přemítám jestli je všechno vpořádku, jestli mimi roste jak má.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.8.06 14:04

holky, diky za privitani :)
a jak vlastne mate velke mimca vy?
ja prukazku jeste nemam, da mi ji asi az moje gynekolozka…
s tim porodem… to je dobry… muj si to zazije dvakrat :) delala jsem si legraci, protoze mimca maji termin den po sobe, tak jsem se ptala jak to provedem? a tchyne to vyresila :) pry zacnu rodit pred pulnoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 15:03

Poslušně hlásím, jsem zpět :) Mimísek krásně roste… má 70,7 mm od hlavičky po zadeček a podle výpočtů 14,4 cm celkově… ty jo… je to macík… ale fotka není nic moc. Dám jí do galerky :)
DENDULKA: jo a příští kontrola je 30.8.
Jsem zvědavá, kolik bude mít příští týden ten tvůj brouček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.8.06 15:27

Jahudka84 - teda, to je fakt macek!! Jdeš nějak brzo na kontrolu, to já od minulé půjdu po 6! týdnech a pak předpokládám po 4 týdnech jako při minulém těhu. No tak gratuluju.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.8.06 15:28

Ahoj

To je dobře Jahudko84, že mimísek roste. Taky jsem včera měla radost, když
jsem viděla těch našich 35,5mm a tak jsem se začla smát a pan doktor mi malinko vynadal, že se mu klepe obraz, ale mě to vůbec nevadilo. Jinak jsem ještě chtěla poděkovat, že jste mě vzali mezi sebe. Alespoň mi to doma rychleji utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 15:29

JAHUDKO, tak to je teda kus 8O před kolika týdny měl ty 4cm? To roste pěkně rychle..můj prcek měl minulé pondělí asi tak 4,5 cm, tak teda netuším, jestli vás doženeme :roll: Všimla jsem si, že ty vaše míry odpovídá 14tt :D To budeš možná rodit i začátkem února :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.8.06 15:32

Jo a samozřejmě vítám Martinu, napíšu tě do seznámku, jen pro doplnění kolik ti je let a z jakého města nebo kraje jsi, není to povinné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.8.06 15:33

PETT: to je tím, že jsem na neschopence, takže musím každých 14 dní… ale většinou jen pokecáme a zase jdu… UTZ jsem si dneska vydupala, ale jinak ho mít nebudu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí