Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
14.8.06 09:35

Denulko - gratulace k prukazce.
Honey - muzes prijet uklidit i k nam?
Prsa se mi nijak vyrazne nezvetsila, dokonce jsem se vcera nacpala do plavek, ktere mi pred tehu byly taktak pres prsa. A podprdy zatim jakz takz taky fajn. Mam pocit, ze v predchazejicim tehu jsem je mela teda velky hnedka. Zadny velky boleni se taky nekona.
boule na brichu jo, driv nez zacne spek, muzu si nekdy nahmatat vyklenuti. Ale zalezi, nekdy mam pocit, ze mam obr bricho a jindy, ze nemam zadny. Kdyz sedim, vali se mi akorat tak speky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.8.06 09:37

Tak mi je po tom kafču lépe…No a ted mažem ke skorotchýni, to mi zas bude cpát něco dobrýho, ale musím odolat, snažím se hlídat, aby ten špek nebyl větší a větší, moje ranní váha 67 kg, což je katastrofa :! ještě v únoru to bylo 62 a loni 53kg, no po porodu budu mít co dělat, ale hlavně půl roku nekouřím a necvičím, tak je to možná tím…Je tu nějaká bývalá kuřačka?

Mizím, pak si vás dočtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.06 09:44

Zdravím všechny přítomné a přeju dobré ráno :lol:
Dendulko zasílám veliké gratulace k průkazce!!!!!!!! a Valli přeju hodně štěstí na KO :!
K těm prsům: nemám je o tolik větší, než před těhu, ale ta bolest. Přítel mi na ně nesmí ani šáhnout :cry: (a trošku kvůli tomu žbrblá), nemluvě o tom, když si na ně náhodou chci lehnout, chichjo!Bouli si taky nenahmatám, ale to bude spíš kvůli mému špíčkovému obalu miminka :oops: (alespoň se teď můžu na něco vymlouvat, chichi). Ale bříško pomalu roste, spíš teda k večeru, i když občas mám taky pocit, že vlastně vůbec těhu nejsem - z toho mě zatím vyvádí ty prsa.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 09:48

hi,hi - tak to jsme na tom s přítelem stejně, představa, že by mi sáhnul na ty 2 balóny, co tam jsou teď místo prsou, je neskutečná. Taky brblá, ale má smůlu :oops:

Dneska mám od rána rýmu a bolí mě hlava :? Jen nevím, jestli to je příznak alergie nebo nachlazení, chjooo

Gratuluji ke zdárným kontrolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.8.06 09:51

Ahojky holky :)
přeju vám všem krásné ráno :)
JOSEFINKO…moc děkuji za tu adresu… už jsem koukala :)
DENDULKO…moc a moc gratuluji k průkazce!!!!!!!… jooo a bývalá kuřačka jsem taky, ale nekouřím teprve od té doby, co jsem zjistila, že jsem těhotná

PRSA---prsa mě bolí úplně hrozně… ležet na břiše nemůžu a dokonce mě bolí i když si lehám ze zad na bok… hrůza

BŘÍŠKO… bulku si teda taky nenahmatám :D …asi to bude taky těma špíčkama :) …a jinak mám pocit, že mám bříško pořád stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 09:53

tda vy tu všichni píšete o špíčkách a vážíte tak 50 kg i s postelí :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.8.06 09:53

ahojte holky,

k bříšku - já měřim 156 a vždycky jsem měla kolem 45 kg - drobek a teď to najednou jde nahoru už mám 49 kg a břicho roste a roste, ale taky mi to přijde zatim spíš jako špek než těhu bříško.

Dendulko - já přestala kouřit v momentě kdy jsem zjistila že jsem těhotná, tzn. 8.7. a tak mám pocit že ten špek mi tam roste taky díky tomu protože to je najednou chuť na sladký. Ale co za to krásný maličký škvrně nám to stojí ne?

bolesti - já měla bolesti v podbřišku. Asi před týdnem mi to přestalo. Jen když zatnu svaly na břiše třeba při zvedání se z postele tak mi tam někdy tak nepříjemně píchne. A prsa? ty mě bolí pořád stejně. Ze začátku se mi zvětšili, ale pak se to bohužel stoplo a nic jen bolí a bolí. A na bradavkách se mi pořád dělaj bílý tečky jakoby takový tukový něco.

A hlavně asi se mi začal projevovat nízský tlak. v sobotu při vaření oběda jsem málem omdlela, musela jsem všeho nechat a jít si na chvíli lehnout. A včera se to opakovalo. Nic moc situace teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 09:59

já mám 1 kg nahoře z 57kg na 58 kg při výšce 165 cm. Nějak si nedovedu představit pak 10-12 kg navrch. To budu jak velryba 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.8.06 10:07

já jsem byla jak velryba, když jsem čekala Lukáška… přibrala jsem 22 kilo..... hrůza
musím se ted víc hlídat, protože přes 20 kilo už nechci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.8.06 10:13

alex a marketinko , a to počkejte, až začnete kojit! To budou pánové zírat! A prsa už možná nebudou tak citlivá, takže sahat dovoleno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
14.8.06 10:25

Ja nevim, kdyz jsem byla na kontrole pred 14 dny, mela jsem tlak uplne normalni a do te doby jsem nemerila, ale zadne mdloby na me nechodi. No klasika, proste zadne priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.8.06 10:32

no nic holky… jdu se věnovat dítěti :D a musím také něco uvařit.....
ještě se na vás přijdu kouknout… zatím papa a přeju hezké pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.8.06 11:10

Honey - můžu se zeptat, co se minule stalo? Já mám pořád strach ze zamlkého těhu. Těhotenské příznaky mám, může to být přesto špatně? Mohla bys mi prosím napsat SZ, abychom neplašily ostatní holky?
Předem moc díky.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.06 11:10

holky vy mi urcite poradite, zacinam v tom mit pekny hokej - na genetiku bych mela udelat tabulku v kolikatem tydnu jsem brala jake leky a zjistila jsem, ze to vlastne nevim:
podle metriku mi to vychazi jinak, podle posledni ms to doktorce vychazi jinak a podle posledniho utz jsem se taky nesesla takze fakt nevim, utz bude nejpresnejsi, takze z nej bych asi mela vychazet - 21.7. jsem mela hodnotu CRL 6+5 znamena to tedy 7 tyden tehotenstvi nebo 7 tyden stari plodu? proboha ani tohle nevim, jde to semnou z kopce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 11:21

Holky, prosím, poraďte, co si můžu vzít na bolest hlavy? Asi se mi rozskočí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie