♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
18.7.10 14:15

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli pijete kafe - já si sice koupila bez kofeinu, ale nějak to neni ono :oops: :oops:

A pak ještě jedna asi úplně praštěná otázka: Co spaní na břiše? Hrozně ráda tak spim, ale teď mám pocit, že mě břicho pak bolí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.7.10 14:34

Ivet, kafe nepiju, tak s tím Ti moc neporadím, ale já taky moc nemůžu spát na břiše, jak si na něj lehnu, tak mě tlačí a pak se mi udělá tak těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.7.10 15:11

no já piju 3v1 od Nescafe vždycky po ránu. Říká se, že je hodně slabý, tak snad to nevadí, ale u prvního těhu jsem ho pila taky a dobrý.
Ležení na břichu mi teda zatím vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.7.10 15:15

jo Šemi gratuluju k druhý čárce, myslím si,že dnešní testy už jsou 100 %

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
18.7.10 15:41

Šemi, gratulace k čárce, já jim měla dost slabou i den po vynechání ms, ale za tři dny už byla skoro jak ta druhá. Od tý doby jsem netestovala. Už mě napadaj občas i takový debilní myšlenky, jestli jsem teda vůbec pořád těhotná, když jsem ještě nebyla ani na tý kontrole a musím 14 dnů počkat :lol: No jsem fakt prdlá.

Kafe nepiju už několik let. Nepřestala jsem kvůli těhu, ale mnohem dřív, bolel mě z něj žaludek. A už mi vůbec nechybí a nemám na něj chuť. Ale jinak si myslím, že jedno slabý kafčo denně nemůže ublížit…

Na břiše spím ráda a zatím mi to nevadí. A už zase si říkám, jestli jsem teda vůbec pořád těhotná :lol: :lol: :lol: Ale s Vojtou jsem spala na břiše nebo aspoň na půlce břicha dost dlouho a taky mi to nevadilo. Až pak dýl to začalo bejt nepříjemný a automaticky jsem přesídlila na bok. A spaní s kojícím polštářem bylo fakt super. Zajímavý bylo, že jak jsem porodila, už mě to spaní s kojo polštářem nebavilo. Tak jsem zvědavá, jak to bude teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.7.10 16:56

Holky děkui za přivítání. No snad to tak je a nepřidávám se k vám zbytečně :-P Jinak podle ms bych měla mít termín 30.3. takže až na konci, to jsem zatím asi poslední..

Jinak mě bolí prsa a podbřišek. :nevim:

Jinak asi podle metříku vidíte že mám už jedno dítě, Davídka 2.5 roku. Tak doufám, že všechno proběhne dobře, nejen u mě, ale u i vás! :kytka:

Kafe-při prvním těhu jsem se ptala dr, jestli můžu a říkala, že můžu jedno za den, slabší klidně.

Spaní na břiše-to sem četla, že se může dokud to jde. Ale co je na tom pravdy :think: Každopáně mám zakloněnou dělohu a při tom se prý vyloženě doporučuje spát na břiše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.7.10 20:08

Kde vás všechny mám? Tady je dneska nějak mrtvo :-(

Holky nechtělo by to udělat nějakou tabulku, nebo počkáme až budeme mít všichni potvrzený od dr? Jenže já jí neumím :cry:

A je tady někdo kdo by měl termínek jako já?? já měla poslední ms 23.6 takže mi to vychází na 30.3.2011 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.7.10 20:12

Šemi, mě zatím vychází 14.3. tak uvidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.7.10 20:12

Šemi, mě zatím vychází 14.3. tak uvidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.7.10 20:18

šemi, tys dostala ms a já už měla // :-) Já poslední měla 22.5., ale ovulace byla až kolem 20 DC.

Tabulku bych brala, aspoň něco jednoduchýho, abych se ve vás vyznala, ani nevim, kolik nás tu je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.7.10 20:23

Jo jo s tabulkou souhlasím, a je tu někdo kdo jí umí? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.7.10 20:35

nehlaste se všichni :lol: :lol:

já si teda nejsem moc jistá, ale kdyby se nenašel někdo jinej, můžu zkusit něco spáchat. No doufám spíš, že se někdo najde :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.7.10 20:48

Holky já sem na tyhle věci … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.7.10 20:53

Ha!!! U Kaji v podpisu jsem našla odkaz na tabulku, pokud jí dělala ona, je na to šikovná. A má to!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.7.10 20:56

Ať máme přehled no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie