Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli pijete kafe - já si sice koupila bez kofeinu, ale nějak to neni ono
![]()
A pak ještě jedna asi úplně praštěná otázka: Co spaní na břiše? Hrozně ráda tak spim, ale teď mám pocit, že mě břicho pak bolí ![]()
Ivet, kafe nepiju, tak s tím Ti moc neporadím, ale já taky moc nemůžu spát na břiše, jak si na něj lehnu, tak mě tlačí a pak se mi udělá tak těžko…
no já piju 3v1 od Nescafe vždycky po ránu. Říká se, že je hodně slabý, tak snad to nevadí, ale u prvního těhu jsem ho pila taky a dobrý.
Ležení na břichu mi teda zatím vůbec nevadí.
jo Šemi gratuluju k druhý čárce, myslím si,že dnešní testy už jsou 100 %
Šemi, gratulace k čárce, já jim měla dost slabou i den po vynechání ms, ale za tři dny už byla skoro jak ta druhá. Od tý doby jsem netestovala. Už mě napadaj občas i takový debilní myšlenky, jestli jsem teda vůbec pořád těhotná, když jsem ještě nebyla ani na tý kontrole a musím 14 dnů počkat
No jsem fakt prdlá.
Kafe nepiju už několik let. Nepřestala jsem kvůli těhu, ale mnohem dřív, bolel mě z něj žaludek. A už mi vůbec nechybí a nemám na něj chuť. Ale jinak si myslím, že jedno slabý kafčo denně nemůže ublížit…
Na břiše spím ráda a zatím mi to nevadí. A už zase si říkám, jestli jsem teda vůbec pořád těhotná
Ale s Vojtou jsem spala na břiše nebo aspoň na půlce břicha dost dlouho a taky mi to nevadilo. Až pak dýl to začalo bejt nepříjemný a automaticky jsem přesídlila na bok. A spaní s kojícím polštářem bylo fakt super. Zajímavý bylo, že jak jsem porodila, už mě to spaní s kojo polštářem nebavilo. Tak jsem zvědavá, jak to bude teď.
Holky děkui za přivítání. No snad to tak je a nepřidávám se k vám zbytečně
Jinak podle ms bych měla mít termín 30.3. takže až na konci, to jsem zatím asi poslední..
Jinak mě bolí prsa a podbřišek. ![]()
Jinak asi podle metříku vidíte že mám už jedno dítě, Davídka 2.5 roku. Tak doufám, že všechno proběhne dobře, nejen u mě, ale u i vás! ![]()
Kafe-při prvním těhu jsem se ptala dr, jestli můžu a říkala, že můžu jedno za den, slabší klidně.
Spaní na břiše-to sem četla, že se může dokud to jde. Ale co je na tom pravdy
Každopáně mám zakloněnou dělohu a při tom se prý vyloženě doporučuje spát na břiše ![]()
Kde vás všechny mám? Tady je dneska nějak mrtvo ![]()
Holky nechtělo by to udělat nějakou tabulku, nebo počkáme až budeme mít všichni potvrzený od dr? Jenže já jí neumím ![]()
A je tady někdo kdo by měl termínek jako já?? já měla poslední ms 23.6 takže mi to vychází na 30.3.2011 ![]()
šemi, tys dostala ms a já už měla //
Já poslední měla 22.5., ale ovulace byla až kolem 20 DC.
Tabulku bych brala, aspoň něco jednoduchýho, abych se ve vás vyznala, ani nevim, kolik nás tu je ![]()
nehlaste se všichni
![]()
já si teda nejsem moc jistá, ale kdyby se nenašel někdo jinej, můžu zkusit něco spáchat. No doufám spíš, že se někdo najde ![]()
Ha!!! U Kaji v podpisu jsem našla odkaz na tabulku, pokud jí dělala ona, je na to šikovná. A má to!! ![]()