Poradna duly
Jana Čurdová
@Alowen ja to chapu. Jen si to nedokazu v praxi predstavit. Ja v kanclu a muz doma pere pleny ![]()
@gabulesul6 no jo, jak se říká, někdo se stačí jen „otřít o trenky“ a je v tom (nic proti, někde jsem tenhle obrat četla).
Moc gratuluju ![]()
@Vemas a není to čitě náhodou čistě vaše věc, jak staré děti budete mít? Tyhle radily bych poslala někam… podobní jako ti, co mi pořád říkali - nemysli na to, moc se na mimčo soustředíš ![]()
Každý ať si hledí svého
@Vemas píše:
@Alowen ja to chapu. Jen si to nedokazu v praxi predstavit. Ja v kanclu a muz doma pere pleny
no, tak v téhle situaci si toho svého taky nedovedu představit
Ale jinak je to zlato, zvládá v domácnosti skoro všechno, když chce a hlavně výborně vaří
@Vemas Mně to zatím nikdo neřekl, ale vím, že je to ok, brácha má přesně takhle od sebe holky a úplně super
. Pro dceru budu doma, až půjde do školy, což je myslím výhoda, mít druhé dřív, už bych doma nebyla…:)
@Alowen joo lidi me neskutecne toci. My (hlavne ja) jsem chtela deti s vetsim vekovym rozdilem, ale poslouchat kidy, ze ty deti nikdy nebudou si rozumet, nebudou sourozenci a bla bla bla. Me fakt nebavi. Hlavne jsem ja, kdo deti porodi, vychova… ![]()
A ty se nesousetred na mimco ![]()
Tak to je tvuj sikula! Mu muz 100% zvlada peci o dite, to zvladne uplne v pohode (lezela jsem v nemocnici, takze byl na vsechno sam) jsko o malyho se postaral, ale domacnost moc nezvlada. Uz vubec si hi nedovedu predstavit, ze by sam (bez mych seznamu a pod) sel nakoupit, uvaril veceri, vytrel, umyl wc… Tohle on proste „neumi“ nebo nechce umet
@gabulesul6 ja taky v tom vidim same vyhody!
Ale ze vsech stran posloucham jaky budou nasedeti chudaci, jak si nebudou rozumet, nebudou mit spolecne zajmy… ![]()
Mala pujde do skoly za rok nebo za 2?
@Vemas no on ten můj žil docela dlouho sám a hlavně to není žádný pecivál, od rodičů se odstěhoval celkem brzy, Jsem za to ráda, mám v něm oporu a ne jenom další dítě, o který se starat, jak píšou ženský jinde…
Jinak já mám bráchu staršího o 4 roky a jednoho mladšího o dva a půl. Je fakt, že kluci už byli každý jinde, moc si spolu jako malý nerozuměli. Ale to bylo daný i jejich povahama. Já si se starším bráchou rozumněla, dokud jsme se nezačali prát o pokoj
Je to čitě vaše věc, jak starý děti chcete. Ono to starší dítě toho sourozence podle mě i snadněji přijme
@Alowen tak to muj muz je celkem zvyklej na servis
ale zase abych mu nekrivdila, hodne maka, pracuje i 14h denne, takze je mi i blby po nem chtit treba ve 20h kdy se vrati z prace aby utrel prach a vyluxoval…
@Vemas no, jasně, to chápu
A Ty chodíš do práce, nebo jsi pořád ještě s malým doma?
@Alowen ja pracuju na zkraceny uvazek, ale nastesti toho nemam moc, bud to zvladam, kdy je malej ve skolce, nebo chodi se mnou. On je v tomhle zlatej
@Vemas sama nevim, protoze je narozena 10.zari, zrovna tak blbe… ![]()
Teda, vy jste se nějak rozkecali ![]()
@almondka @gabulesul6 vítejte ![]()
Ahojky, můžu se přidat? Našla jsem // minulé pondělí nejdřív sice dušíka, ale každý den krásně silil a o víkendu až byly krásně stejně silné
Podařilo se nám po 2 letém snažení, takže jsem z toho nejdřív měla šok. Na přirozené otěhotnění nám nedávali moc šancí. Snad všechno tentokrát dobře dopadne. Před 2,5 lety jsem měla momiděložní. Břicho zatím docela pobolívá tam, kde má
Na gyndu jdu ve čtvrtek pro jistotu po předchozí zkušenosti.
@Petula155 Ahojky, gratuluju, ja se taky chystam k Dr. ve čtvrtek ![]()