Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
8.7.13 08:30

@Alowen ja to chapu. Jen si to nedokazu v praxi predstavit. Ja v kanclu a muz doma pere pleny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 08:34

@gabulesul6 no jo, jak se říká, někdo se stačí jen „otřít o trenky“ a je v tom (nic proti, někde jsem tenhle obrat četla). :mrgreen: Moc gratuluju :hug:
@Vemas a není to čitě náhodou čistě vaše věc, jak staré děti budete mít? Tyhle radily bych poslala někam… podobní jako ti, co mi pořád říkali - nemysli na to, moc se na mimčo soustředíš :pocitac:
Každý ať si hledí svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 08:35
@Vemas píše:
@Alowen ja to chapu. Jen si to nedokazu v praxi predstavit. Ja v kanclu a muz doma pere pleny :think:

no, tak v téhle situaci si toho svého taky nedovedu představit :lol: Ale jinak je to zlato, zvládá v domácnosti skoro všechno, když chce a hlavně výborně vaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
8.7.13 08:38

@Vemas Mně to zatím nikdo neřekl, ale vím, že je to ok, brácha má přesně takhle od sebe holky a úplně super :). Pro dceru budu doma, až půjde do školy, což je myslím výhoda, mít druhé dřív, už bych doma nebyla…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.7.13 08:41

@Alowen joo lidi me neskutecne toci. My (hlavne ja) jsem chtela deti s vetsim vekovym rozdilem, ale poslouchat kidy, ze ty deti nikdy nebudou si rozumet, nebudou sourozenci a bla bla bla. Me fakt nebavi. Hlavne jsem ja, kdo deti porodi, vychova… :pocitac:
A ty se nesousetred na mimco :lol:

Tak to je tvuj sikula! Mu muz 100% zvlada peci o dite, to zvladne uplne v pohode (lezela jsem v nemocnici, takze byl na vsechno sam) jsko o malyho se postaral, ale domacnost moc nezvlada. Uz vubec si hi nedovedu predstavit, ze by sam (bez mych seznamu a pod) sel nakoupit, uvaril veceri, vytrel, umyl wc… Tohle on proste „neumi“ nebo nechce umet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.7.13 08:44

@gabulesul6 ja taky v tom vidim same vyhody!
Ale ze vsech stran posloucham jaky budou nasedeti chudaci, jak si nebudou rozumet, nebudou mit spolecne zajmy… :zed:
Mala pujde do skoly za rok nebo za 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 08:47

@Vemas no on ten můj žil docela dlouho sám a hlavně to není žádný pecivál, od rodičů se odstěhoval celkem brzy, Jsem za to ráda, mám v něm oporu a ne jenom další dítě, o který se starat, jak píšou ženský jinde…
Jinak já mám bráchu staršího o 4 roky a jednoho mladšího o dva a půl. Je fakt, že kluci už byli každý jinde, moc si spolu jako malý nerozuměli. Ale to bylo daný i jejich povahama. Já si se starším bráchou rozumněla, dokud jsme se nezačali prát o pokoj :mrgreen: Je to čitě vaše věc, jak starý děti chcete. Ono to starší dítě toho sourozence podle mě i snadněji přijme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.7.13 08:49

@almondka viiitej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.7.13 08:53

@Alowen tak to muj muz je celkem zvyklej na servis :twisted: ale zase abych mu nekrivdila, hodne maka, pracuje i 14h denne, takze je mi i blby po nem chtit treba ve 20h kdy se vrati z prace aby utrel prach a vyluxoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 08:55

@Vemas no, jasně, to chápu :) A Ty chodíš do práce, nebo jsi pořád ještě s malým doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.7.13 08:56

@Alowen ja pracuju na zkraceny uvazek, ale nastesti toho nemam moc, bud to zvladam, kdy je malej ve skolce, nebo chodi se mnou. On je v tomhle zlatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
8.7.13 09:20

@Vemas sama nevim, protoze je narozena 10.zari, zrovna tak blbe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
8.7.13 10:00

Teda, vy jste se nějak rozkecali :D
@almondka @gabulesul6 vítejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.7.13 10:11

Ahojky, můžu se přidat? Našla jsem // minulé pondělí nejdřív sice dušíka, ale každý den krásně silil a o víkendu až byly krásně stejně silné :-)Podařilo se nám po 2 letém snažení, takže jsem z toho nejdřív měla šok. Na přirozené otěhotnění nám nedávali moc šancí. Snad všechno tentokrát dobře dopadne. Před 2,5 lety jsem měla momiděložní. Břicho zatím docela pobolívá tam, kde má :-) Na gyndu jdu ve čtvrtek pro jistotu po předchozí zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
8.7.13 10:15

@Petula155 Ahojky, gratuluju, ja se taky chystam k Dr. ve čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí