Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
5.2.19 19:49

@Terkapali Já myslím, že to bude rychlé ;) ! Jinak za 11 minut od prasknutí vody seděla v autě…slušný výkon ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:52

I ja jsem napjata jak dopadne. Doufam, ze dobre. Jak uz to tu vsechny prozivame spolu…i muj ceka se mnou, jsem mu rikala, ze findusce, co mela zitra jit vydelavat steh uz praskla voda. Ze „kecas a jak je na tom“ :lol: :P :P ted uz to pujde postupne jak na bezicim pase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:53

@pindulinka89 ty jsi se dívala na čas jo? :lol: no tak to je pravda, když psala ještě s těmi kontrakcemi, tak to asi snad půjde rychle :think:. Ještě to tady psala, aby nebyl veliký, tak se jí to splní, chlap ani nestihl vytáhnout tu sondu :lol: :lol:

Příspěvek upraven 05.02.19 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:54
@V09 píše:
I ja jsem napjata jak dopadne. Doufam, ze dobre. Jak uz to tu vsechny prozivame spolu…i muj ceka se mnou, jsem mu rikala, ze findusce, co mela zitra jit vydelavat steh uz praskla voda. Ze „kecas a jak je na tom“ :lol: :P :P ted uz to pujde postupne jak na bezicim pase :)
:lol: :lol: :lol: ať si založí profil a může si psát taky s námi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:56

@Terkapali to by ho asi jeblo z tech nasich debat a vytoku :lol: :P rikam mi jen sem tam neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 19:57

@V09 To jo :). My jsme na té cestě měli taky extrémní množství překážek, přes které jsme společně museli přejít :pankac: …nejdřív nevěra úplně na začátku tedy (za to jediné jsme si mohli sami), vykradli nás, vyhořeli jsme, zažili jsme policejní razii těžkooděnců v bytě, kde jsme bydleli, volali jsme hasiče a záchranku kvůli sebevrahovi, čelili jsme trestnímu stíhání ze strany státu (nepodložené…potom, co jsem vysolila balík za právníka označeno dokonce za protizákonné…ovšem prachy mi nikdo nevrátil, že…), smrt blízkého člověka v naší přítomnosti a nakonec vážná nemoc…no do detailu to víc rozebírat nebudu…ale už jsme se dost naučili na sebe spoléhat 8) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:58
@V09 píše:
@Terkapali to by ho asi jeblo z tech nasich debat a vytoku :lol: :P rikam mi jen sem tam neco :mrgreen:

Rikam mu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:59

@pindulinka89 tak to je mě potom jasný, spolu musíte zůstat, tolik překážek… To jen tak někdo nezvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 20:00

@pindulinka89 tak to je teda opravdu dost :potlesk: prave to jsou ty veci, co i nas stmelovali. Kolikrat to spatne, kdyz spolu preckame nas posili jeste vic a vic si sebe vazime. Ale vy jste toho teda opravdu nemeli po malu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878

@V09 Já to taky hlásila doma, že finduska rodí…samozřejmě bez přezdívky, to by zase nedal až tak detailně :lol: :mrgreen: a taky mu říkám jen sem tam něco ;) …ale vliv to na něj má…hned je zase takovej opatrnější a nežnější na téma dítě/porod ;) …

@Terkapali No jasně…já u toho totiž zrovna seděla, když psala…a přišlo mi to strašně rychlé :mrgreen: .

Jo nad chudákem chlapem a sondou jsem uvažovala taky ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974

@V09 :lol: :lol: třeba by se rád přidal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 20:03

@pindulinka89 já taky to zaregistrovala, že to bylo extra rychle, prý praskla mi voda, sedím v autě :lol:. Taky říkám sem tam něco doma, a je pravda jak píšeš, že je hned jiný co se týče mimina a porodu, někdy zaskočený :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 20:05

Jo to toho člověka opravdu znáš skrz na skrz…protože když jsou nějaký průsery, se vždy projeví povaha bez obalu ;) …ale i tak se lidi v průběhu života mění a vyvíjí..tak občas je nějaké nové překvapení…zase alespoň není nuda :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 20:08

Však jsem mu říkala…hele…tak jedné z bab už praskla voda a akorát rodí..měla termín týden přede mnou…ale u ní se to předpokládalo, to byla ta s tím stehem, víš…chvíli koukal, a pak povídal…kdy zajedeme k těm našim? Asi tenhle víkend by to bylo vhodné viď? :lol: :mrgreen: Tak maminka jeho bude mít alespoň radost, že se dostavíme včas ;) …je to 1,5 h cesta a má pro nás ty věci našité pro mrňocha, tak alespoň to bude vyřízené ;) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 20:10

Jo a taky jsem mu hned potom říkala nějaké informace, co jsem zjistila o porodnici dnes na netu…hlavně, že mají vanu jen na jednom porodním pokoji (já tu vanu chci :lol: :mrgreen: !)…tak se hned ptal, jestli mi to nemůže jako zaplatit, abych jí měla a taky na nadstandard na šestinedělí…no prostě někdy jsou kouzelní, když je člověk trochu postraší…a není to nepříjemný teda ten pocit rozmazlování :mrgreen: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí