Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
6.2.19 05:12

@finduska Ty budeš oslavovat v porodnici :mrgreen: Takže jsi po porodu nadupana hormony a nemůžeš spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 05:17
@Bufanda píše:
@finduska Ty budeš oslavovat v porodnici :mrgreen: Takže jsi po porodu nadupana hormony a nemůžeš spát :D
:lol: to asi jo :D myslim, ze nas takovych bude vic…No ja uz jsem moc zvedava, na toho tveho kuliska :) tady mas to prislovi, ze cekani ruze prinasi :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 05:32

@Bufanda uplne si nejsem jista, ze za to muzou hormony :think: :lol: :lol: i kdyz ty ze zacatku taky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
finduska
6.2.19 05:44

Momentalne ted resim dilema. Dost velke :lol: :lol: upadly mi bryle a samozrejme zaletly pod postel :mrgreen: a ted co.jit se sprchovat bez bryli :think: (trefim tam? :lol: ) pockat na sestru jestli mi je poda? :think: ci se pokusit kleknout si na zem 8o 8o a vyndat je :lol: :lol:

Jinak jeste ke kruhu,zítra pro nej muz musi :P :P pry ho mam mit rekla Mudra.bude to kvuli nastrihu lepsi :lol: jo a raky ty obri vlozky co jsem rak nadavala ze maji 30cm :pankac: tak nejlepsi kauf.uz sem jsem jela a doma jsem zdelala balik skoro(10ks) 3ks jsem narvala do kalhotek ze tedy uz konec a pojedem a ono mi to hned zase zacalo tect :cert: :cert: takze sundat a vymenit :lol: :lol: a tady uz jsem zdelala dalsi 4.ty jejich jsou fakt male ;) takze mam jednu velkou a na tom jednu malou. 8o

• Citovat
  • Upravit
V09
1604
6.2.19 05:53

@Bufanda a ty se uz citis lip? :hug:
@finduska pockej na sestru radej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 05:54

@finduska takze vlozek zasobu jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 06:02

No samozrejme jsem nepocka ze hrdinka :roll: takze jsem dolezla do sprchy uplne kantare,ta ledova me tedy probrala :lol: no a pak jsem zjistila ze mi nejde sebrat rucnik co mi spadl na zem :mrgreen: tak jsem se nejak ohla no a do postele jsem padla a uz mi hucelo v usich :roll: jesteze je Šimonek tak krásnej :think: ze kdyz ho vidim je vse zapomenuto.na chvili :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
6.2.19 06:59

@finduska moc gratuluji :kytka: a zbytek doctu jak přijdu od dr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 07:06

No tak mě to nedalo, @finduska krásná porodní váha, jsi dobra a závidím, že už to máš za sebou a Teda to jsi byla rychlá. S toho tvého manžela nemůžu, vtipálek :lol: :mrgreen: odpocivej, nabirej síly :hug: a těším se na foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 07:08

@DomčaP no jsi šikula, nějak začít musíš :palec: ještě pár jízd a budeš radit sama :D. @pindulinka89 to nemělo být vůbec na tebe. Jen prostě to čtu dnes a denně ohledně těch bio matek… Jasně některé lesní školky jsou prima, jen jsem tím chtěla říct, že tam berou děti co nejsou naockovane, tak nechápu proč ty maminky je cpou do školek do centra Brna mezi naockovane děti. Přijde mi to dost nezodpovědné. Nicméně tebe naprosto chápu, jsi prvorodicka a tak tě všechno zajímá to je pochopitelné! :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
6.2.19 09:08

@Terkapali Já to mám s očkováním tak, že ano, ale jen povinné, a nejdřív v půlroce. Když se narodila dcera, hodně jsme si tenkrát kolem toho zjišťovali. Zjistili jsme, že i povinné očkování se může odložit, takže jsme se s dr domluvili, že ji dáme až bude mít 6 kg, no a to bylo asi v tom půlroce. Nepovinné jsme odmítli, ale i to jsme museli podepsat.

No asi prcek roste nebo co, včera to vypadalo na zarazene prdy :D, ale dnes pořád cítím těžko, trvalo mi, než jsem došla z obchodu a bolí mě v kříži, takže jsem si naordinovala ležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 09:44

@Bufanda ale to je v pořádku, lepší později než vůbec. Já dceři taky dávala jen povinné očkování. Zbytečně cpát milion očkování :palec:

Ten můj už je od včera nacpanej dopředu jak kdyby měl každou chvilkou vypadnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 14:02

@DomčaP Tak super, že sis natankovala..ono to někdy opravdu překvapí, když člověk není na to auto zvyklý..každé má bandu jinde, systém otevírání jinak atd. atd. ;) a ještě se do každého leje něco jiného :mrgreen: :lol:

Jo já v zádech pořád nic..spodek břicha občas řádně zabolí, ale jen jednotlivě a nárazově..prý se ještě nic nechystá říkal doktor..no to jsme se shodli ;) .

Tak hlavně, že jsi to zvládla..mě dnes čekaly silnice viz foto..a ometala jsem namrzlou čepici sněhu ze střechy a to byl po dlouhé době počin, který mi tedy fyzicky neudělal vůbec dobře :andel: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 14:04
@DomčaP píše:
@V09 Sama bych si netroufla, jel se mnou Ondra, ten me uklidnoval a uz byl připraven me vystřídat jak me viděl :mrgreen: Připadala jsem si jak tupec..blondýna za volantem (tim nechci nikoho urazit, ale dneska jsem byla jednou z nich :mrgreen: )

Blondýna za volantem o sobě používám často pyšně sama ;) :jazyk: myslím, že už jsem na to jednou ukecala i pokutu :lol: :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 14:13

Tak já byla na gynde, vše v pořádku nic se nechystá cs píše pořád 0 :palec: , no jinak Teda taky říkal že má nižší vahu :nevim:.

Vařím vývar kuřeci, a brambory s jitrnicou :lol: jsem dostala chuť a na 17h jdu zase k dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí