Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
6.2.19 14:17

@finduska Já dneska z tebe taky nespala :mrgreen: :lol: nebo jako spala, ale tak lehce a divně…hormony no se vyplavovaly :lol: :mrgreen: :pankac: !

Tak sis alespoň ušetřila to třeba i dvoudenní čekání s kontrakcema a neměla čas nad ničím přemýšlet ;) buď ráda…i když s tím zúžením po stehu sis asi musela užít…to věřím..nicméně bezbolestný konec nás nečeká ani jednu, tak si vlastně nemáš na co stěžovat :P :P :P .

Tak teď už ho snad budeš mít u sebe častěji, až si odpočineš, ne?!

Takže v dřepu na koze :think: ? No my co můžeme zkoušet, právě doufáme, že nás Aniball to tlačení trochu naučí :andel: tak uvidíme ;) !

No vidíš…mohla jsem ti půjčit kruh s Krtkem…já říkala, že je dobré připravit se na všechno :jazyk:

Ani tu růžovou vodu jsi nepoužila, co :P …koupila jsi ji vůbec :mrgreen: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 14:18

@Terkapali teda mnam, ja delam cinu s ryzi. Na prejt s bramborem uz mam dlouho chut, asi udelam co nevidet :)
Tak parada, ze je vse v poradku. Vahu dozene, to bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 14:22
@Terkapali píše:
@DomčaP no jsi šikula, nějak začít musíš :palec: ještě pár jízd a budeš radit sama :D. @pindulinka89 to nemělo být vůbec na tebe. Jen prostě to čtu dnes a denně ohledně těch bio matek… Jasně některé lesní školky jsou prima, jen jsem tím chtěla říct, že tam berou děti co nejsou naockovane, tak nechápu proč ty maminky je cpou do školek do centra Brna mezi naockovane děti. Přijde mi to dost nezodpovědné. Nicméně tebe naprosto chápu, jsi prvorodicka a tak tě všechno zajímá to je pochopitelné! :kytka:.

Já si to taky vůbec nijak osobně nebrala ;) ! Prostě já vždy mám tendenci koukat na vše z více možných úhlů pohledu…i když s tebou budu v podstatě souhlasit, tak budu mít tendenci to probrat i z druhé strany :lol: :mrgreen: . Třeba s tím vitamínem K…ano, pokud je to potřeba a je to jediná možnost…píchněte mu to do patičky…pokud mu to můžu místo toho nakapat do pusy, raději jehlu vynechám a nakapu do pusy (jen pro příklad…neříkám, že to tak je…to si ještě musím zjistit)…jehle se nebráním, ale zbytečně jí dítě vystavovat nechci :nevim: A ještě mě napadá…když jsou děti oočkované, neměly by je přeci neoočkované děti nijak ohrožovat, protože tu imunitu by už měly mít…ne :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 14:37

Tak já dnes na gyndě strávila 1,5 h 8o :lol: Nejdřív byla vybitá sonda pro srdíčko…tak jsme čekali, až se nabije alespoň trochu (bezdrátové)…tak tam asi vše v poho…nic neříkali k výsledku, ale dvakrát ho budili za to měření (protože kupodivu spalo mrně, přesně, jak jsem říkala :lol: )…a tvářili se spokojeně…pak jsem požádala doktora o změření průtoku krve v hlavičce, protože to chtěli dělat v porodce na ult příští týden a když mi to udělal on, tak tam nebudu na něj muset…no a to tedy říkal, že většinou nedělá, že je to zbytečné podle něj, ale udělal to…akorát to trvalo, protože to s novým přístrojem ještě nedělal, tak musel zjistit nastavení v programu…taky se mě ptal, jestli nejsem nějak víc oteklá…protože jsem za týden od minule zase přibrala 2 kg (už celkem 18) :zed: :roll: :? …no nejsem oteklá…netušíme, kam ty kila lezou (ale říkala jsem mu, že to mám ze sušenek asi :pankac: )…ptal se, jestli mám bolesti…když ne, tak vaginálně ani nevyšetřoval, že není potřeba a shodli jsme se tedy, že se ještě nic nechystá (jo dokonce jsem mu vyprávěla, že @V09 poslali s čípkem 2 cm do nemocnice a valil oči jak blázen…ale říkal, že tam mohlo být ještě něco dalšího, a že opatrnosti není nikdy dost…tak jsme se shodli, že každý to prostě dělá dle sebe a je to v pořádku)…no a mrně má odhad 2800 g a hlavičku 31, 5 cm…ta se už moc nezvětšuje, tak super :palec: ! Fotka ze 3D dnes nešla udělat, protože mrně mělo NOŽIČKU před obličejem…je to prostě frajer/ka :jazyk: :potlesk: :palec: !

A už víme, jak je to s kndusem!!! :pankac: V jednu chvíli jsem říkala, že se nesmím koukat, abych neviděla…a on…Jóóó jako to pohlaví, že neznáte? No to já taky nevím…já jsem se na to taky nekoukal, abych vám to omylem nevykecal! Takže kndus bylo bůh ví co a vážně to nevíme, co to je :P :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 14:37

@Terkapali Na jitrnice mívám taky chuť poslední dobu často ;) ještě se zelím :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 14:56

@pindulinka89 vsak se zelim praave…

To mas taky peknou vahu mimoska. A neptala si se konkretne co to teda je kundus? :lol: :lol:
Vsak ja jsem mela tu zatku hlenovou jeste, ze mi odchaza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 15:00

@pindulinka89 zelí jsem si taky dala :mrgreen:. Ja to tenkrát řešila s dr. To očkování, a to že to dítě nemůže chytnout, když je očkované ano je tam menší pravděpodobnost, ale děti bez ockovaní můžou lapnout cokoliv a pak to přenáší na zdravé očkované děti, je to větší prenasec a to i virů jako chřipka, angína apod. Jinak dítě má imunitu jako dospělý člověk zhruba od 7 let. Do té doby je více náchylnější. Proto i ty nemocné ve školkách..

Jinak váhu neřeším 2kg má a co jsem dnes s dr. Počítala měl by mít, když to půjde jak má max 3.300g což je krásná práce :nevim: :palec: :mrgreen: takže normál váha, ale necháme se překvapit, nějak to dopadne.

No podle mě @finduska nestihla vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 15:07

@pindulinka89 já teď jezdím autem od chlapa, a včera vystupují z auta u školy a furt něco pipalo už jsem byla na nervy nevěděla jsem co, tak říkám kašlu na to vylezu a svítilo jedno světlo i přes to, že nemělo svítit :think: tak říkám tak jsem de*il co s tím kramem je, už v panice, že budu muset do servisu. Celou cestu před školu jsem nad tím přemýšlela, vracím se s dcerou k autu a jedno světlo pořád svítilo :think: tak si říkám no super chlap mě zabije. No po nastartování jsem zjistila, že byl zapli blinkr :mrgreen: proto to světlo a to pipani.. No jsem blondýna nedošlo mě to :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 15:13

@V09 Ne na kundus jsem se zeptat neodvážila :mrgreen: :lol: !

Má řekněme tabulkovou váhu ;) ale je to fakt jedno, protože se rodí děti v tak velkém váhovém intervalu, že nikdo nemůže říct, jestli je něco z toho dobře nebo špatně…to samé je s váhou těhotné…moje tělo prostě evidentně potřebuje pro to těhotenství víc kilo nahoru…hledaly jsme ta kila na mně pak s mamkou a babičkou ještě :lol: :mrgreen: a jó - mám podstatně větší zadek, než před těhu…ale jinak jsme nenašly nikde nic moc (jako kromě břicha samozřejmě :lol: )! Tak asi zase zadek nemá 10 kg navíc třeba :lol: …no a tělo jiné ženy zase nepotřebuje nic, tak nabere třeba 5 kg za celou dobu…některé i zhubnou třeba…prostě je to tak…a to stejné je s váhou miminek :) :palec: !

Já si spíš myslím, že prostě když jsi neměla z toho svého těla v tu chvíli ten správný dojem, tak to raději pořádně prohlídli a zkontrolovali…což je správný postup, protože oni těžko vědí, jak se žena cítí…ta to ví nejlépe…hele mně taky dnes třeba jen na základě mých pocitů nevyšetřoval čípek, protože není potřeba, když mi břicho netvrdne a nemám pocit, že se tělo chystá k porodu…jsme dospělé, tak na nás dají ;) .

@Terkapali Aha…ok…věci okolo očkování beru na vědomí ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 15:20

@Terkapali :mrgreen: :lol: Tak jako bys mi mluvila z duše dnes…já si couvla ráno po tom brutál ometání úplně vyřízená - břicho bolavý, dala plnej rejd a na plnej plyn se rozjela, abych se vůbec dostala přes sníh odhrnutej ke straně ze silnice, že…to nějak prošlo, tak jsem byla šťastná, sjela dolu z kopce, pak rovinka, a pak je docela kopeček zase zpět nahoru, abych vyjela z vesnice…no a najednou to začlo pípat totálně…tak jsem zkontrolovala pás - zapnutý, na sedačce spolujezdce batoh nevozím, ručka odbržděná, dveře zavřený, světla rozsvícený…no tak jsem zastavila, že…co taky jiného, když auto pípá a já nevím proč…nic jsem neodhalila…no a pak jsem se do toho kopečka na ledu málem nerozjela, abych zjistila, že s největší pravděpodobností to pípá, protože se mi to snaží sdělit, že to klouže 8o :roll: 8o 8o?! No to nepochopíš…to jsou stroje dneska, fakt :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 15:37

@pindulinka89 :lol: :lol: :lol: přesně, milion senzoru a já nevím čeho a úplně ku ho*nu :lol: jenom se zbytečně stresujem, no já mezi tím psala chlapovi, že prostě pipe něco v autě a svítí světlo a nejde zhasnout… No asi po 20 minutách co mě vypisoval jsem poslala jen jednu zprávu " jsem blond, už to nepipe", :lol: tak asi pochopil, že to byla nějaká blbost, protože na to radši ani nereagoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 15:42

@pindulinka89 někde to bude, jen to možná nevidíš ;) :lol: to pak půjde dolů uvidíš, taky máš pěkný buben v tom bude hodně kilo :mrgreen:. Já Teda u dcery těch 22kg měla všude :cert: to byl masakr, kotníky jak špalky :mrgreen:. Bolelo mě všechno, kolena, záda, kyčle… To bylo :zed:. Teď mám 13kg a je to tak akorát :think: ale hele tvoje tělo si to záda, tak proč se tomu bránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 17:09

@Terkapali No ale zase pozor…to Mondeo teď je první auto se senzorama na parkování, co jsem kdy řídila…jako moc spokojená s tím nejsem, protože to pípe brutálně, ještě tam máš 30 cm místa…tak to by mi přišlo lepší, kdyby to pípalo třeba při 5 cm :lol: :mrgreen: ale minule na parkovišti u krámu :zed: :zed: :zed: jsem nasr**ná, jen si na to vzpomenu zase už :zed: :zed: :zed:…řídil manžel zrovna dokonce…chtěl vycouvat z parkovacího místa, dal zpátečku, popojel a vlezli mu tam nějaký lidi…no klasika…však jsou na parkovišti u krámu, tak co by koukali po autech, že…prošli, manžel začal zase couvat kousíček a senzory řvaly jako pr*ase…tak zastavil a divil se, co je…no vylezla zpoza toho auta malinkatá holčička v růžový bundičce…patřila k těm lidem procházejícím 8o?!?! No měli štěstí, že se teď fakt pomalu odpoutávám a vylejzám z auta :pocitac:! Tak teda zlatý senzory na tohle, no :think:

Mě spíš jen dneska trochu vylekal, jak se divil, že tolik za jeden týden :lol: :mrgreen: ale tak třeba i rovnoměrně nabírám vodu, jen to není zatím poznat moc :nevim:…hlavně je právě divný, že mě v podstatě nic nebolí :lol: však se i hýbu docela dost…akorát ta potřeba toho spánku no…v noci klidně kolem 9 h a ještě hodinku odpoledne si teď dávám každý den :lol:…a jestli ty máš s tím mikrobřichem 13 kg…tak to opravdu není až tak nerovnoměrný u mě ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
6.2.19 17:25

@pindulinka89 Ondra mi hned udělal celkovou instruktáž našeho auta totiž :mrgreen: Ukazoval kde se co otevírá, co se kam leje a tak.. nebral to vůbec na lehkou váhu :mrgreen:

@Terkapali Já byla dnes u doktorky a mám CS 3 (prej na špičku prstu), jinak jsem měla taky pořád 0. :)

No a k doktorce…už mě posílá na příjem do porodnice, protože jsme došli k malému zjistění, že asi čekám malého sloníka :mrgreen: Když ji měřila, tak odhad váhy byl skoro 3kg, takže porod KP padá a v pátek se budeme bavit o možnosti otočení malé, případně se naplánuje ten císař. Záleží jaký bude odhad v nemocnici, mají tam lepší ultrazvuky a na tom, kolik plodové vody tam bude mít. Dneska říkala, že ji tam má tak akorát, takže je dost pravděpodobné že ta možnost otočení ani nebude. Stejně se toho bojím, že ji něco udělají při tom otočení :( Takže je to jasný, naše malá slečna bude Drama Queen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 17:44

@DomčaP To udělal dobře, že ti udělal instruktáž ;) ! Mně se to beze srandy jednou stalo s nějakým autem, co jsme měli krátce během stavby…zajela jsem na benzínku…musela jsem si vystoupit, abych se mrkla, na které straně mám bandu, zajela ke správnému stojanu, pokusila se otevřít bandu…nic…nevěděla jsem jak…no nenatankovala jsem :lol: :mrgreen: :pankac: …od té doby se vždy sama ptám na všechny tyhle věci pro jistotu, když máme nové auto :lol: !

Tak CS3 mám psané už od 16. 1., co mě jedinkrát vyšetřoval vnitřně…tenkrát mi to trochu přišlo, že se asi tím pádem brzy rozsypu, ale od té doby necítím žádné změny a ani poslední dvě prohlídky to neprohlížel, takže to zatím nebude číslo, kvůli kterému se děsit :)

A je tedy pořád hlavičkou nahoře, podle toho, co píšeš? Stejně se neplaš…to otáčení miminka se dělá a není důvod, aby jí to nějak ublížilo :) ! A dobře, že ti udělají ultrazvuk ještě v nemocnici, protože kór jestli má tvá doktorka trochu horší ultrazvuk, tak vůbec nemusíš mít sloníka :) ! Ty odhady jsou opravdu +/- 150 g u velice kvalitních ultrazvuků a až 500 g u těch zastaralejších (minule jsem se na to ptala svého doktora právě, když jsme měřili…on má teď nějakou úplně novou mašinu - dělá si velké utrazvuky sám a umí to prostě vše…)…no a jestli máš odhad o 200 g víc, než já…tak to nemusí být sloník…mně dokonce odpovídá o jeden den mladší, než podle PM, takže hodně by to nemělo být ;) …ten obvod hlavičky ti neříkala dnes? No a další věc je, že pokud se rozhodne v nemocnici pro císaře, tak pak také není důvod otáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí