Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
7.2.19 20:23

@Terkapali radeji ty zpravy posledni dobou nesleduju :) mam z toho akorat stres :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:25

@V09 To je divný :think: ten omeprazol se v těhotenství smí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.2.19 20:28

@Terkapali U nás mame 3 nemocnice a z toho mají 2zakaz návštěv, zatim se muze jen do te me :mrgreen: Tak uvidíme, jestli to zakázku i tam a na jak dlouho to jeste bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
@Terkapali píše:
@pindulinka89 tak teď tam bylo, čaj pro děti a některé pro dospělé, ze jsou v nich nějaké nebezpečné látky.

Tak to neumím posoudit, když neznám zdroj informací :think:

Jinak okolo nás zákaz návštěv není v porodkách…asi je u vás teď ta epidemie. Já tedy teď už strašně dlouho piju každý den rozpustný vitamin C z tablety…nevím proč, ale strašně mi to chutná..naopak se musím krotit, abych ho zbytečně nepila víc, než je nutné…ale asi to i pomáhá proti většímu nachlazení :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604

@pindulinka89 no i ruzne jine, co jsem brala po cas tehotenstvi mi bylo receno i ruzne v lekarnach nejen od dr., ze ve druhem teimestru jo, ale k tomu konci tehu uz by se nemelo opravdu nic, kdyz to neni nezbytne nutne. Nevim no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:30
@V09 píše:
@pindulinka89 ja mam dva tehotenske a vzdycky jsem cetla slozeni a malinik tam neni :nevim:

Fakt? Já mám Apotheke tuším :think: náhodně koupený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.2.19 20:30

@pindulinka89 My nakonec dneska byli na chvili venku, šli jsme do cukrarny a tam jsem mela takové bolesti, kdyz jsem seděla, ze jsem myslela, ze asi budu stát nebo co :mrgreen: Taky zrovna nic nepomahalo :zed: Je to asi znamení, ze do konce uz to lepší nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:31
@V09 píše:
Zkousim vy prevarene lnene seminka teda. Ale nedrtila jsem je, tak v celku a sliz to pustilo i tak..

No tak uvidíš, já je drtila v tom hmoždíři…trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:32
@V09 píše:
@pindulinka89 no i ruzne jine, co jsem brala po cas tehotenstvi mi bylo receno i ruzne v lekarnach nejen od dr., ze ve druhem teimestru jo, ale k tomu konci tehu uz by se nemelo opravdu nic, kdyz to neni nezbytne nutne. Nevim no..

No tak vidíš…já bych si to asi naordinovala sama (mám ho doma právě běžně), ani by mě nenapadlo, že se to nesmí :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.2.19 20:32

A malá dneska s sebou šije více nez je obvykle.. nechci tomu přikládat žádný význam, uvidí se zitra rano v nemocnici :) Jdu tam uz na 7h ranni, tak brzy nejsem zvykla vstavat z postele :mrgreen: (jen kolem 4te na wc :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:33
@DomčaP píše:
@pindulinka89 My nakonec dneska byli na chvili venku, šli jsme do cukrarny a tam jsem mela takové bolesti, kdyz jsem seděla, ze jsem myslela, ze asi budu stát nebo co :mrgreen: Taky zrovna nic nepomahalo :zed: Je to asi znamení, ze do konce uz to lepší nebude :mrgreen:

Souhlas ;) Zítra zkusím bazén, snad pomůže…doteď pomáhal vždycky :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:34
@DomčaP píše:
A malá dneska s sebou šije více nez je obvykle.. nechci tomu přikládat žádný význam, uvidí se zitra rano v nemocnici :) Jdu tam uz na 7h ranni, tak brzy nejsem zvykla vstavat z postele :mrgreen: (jen kolem 4te na wc :mrgreen: )

Hele mimoš je taky dnes k nezastavení 8o ! Hlavně, že jsem říkala, jak už se hýbe méně…no tak dneska teda jede! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 20:39

@Bufanda Mám dneska z Tety..není vlastně vyloženě sportovní (sportovních mám doma milion, ale bývají takové pevnější, aby ta prsa spíš pořádně přidržely), ale vyloženě měkká a pohodlná.. takže na noc ideál..a měli i konzervativnější barvy na výběr případně ;) EDIT: Ta barva na compu vypadá nějak nudně :think: :lol: je svítivá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 20:40

@pindulinka89 A zkoušely jste místo lnenyho chia semínka? Ty jsou super do smoothies a i jsem četla vzít si je do porodky a dávat si je aspoň do džusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 20:41

@pindulinka89 Za kolik? Tetu tu máme, že bych se podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí