Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@alviola Tak to je fajn. Ale necelých 7.000,– je pro mě moc, to opravdu dát nemůžu ani kdybych chtěla sebevíc, tak se podívám po nějakých bazárcích, snad budu mít štěstí.
Náhodou o nějakém nevíte? ![]()
Agile se v bazárcích na netu objevuje docela často, ale Motion nevím ![]()
Jinak docela dobrý bazar má i Malvík.
Děkuju. ![]()
Ale já můžu dát maximálně tak 4.000,–.
vím, že s tím moc parády nenadělám…
@alviola o madle vím, ale oproti kočárku co mám budu lehčí o 10kg
teda já ne, kočár s holkama.
na věci co šije Natydom jsem už koukala ![]()
Holky, prodávám půl roku ježděný Britax B-Agile 4 v super stavu. Praha
https://www.emimino.cz/…le-4-166768/
@Ladie píše:
Holky, prodávám půl roku ježděný Britax B-Agile 4 v super stavu. Praha
https://www.emimino.cz/…le-4-166768/
Teď jsem na něj koukala.
Ale pro kluka se mi ta barva moc nezdá. Já jsem v tomhle taková asi jiná, ale kluk by měl mít klučičí barvy a holka holčičí, kromě černý a bílý žádná podle mě neni unisex. ![]()
@Kassiel vidíš a já právě ten červený měla pro kluka a jaký v něm byl frajer ![]()
@Kassiel ten cerveny je moc pekny neni to takova ta cervena pro holcicku ![]()
Je opravdu moc hezký. Když jsem byla tak nahlodaná, že teď koukám víc po B-Motion.
Je to se mnou vážně hrozně těžký.
![]()
@Kassiel je tezsi a kdyz ho slozis tak ma vetsi rozmery nez b-agile, muzu se zeptat jak mas stare dite?
@Mrs. S Já právě četla na netu parametry a po složení jsou zhruba stejně velký +/- 2-3 cm, což neni vůbec směrodatný. Jde o to, že má nafukovací kola a je tak o něco vhodnější i do terénu, alespoň o málo.
Malému je 16 měsíců.
@Kassiel me se s kocarem dobre jezdi i v terenu, ja jsem kupovala kocar kdyz malemu bylo 9mesicu a nelituju ale v 16mesicich uz by jsem premyslela o golfaci, s malym jsem zacala chodit v18mesicich pesky a kocar pouzivam ted uz velmi malo
@Mrs. S Já právě na žádný pořádný golfky nenarazila. Věděla byste o nějakých co by splňovali mé požadavky? ![]()
@Kassiel já na golfky nekoukám, mám svůj b-agile, a s tím pojezdíme dokud malý nebude jen chodit