Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMile maminky, moc me mrzi, ze moje zprava o barveni kocarku vyvolala takove negace, to jsem urcite nechtela a nevymyslela jsem si to, jen jsem byla zklamana a chtela jsem od vas poradit, protoze jsem si ho zamilovala. Je skvele, ze vy ostatni mate barvy v poradku, proste jsem mela smulu
at se vam pekne jezdi a detem at se dobre jezdi! ![]()
Koluko… náhodou je dobře že jsi napsala svou zkušenost.
Kdyby to byla vadná série, mohly jsme to zjistit stejně jako ty. Takhle se ty červené víc hlídají.
Někoho to odradí a někdo to prostě riskne. Je fakt, že jsem z toho byla ze začátku nešťastná, ale teď když jsem si to vyzkoušela i za deště, jsem v klidu.
Nehledě na to, že to ani v nejměnším není tvoje vina. ![]()
Madi… dík.
holky prosím, které máte deku Pinkie. Jaká je kvalita? Chtěla bych si jí objednat,ale váhám
. díky
to by mě taky zajímalo, tam jsou nějaké poutka an uchycení? nebo je to nějak provlečené šňůrkou? ![]()
Ahoj holky, tak už mám černého Britaxe, jsem nadšená, zdá se mě materiál kvalitní, kočárek bytelný. Dcerka do něho vleze a vyleze sama, paráda. Ještě jsme ale nejeli venku, až vyzkoušíme, napíši. Pasuje mě na něho pláštěnka Jané s okýnkem, takže super:-)Ještě dokoupím deku emitex a nebo pinkie, tašku - kupuji emitex univak, je praktická a levná. Děkuji všem za tipy a přikládám naše foto.
Ještě foto - kapsička na pláštěnku mimo košík kočárku:-)
Kaculine
Tak to je super, těším se čím dál víc až ho budeme mít doma. Po vycházce určitě napiš první dojmy ![]()
Ještě mě napadlo já mám tašku z DM takovou velkou, je super, jsem s ní strašně spokojená, má plno kapes což jsem potřebovala, protože nesnáším ten chaos co tam dokážu mít
Taky vypadá moc hezky.
Kaculine píše:
Ještě foto - kapsička na pláštěnku mimo košík kočárku:-)
to je asi k té pláštěnce Jané že? Nebo se to dá sehnat zvlášť ta taštička?
taky Ti chci napsat, abys byla v klidu, je dobře, že jsme na to přišly, někdo má třeba taky tu vadnou sérii a po přečtení diskusí bude rád, že v tom není sám a že může reklamovat. Jak jsem už psala, třeba ještě není vyhráno, nejvíc se to ukáže asi v tom létě, až se bude dítko potit......taky si myslím, že jak to měla Tvoje malá na punčocháčkách - ty jsou drsnější, dělají se na nich žmolíky, tak možná pochytala ty první chloupky, co jsme my testovatelky už vydrhly
Tak hodně štěstí a radosti s novým Britaxem ![]()
Dagmarkav: Taštičku jsem si nechala ušít od jedné paní na MMB, k pláštěnce Jané - když jsem měla kočárek Jané. Ale pasuje podle mě na všechny typy…
Kočárek je fakt pěknej, jen jsem zvědavá na ty kamínky na cestě…a ještě jej musím oživit barevnou dekou a doplňky. ![]()
Kaculine
Taky to mám tak v plánu, černej kočár a doplňky už můžou být jakýkoliv, plánuju limetkovou, tak už abych to všechno měla pohromadě:-)
Náhodou nepamatujete si odkaz na tu paní z MMB? Děkuji
![]()
Šije to tam více maminek…já to měla asi od ID 277387
![]()
Kaculine píše: Šije to tam více maminek…já to měla asi od ID 277387óóóó … děkuji![]()
![]()
Ahojky. Tak v pátek jdeme taky kupovat černého Britaxe
Doma už mám světle šedou podložku z Pinkie a nánožník. Zajímalo by mě, nemáte někdo i tašku z Pinkie? Zajímalo by mě, jestli je uvnitř nějaká přepážka nebo jestli je to jen pytel. Jinak jsou moc hezké.
Ahoj holky, mám prosbičku, uvažuju o b-agile jako o druhém kočárku/golfkách, který by byl použitelný i pod autosedačku. Na fotkách na netu jsem ho sice našla s autosedačkou, ale vždycky zároveň i se sedákem. Můžu se zeptat majitelek, jestli jde kompletně odstrojit, abych mohla ze začátku vozit jen holý podvozek + sedačku?
Předem moc díky za odpoveď.