Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem na tom dneska byla podobně, dělá to i vedro, ale do porodu budeme muset vydržet…
vegiska píše:
já jsem na tom dneska byla podobně, dělá to i vedro, ale do porodu budeme muset vydržet…
Není jak tobě, ty už to máš za pár
my se budeme kolébat ještě dlouho.
vegiska píše:
V tom horku je to hrozné, ale snad to doklepeme. Kdy ty máš termín? Já až v říjnu, ale břicho mám už jako v devátým měsíci
.
Mně ten hořčík vůbec nepomáhá, ale na ty křeče v lýtku jo.
softvelvet píše:vegiska píše:V tom horku je to hrozné, ale snad to doklepeme. Kdy ty máš termín? Já až v říjnu, ale břicho mám už jako v devátým měsíci
já jsem na tom dneska byla podobně, dělá to i vedro, ale do porodu budeme muset vydržet….
Mně ten hořčík vůbec nepomáhá, ale na ty křeče v lýtku jo.
Mi to teda pomáhá, tak jestli bys třeba nepotřebovala masáž, řekni partnerovi ať se činí
.
IvkaH píše:softvelvet píše:Mi to teda pomáhá, tak jestli bys třeba nepotřebovala masáž, řekni partnerovi ať se činívegiska píše:V tom horku je to hrozné, ale snad to doklepeme. Kdy ty máš termín? Já až v říjnu, ale břicho mám už jako v devátým měsíci
já jsem na tom dneska byla podobně, dělá to i vedro, ale do porodu budeme muset vydržet….
Mně ten hořčík vůbec nepomáhá, ale na ty křeče v lýtku jo..
To ti fakt závidím, pač já docela trpím… Taky zítra zajdu za doktorem, aby se na to podíval a kdyžtak mě někam poslal, pač já se chci v klidu vyspat.
Masáž? Jako rukou? Včera v noci mně to vystřelovalo až do zad, tak možná mám někde bloklé záda.
softvelvet píše:IvkaH píše:To ti fakt závidím, pač já docela trpím… Taky zítra zajdu za doktorem, aby se na to podíval a kdyžtak mě někam poslal, pač já se chci v klidu vyspat.softvelvet píše:Mi to teda pomáhá, tak jestli bys třeba nepotřebovala masáž, řekni partnerovi ať se činívegiska píše:V tom horku je to hrozné, ale snad to doklepeme. Kdy ty máš termín? Já až v říjnu, ale břicho mám už jako v devátým měsíci
Mně ten hořčík vůbec nepomáhá, ale na ty křeče v lýtku jo..
Masáž? Jako rukou? Včera v noci mně to vystřelovalo až do zad, tak možná mám někde bloklé záda.
Když tu křeč dostaneš, tak to trvá max. 2-3 minuty pak to přestane a když uděláš blbý pohyb, tak se to opakuje? Tak to mívám já. Ale musím zaklepat, chytlo mě to max. 4krát, při prvním těhu jsem nevěděla o magnéziu, tak jsem to měla skoro každou noc, teď to jím už asi od 22 nebo 23 tt, takže to nemám křeče, teď jsem je 2 dny nejedla a nic. Ještě musím vydržet asi 8 -9 týdnů. Termín mám až 24.9. ale myslím, že porodím kolem +- 15.9.
Já mám tu křeč v noci vlastně permanentně. Pořád stuhlé prsty a brnění od prstů až do ramen. Přes den je to lepší, ale když je horko (jako včera), tak to nepřestává taky. Doufám, že dneska nebude takové vedro a dusno.
Tak to máš taky ještě docela daleko
, já mám termín 7. října, ale myslím, že to bude dříve.
A jaké tě ještě trápí problémy? Mě vlastně ani nic. ![]()
softvelvet píše:
Já mám tu křeč v noci vlastně permanentně. Pořád stuhlé prsty a brnění od prstů až do ramen. Přes den je to lepší, ale když je horko (jako včera), tak to nepřestává taky. Doufám, že dneska nebude takové vedro a dusno.
Tak to máš taky ještě docela daleko, já mám termín 7. října, ale myslím, že to bude dříve.
A jaké tě ještě trápí problémy? Mě vlastně ani nic.
Já mám ten vysoký tlak, to je problém, minule jsem díky tomu musela rodit o pár dnů dřív před termínem, mi to doktor vyvolal. Myslím, že to udělá zas, protože tlak vyšší už se dostavil. Jinak žádné jiné problémy nemám, snad jen, že funím a mrčím a to máme asi všechny
. Ještě pár týdnů. Už chystáš věcičky? Furt to odkládám, nechce se mi v tom horku prát a žehlit ![]()
Holky, já mám termín koncem čevence, až první týden v srpnu a já teda doufám, že to bude dřív, i když se tak moooc bojím
jinak mě právě jako jediný neduh začalo tady to mrtvění a brnění prstů, od zápěstí až ke špičkám prstů, no a najednou mi natekly dole nohy a tam mě i bolí achilovky a polštářky u prstů, tak než se rozejdu, jsem jako kačena …tohle mám tak týden, tak už se to asi blíží…
Bojím se, že ani nepoznám, jestli jsou poslíčky nebo nerm. porod. Poprvé jsem jedla ty prášky na tlak, rodila jsem po vyvolání ve 39 tt, do té doby nebyli žádní poslíčci, jeli jsme až prostě na ostro. Jestli ty poslíčky třeba ty prášky utlumily nebo nevím proč.
Jo ty už to máš za chvilku. Jak se bude mrňousek jmenovat?
ahojík holky…
Já v těhu měla karpály.....trpěla jsem v noci,máchala ruce ve studené vodě---strašný…
ráno jsem vstala a nevzala do ruky ani hrnek…
byla jsem i na vyšetření a prostě nic nepomohlo----vydržet…
Po porodu to hned přešlo,ale teda pamatuju si,že jsem až brečela v noci,jak to bolelo…
Zápěstí,prsty,celé ruce…
vegiska píše:
malej bude Vojta
Hezké my už jsme se po delší době, taky konečně dohodli tak budeme mít Patricii, pokud teda taťka necukne
.
Petra Z píše:
ahojík holky…
Já v těhu měla karpály.....trpěla jsem v noci,máchala ruce ve studené vodě---strašný…
ráno jsem vstala a nevzala do ruky ani hrnek…
byla jsem i na vyšetření a prostě nic nepomohlo----vydržet…
Po porodu to hned přešlo,ale teda pamatuju si,že jsem až brečela v noci,jak to bolelo…
Zápěstí,prsty,celé ruce…
Tak to mám ty karpály asi taky
. Je to ale fakt na prd. Už aby bylo po porodu.
vegiska píše:
malej bude Vojta
Jee, ten náš bude taky Vojta
. To bude zase jednou „převojtováno“ ![]()