Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
15.4.06 16:07

Ahojky, všechny vás zdravím. Jsem tady nová a prohlížím si různé stránky a témata. Jsem taky z Brna a jsem teď 29+4tt. Jsem na rizikovým a chodím na Obilňák, mimochodem ten cvok s tím křížem tam přešlapuje pořád. Jsem na něho dost vysazená, a budu tam pravděpodobně i rodit. Ležela jsem tam i loni v lednu na rizikovým oddělení a nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni byli v pohodě. Ale jak to je na novorozeneckým, to nevím. Kojeneckou podprsenku teď už neřeším. Poté co mi v obchodě paní řekla, že mám ještě čas a taky mám problém na sebe sehnat vůbec těhotenskou podprsenku (mám totiž pořád ještě 75A). Takže teď nosím akorát sportovní podprdu a jak to tak vypadá, dlouho asi ještě budu :?
Přeji všem krásné prožití Velikonoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.4.06 08:37

Hlásím se k Brňákům

Příspěvek upraven 01.04.15 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.4.06 08:42
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.4.06 08:54

posouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.6.06 21:47

Dětská lékařka

neynáte někdo, prosím, dětskou lékařku v okolí Brno-Nový Lískovec pro naše miminko, kterou bzste mohly doporučit?. Do Brna jsme se přestěhovali a nikoho tady neznáme.Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.6.06 22:25

Holky, já to posunuji…přece je tady dost brňaček, co by mohly Misicce poradit a pokud nejsou přímo z Lískovce, tak se poptat po známých?
Blízko jsou tuším i Bohunice, ne ??

..tedy pokud ji ještě hledá :lol:

Tak se ozvěte.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
18.6.06 22:36

Ahoj holky,
sorry, že k vám takhle vpadám, potřebuji od vás radu: Kde je v Brně 3D ultrazvuk? Prosím prosím napište mi i přesnou adresu. Pro mě je to sice trošku z ruky, je to pro švagrovou, má Brno nejblíže svému bydlišti.
Moc díky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.6.06 22:41

Barbánku,
3Dultrazvuk je v Kozí ulici.Je to takový malý baráček.Číslo popisné si bohužel nepamatuju :oops:

Nevím jak to má švagrová,ale když mě tam posílal dr.na podrobný UTZ tak mi dal i mapku,podle které jsme to dobře našli.Tak ať se švagrová zkusí zeptat svého dr.

Moc jsem to asi nepomohla,snad se ozve někdo,kdo víc.

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.6.06 22:44

Ahoj,tak tady ho taky dělají :D
http://katalog.seznam.cz/…-ponava.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
18.6.06 22:44

Pozor, Kozi se bude stehovat, upozornovali me na to, jdu tam 7.7. a mam si predem zavolat, abych vedela, jestli uz jsou pryc a kde, nebo stale na Kozi.
Jejich tel. je na www.prenatal.cz

Dalsi 3D UZ maji v Heliosu - tusim www.sanatoriumhelios.cz

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
18.6.06 23:20

Jé, holky, moc díky, takhle rychlou odpověď jsem ani nečekala! Švagrová právě hledá na vlastní pěst, moc se na svého dr. nespoléhá, tak se nejspíš objedná sama. Tak ještě jednou díky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
19.6.06 09:00

Pozor! Na jiné diskuzi bylo téma Helios x Prenatalu na Kozí. A hodně maminek si na Helios stěžovalo. Já chodím na norm. ultrazvuky na Kozí a nemůžu si stěžovat. Nevím jak na 3 D, ale na normální ultrazvuk je dlouhá objednací lhůta, tak s tím počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.06 22:17

3D v Brně

Jo a taky si myslím, že je na Štefánikové. Číslo nevím, ale je to v sanatoriu Helios. Je to asi pátý dům od křižovatky s Lužánkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.06 22:20

Re: 3D v Brně

Koukám, že pár příspěvků nad tím, co jsem psala já, je o Heliosu. …Na druhou stranu musím podotknout, že kamarádka 3D má a je téměř k nerozeznání od klasického ultrazvuku :lol:

Prý ale už dneska je i 4D ultrazvuk. To už fakt nevím, co ukazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 13:09

ahoj holky, je tady ted nekdo z brna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...