Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, všechny vás zdravím. Jsem tady nová a prohlížím si různé stránky a témata. Jsem taky z Brna a jsem teď 29+4tt. Jsem na rizikovým a chodím na Obilňák, mimochodem ten cvok s tím křížem tam přešlapuje pořád. Jsem na něho dost vysazená, a budu tam pravděpodobně i rodit. Ležela jsem tam i loni v lednu na rizikovým oddělení a nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni byli v pohodě. Ale jak to je na novorozeneckým, to nevím. Kojeneckou podprsenku teď už neřeším. Poté co mi v obchodě paní řekla, že mám ještě čas a taky mám problém na sebe sehnat vůbec těhotenskou podprsenku (mám totiž pořád ještě 75A). Takže teď nosím akorát sportovní podprdu a jak to tak vypadá, dlouho asi ještě budu ![]()
Přeji všem krásné prožití Velikonoc.
neynáte někdo, prosím, dětskou lékařku v okolí Brno-Nový Lískovec pro naše miminko, kterou bzste mohly doporučit?. Do Brna jsme se přestěhovali a nikoho tady neznáme.Díky moc
Holky, já to posunuji…přece je tady dost brňaček, co by mohly Misicce poradit a pokud nejsou přímo z Lískovce, tak se poptat po známých?
Blízko jsou tuším i Bohunice, ne ??
..tedy pokud ji ještě hledá ![]()
Tak se ozvěte.
Pa, Ha
Ahoj holky,
sorry, že k vám takhle vpadám, potřebuji od vás radu: Kde je v Brně 3D ultrazvuk? Prosím prosím napište mi i přesnou adresu. Pro mě je to sice trošku z ruky, je to pro švagrovou, má Brno nejblíže svému bydlišti.
Moc díky! ![]()
Barbánku,
3Dultrazvuk je v Kozí ulici.Je to takový malý baráček.Číslo popisné si bohužel nepamatuju ![]()
Nevím jak to má švagrová,ale když mě tam posílal dr.na podrobný UTZ tak mi dal i mapku,podle které jsme to dobře našli.Tak ať se švagrová zkusí zeptat svého dr.
Moc jsem to asi nepomohla,snad se ozve někdo,kdo víc.
Dana
Ahoj,tak tady ho taky dělají ![]()
http://katalog.seznam.cz/…-ponava.html
Pozor, Kozi se bude stehovat, upozornovali me na to, jdu tam 7.7. a mam si predem zavolat, abych vedela, jestli uz jsou pryc a kde, nebo stale na Kozi.
Jejich tel. je na www.prenatal.cz
Dalsi 3D UZ maji v Heliosu - tusim www.sanatoriumhelios.cz
Sylva
Jé, holky, moc díky, takhle rychlou odpověď jsem ani nečekala! Švagrová právě hledá na vlastní pěst, moc se na svého dr. nespoléhá, tak se nejspíš objedná sama. Tak ještě jednou díky!!! ![]()
Pozor! Na jiné diskuzi bylo téma Helios x Prenatalu na Kozí. A hodně maminek si na Helios stěžovalo. Já chodím na norm. ultrazvuky na Kozí a nemůžu si stěžovat. Nevím jak na 3 D, ale na normální ultrazvuk je dlouhá objednací lhůta, tak s tím počítat.
Jo a taky si myslím, že je na Štefánikové. Číslo nevím, ale je to v sanatoriu Helios. Je to asi pátý dům od křižovatky s Lužánkami.
Koukám, že pár příspěvků nad tím, co jsem psala já, je o Heliosu. …Na druhou stranu musím podotknout, že kamarádka 3D má a je téměř k nerozeznání od klasického ultrazvuku ![]()
Prý ale už dneska je i 4D ultrazvuk. To už fakt nevím, co ukazuje ![]()