Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojik, jsem take z Brna z casti Turany…taky by se nam hodily kamaradi a kamardky…tak pokud nekam budete vyrazet tak se radi pridame.Momentalne tedy nemuzu maly je nemocny…
lasturka píše:
Ahojik, jsem take z Brna z casti Turany…taky by se nam hodily kamaradi a kamardky…tak pokud nekam budete vyrazet tak se radi pridame.Momentalne tedy nemuzu maly je nemocny…
Znám maminu z Tuřan! Jen teda už má tři děti a je toho na ni hodně takže s tou asi na vycházky chodit nebudeš
Jinak mi jsme stále zdraví! a připraveni ke sletu, Padla tu ta alternativa „prasátek“ já sem proooo ![]()
lacenko: a nejmenuje se ta maminka se trema detma Petra? a nebydli nahodou na namesti a ma dve holcicky a chlapecka? Jestli ano tak tu znam…
U prasatek je moc pekne tam to znam moc dobre puvodne jsem totiz z kohoutovic
Budte radi za zdravi my ted uz podruhe za mesic nejprve ta chripka co radila a ted je to laringityda
neee je to Kačka a má holčičku a dva kluky
ale na náměstí bydlí
Btw…Naši jsou z Chrlic a stále máme v rejích zahradu kde moje maminka sezoně bydlí. V Tuřanech máme vlastně taky rodinu
Prarodiče,táta i ségra odpočívají na hřbitově…
aha tak tu teda asi neznam, no nevadi tak kdyz pojedes do turan tak dej vedet trebas dame spicha… ![]()
Tak jsem se byl dneska podívat na Měnínské bráně na výstavu historických hraček. Panenky, proutěné kočárky, dětské pokojíčky (z překližky, ze sololitu, s bakelitovými doplňky…), plechové vláčky, plechová autíčka, dřevěné koloběžky… A MERKUR samozřejmě nemohl chybět…
Kdo můžete, tak tam běžte. Nudit se nebudete - a vaše ratolesti taky ne.
Výstava pěkná, akorát tam jděte bez kočárku ![]()
A ještě Bajza je dobrej
Ahoj, mi chodíme už přes rok do slůněte plavat. Akorát teda na polní. Tam je prý teplejší voda než za lužánkami. A máme tady lepší zázemí. Záleží z jaké jsi lokality. Ale jinak slůně doporučuji.
Zdravím všechny, nevíte někdo o nějaké cvičitelce s dětmi. Schání ji do toho mateřského centra na Václavskou 6. Jo a prý budou ted poskytovat slevu na www.zapakatel.cz
Hm, tak kurz plavání nebyl za Lužánkama otevřen, jen 2 přihlášení
Snad v dubnu.
Právě za Lužánky to mám kousek pěšky. A u Polní se dost blbě parkuje.
Na Václavskou by opravdu potřebovali jinou cvičitelku! Jednou stačilo.
Luckie píše:
Hm, tak kurz plavání nebyl za Lužánkama otevřen, jen 2 přihlášeníSnad v dubnu.
Právě za Lužánky to mám kousek pěšky. A u Polní se dost blbě parkuje.
Na Václavskou by opravdu potřebovali jinou cvičitelku! Jednou stačilo.
A ty jsi tam už byla cvičit? Já jsem ještě špatné reference neslyšela. Mi tam chodíme cvičit. A je to v poho.Máme to kousek a cenově jsou taky v přijatelné míře. Ale každý má asi jiný vkus.
Jo, byli jsme tam. Paní si ani nepamatovala těch pár říkanek a to každou opakovala 2× po sobě. Pořád se dívala do papírů na říkanky a co se asi na to má cvičit. A ještě skončila o asi 5 min dřív.
Ale možná to někomu vyhovuje, já jen čekala něco jiného ![]()
ahojte, na prasátka bychon zašli malá i velký. A nejlepší je to v letních pařácích
kdy je tam super chládek.
nej kámoška-sousedka se mi stěhuje, tak tady v Brně zůstáváme sami
To jsem si říkala konečně někdo. Pár známých pracujících s dětmi, takže bez času. ![]()
Na plavání chodíme do Fotnány, v Koutoutovicích do Juventusu. Voda celkem bývá teplá, ve srovnání s jinými bazény.
Byla tam i jedna paní „cestovatelka“, která chodila už na 6bazénů a říkala, že tam je nejteplejší. ![]()
ahoj, na prasátka taky rádi zajdeme
, my na plavání chodíme do Filie
prasatka my taky radi!
(prosim nejakou stredu, s nama je jinak casova potiz…)
jo a juro, mam 3 leteho kluka - ktery bude z tveho letadylka nadseny! (a myslim, ze s nim bude dost provokovat i tatinka
)