Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ciste nahodou nevite nektera o nejakem cviceni pro tehule pres prazdniny?
Ahoj Cmeldo,
nevim, jestli to jede, ale chci to taky zjistit - na Vranovske. Pry dost dobry.
ja ted zjistila, ze ve Vetrniku na nerudove pres prazdniny taky bezi - je to 15 lekci dvouhodinovych za cca 2300
no zrovna sem našla takovou zajímavou místnost a já musím na pár týdnů pryč. ráda bych z brňačkama pokecala, sem z Bystrce, tak snad až se vrátím…
Krisulko - diky. Ja gratuluju ke svatbe. Jo, porad se neco deje.Momentalne si uzivam souflstavu plnymi dousky. V sobotu jedeme na tyden na Sumavu, tak jsem zvedava, jak preziju. A drzim moc palce Miiri - obcas u vas nakukuju - at to obema dobre dopadne.
ahojda Brňandy, je tady nějak mrtvo, chtělo by to trošku rozproudit, já jsem z prosince2007, je tady někdo, tak nějak nastejno…mohly bychom někdy třeba zajít na cvičko, chci začít od příštího týdne na Kounicovu - www.jarmila.com.
tak se někdo ozvětééééééééééééé
papa ![]()
Ahoj Sevco!
ja bych se i s radosti pridala
ted mizim, ale vecer na to mrknu a jeste se ozvu! papa ![]()
Ahoj holky,
ja jsem brezen/duben 2008 - podle toho, jak se Julca rozhodne. Na tu"Jarmilu" jsem koukala minuly tyden a docela se mi to libi.Ale nevim, jestli muzu chodit cvicit uz nebo az po 12tt.Zeptam se pristi patek na KO. Tak to okouknete in natura a dejte echo.Sama se nikam nedokopu a hybat bych se mela nebo budu jako slonice.
Dobre ranko vespolek!
Tak jsem se divala a vypada to velmi lakave, jen nevim, jak to budu mit s casem ![]()
tak uvidíš, já dělám v práci do pěti, tak bych stíhala i 17,15, ale můžme i ten pozdější čas tuším od 18,30, tak nějak ![]()
Dneska jsem byla s manžou celé odpo koukat na motorky a jsem zmrzlá jak hovínko
, no jo už toho tolik nevydržím ![]()
Holky můžem někdy zajít i na kafčo nebo čajíček co říkáte?
Zatím papa a hezkou sobotu.
Jsem pro - caj nebo kafe. Jen jsem zvedava, jak budem davat dohromady casy. ![]()
Ja jsem dnes bojovala o potraviny v Hypernove. Naprosty silenstvi. Priste jedine dopoledne, nevim co me to napadlo.
zdarééééc při neděli, no s tím časíkem…snad to dáme nějak dohromady
, v týdnu dělám každý den do pěti, jen v pátek do tří, ale mívám i celkem volné víkendy odpo, tak písněte, jak jste na tom ju?
Dnes jsem jela s kamarádkou na Vysočinu, řídila jsem a musím říct, že toho mám plný kecky
Víte co nechápu, jak můžou existovat ti chlapi co mají pivní pupky, já už si nemůžu pomalu zavázat boty ![]()
Zatím páček a dejte vědět.