Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
12.7.07 09:01

ahoj holky :)
no ted pres prazdniny to tu asi moc zive nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.7.07 12:10

ciste nahodou nevite nektera o nejakem cviceni pro tehule pres prazdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.07 12:30

Ahoj Cmeldo,
nevim, jestli to jede, ale chci to taky zjistit - na Vranovske. Pry dost dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.7.07 13:03

ja ted zjistila, ze ve Vetrniku na nerudove pres prazdniny taky bezi - je to 15 lekci dvouhodinovych za cca 2300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.7.07 12:49

no zrovna sem našla takovou zajímavou místnost a já musím na pár týdnů pryč. ráda bych z brňačkama pokecala, sem z Bystrce, tak snad až se vrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.8.07 15:22

Mischni,
gratuluju k uspesnemu snazeni! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.8.07 14:23

Krisulko - diky. Ja gratuluju ke svatbe. Jo, porad se neco deje.Momentalne si uzivam souflstavu plnymi dousky. V sobotu jedeme na tyden na Sumavu, tak jsem zvedava, jak preziju. A drzim moc palce Miiri - obcas u vas nakukuju - at to obema dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.9.07 09:20

ahojda Brňandy, je tady nějak mrtvo, chtělo by to trošku rozproudit, já jsem z prosince2007, je tady někdo, tak nějak nastejno…mohly bychom někdy třeba zajít na cvičko, chci začít od příštího týdne na Kounicovu - www.jarmila.com.

tak se někdo ozvětééééééééééééé

papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.9.07 09:43

Ahoj Sevco!
ja bych se i s radosti pridala :wink: ted mizim, ale vecer na to mrknu a jeste se ozvu! papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.9.07 14:22

OK mrkni na to a dej vědět ju

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 20:54

Ahoj holky,
ja jsem brezen/duben 2008 - podle toho, jak se Julca rozhodne. Na tu"Jarmilu" jsem koukala minuly tyden a docela se mi to libi.Ale nevim, jestli muzu chodit cvicit uz nebo az po 12tt.Zeptam se pristi patek na KO. Tak to okouknete in natura a dejte echo.Sama se nikam nedokopu a hybat bych se mela nebo budu jako slonice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.9.07 10:32

Dobre ranko vespolek!
Tak jsem se divala a vypada to velmi lakave, jen nevim, jak to budu mit s casem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.9.07 18:49

tak uvidíš, já dělám v práci do pěti, tak bych stíhala i 17,15, ale můžme i ten pozdější čas tuším od 18,30, tak nějak :roll:

Dneska jsem byla s manžou celé odpo koukat na motorky a jsem zmrzlá jak hovínko :D , no jo už toho tolik nevydržím :cry:

Holky můžem někdy zajít i na kafčo nebo čajíček co říkáte?

Zatím papa a hezkou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 19:58

Jsem pro - caj nebo kafe. Jen jsem zvedava, jak budem davat dohromady casy. :lol:
Ja jsem dnes bojovala o potraviny v Hypernove. Naprosty silenstvi. Priste jedine dopoledne, nevim co me to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.9.07 18:32

zdarééééc při neděli, no s tím časíkem…snad to dáme nějak dohromady :D , v týdnu dělám každý den do pěti, jen v pátek do tří, ale mívám i celkem volné víkendy odpo, tak písněte, jak jste na tom ju?

Dnes jsem jela s kamarádkou na Vysočinu, řídila jsem a musím říct, že toho mám plný kecky :? Víte co nechápu, jak můžou existovat ti chlapi co mají pivní pupky, já už si nemůžu pomalu zavázat boty :D

Zatím páček a dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová