Brzy vybouchnu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
30.9.21 16:11

Ses normalni?
Proc ses nakvartyrovala do bytu k cizim lidem?
A proc chodis (a zijes) s nekym, s kym hadek bylo az az?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
30.9.21 16:45
@Lada_adal píše:
Ses normalni?
A proc chodis (a zijes) s nekym, s kym hadek bylo az az?

Dobře mířené otázky ale myslím že zakladatelka vám na ně nikdy neodpoví. To už je takový nešvar tady na emiminu že někdo založí diskuzi a když vidí že reakce jsou jiné než si představoval/a tak už se na diskuzi nikdy neobjeví a nechá jí smazat většinou.

Jo jo zakladatelko této diskuze, holt když se někdo ptá, riskuje že získá odpovědi :lol: mnohdy i takové které se nelíbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
30.9.21 17:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 18, priteli 19, před pár dnema jsem odešla od rodičů teď 7 dní bydlím u přítele, on bydlí z rodiči.. Jeho rodina je strašně hodná na mě.. Jenže mě zarazila jedna vec.. Chtějí po mě abych jim uklizela vařila umývala nádobí.. Okey, chápu je to slušnost.. Ale přijdu si jak nějaký otrok.. Jsem tam přece kvůli příteli já nepřišla dělat služku.. Mají tam Mámu tetu, furt to dělali ony.. Tak proč bych to měla dělat já? Okey, ráda něco udělám, ráda se nabídnu, cokoliv a tak.. Ale tohle už je přehnaný.. Oni si spí do tří hodin, a já je mám obskakovat? Ještě k tomu se mi to nestydí říct když jsem u nich teprv 7 dní.. Přítel chce aby ve mě viděli hodnou slušnou holku.. Jenže já o To nestojím, já s nima nebudu celý život co já s nima mám.. To že to jsou přítele rodiče mě nezajímá, jsem tam jen kvůli příteli, aby jsme si našetřily peníze, a usadili se.. A ne dělat někomu služku.. Myslela jsem že budu třeba uklízet jen po příteli a ne obskakovat celý barák, jak nějaký pes.. Nechci to příteli říkat, nechci aby se urazil, hádek bylo až až 😒 ale vím že brzy vybouchnu… Nějaká rada? :oops:

Tak bouchni a bude vyřešeno. Pošlou tě šupem zpět k rodičům. Tam si můžeš v klidu našetřit a pak se odstěhovat do svého. Tohle jste si měli ujasnit hned ze začátku. Je jasný, že se budete na úklidu podílet všichni. Přispíváš něco na bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
30.9.21 21:19
@Lada_adal píše:
Ses normalni?
A proc chodis (a zijes) s nekym, s kym hadek bylo az az?

Sorry jako, ale jak jsi vycítila, že se někam nakvartýrovala? Ty znáš nějaký podrobnosti, jak to stěhování probíhalo, co tomu předcházelo?

No a pro tebe zakladatelko… sehnala bych si brigádu, domluvila se na příspěvcích na domácnost a probrala samozřejmě i ty věci, co ti vadí. Žiješ-li u někoho doma, prostě to nemůžeš brát tak, že jsi tam jen kvůli příteli. Ale zase, pokud s tvým bydlením tam souhlasili, neměli by z tebe asi dělat „hej počkej“. Rozdělit povinnosti ano, využívat ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí