BT a OVU jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
21.8.13 17:19

@BarborkaCacorka jinak Utrogestan není vitamín ;)Je to přírodní ženskej hormon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:21

@lyrica No ten urogestan mi nasadila hned po tom ještě s ascorutinem, ale nevím zda mi to vubec pomůže a máím to brát dále :nevim: A co je to VV?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:22

@lyrica Taky jsem se to dočetla, tak právě nevím zda to ještě brát nebo né a volat dr se mi nechce není dvakrat přijemná paní :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 17:23

@BarborkaCacorka vývojová vada ;) Hlavně rozštěpy a tak.
Ber je dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 17:23

@BarborkaCacorka jako jestli ti je napsala jako podporu k dalšímu otěhotnění, tak je jistě ber dál. Utrogestan se bere i na začátku těhu, na udržení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:25

@lyrica Super, jsi hodná, konečně jsem se dočkala odpovědí na moje otázky.. O dítě se snažíme od listopadu 2012 není to sice moc, ale už nevím kde mi hlava stojí :nevim: První šlo hned druhý ciklus po vysazení HA takže jsem tyhle věci okolo jako BT, OVU a vitamíny vube nepotřebovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:27

Ještě k tomu mi dnes skončila MS a mám bolest v podbříšku, takové tlačení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 17:27

@BarborkaCacorka nemáš za co, tady máš třeba něco o Utrogestanu
http://www.naseporodnice.cz/…ho-cyklu.php
Já jsem se o to taky nikdy nezajímala, první mimčo bylo hned, druhej cyklus od vysazení HA. Ale druhé otěhotnění mi nahánělo hrůzu, tak jsem začala měřit a tak, no a povedlo se třetí měsíc. Jsem zrovna na začátku 8tt a Utrogestan beru taky. Trošku jsem krvácela před dvěma týdny, tak pro jistotu. I když to tedy nemělo s těhotenstvím souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:31

@lyrica No, tak to moc gratuluji k mimiškovi a ať vše probíhá jak má :hug: No ja u prvího těhu zjistila, že jsem těhotná až začatkem 3 měsíce jelikož jsem normálně menstruovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.8.13 17:31

@BarborkaCacorka hehe, tak to musela bejt překvápko 8o :mrgreen: A díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:40

@lyrica No bylo a pořádné, pořád jsem myslela, že se nepovedlo a vždy MS dorazila 28DC tak jsem ani netestovala, ale ejhle 4 měsíc nepřišla a na testu dálnice a u dr mi bylo řečeno že jsem začátek 4 měsíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.8.13 18:16

@BarborkaCacorka ten 12DC je uplne nejdriv, kdybys mela cyklus tech 28 dni a lutealni fazi (od ovulace do MS) maximalne dlouhou, coz je tech 16 dni. Po SP se ti ale jeste cyklus muze menit. Zkus test a kduz bude hodne negativni, tak nema smysl delat dalsi driv jak za dva dny. Jak zacne carka silit, muzes delat denne. Je fakt, ze znam nekolik holek, co hned po SP zase otehotnely. Tak moc preji, at je to i tvuj pripad :) jinak ja mam listovku, gynex a Nosifol, ale chystam se na IVF, tak toho mam vic :) listovka staci, tu jedinou mi napsal gyndr hned jak rekla, ze se snazime :)
jinak nacti a kdybys nevedela, klidne se zeptej.
Hlavni pravidlo je merit pravidelne, ve stejnou dobu pred vstavanim. A zapisovat. Dopredu ovulaci nepoznas. Jak uvidis, ze mas tri dny sobe teplotu vyssi nez predeslych sest dni a to aspon o 0.2 stupne, tak byla ovulace. :dance: Lepsi merit vaginalne, teploty jsou presnejsi. Pokud mas digitalni teplomer, po zapipani jeste nekolik minut pockej, nez ho vytahnes. A to je tak asi vse :) neni to zadna veda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 18:19

@Lucake Krásně vysvětleno! Děkuji! :hug: :hug: A tobě přeju aby brzobyli //!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.8.13 18:22

@BarborkaCacorka dekuji :) :hug:
@lyrica blahopreji a potichu zavidim :) ale jen v dobrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí