BUDOUCI MAMINKY DVOJCAT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
25.11.08 18:18

Miselinko - tak to máš luxusní, když jsi sama na pokoji…! Já když ležela v nemocnici na tom úplném začátku, byly jsme 4 na pokoji a převážně tam byly holky na laparoskopii, takže jeden den přišly, druhý den měly zákrok, pak buď zvracely nebo spaly 8O a třetí den je pustili… Takže pro mě to byl děsnej opruz…, navíc se striktně dodržovaly návštěvy jen od dvou do pěti… Na čtyři dny jsem šla na nadstandard, to byla pohoda… návštěvy kdykoli, nikdo mě neomezoval, sestřičky tam tak často netrajdaly…
S tou dvojčátkovou maminkou je to zajímavé…, že jí na jeden den pustí… to slyším poprvé… 8O No ale je fajn slyšet, že vydržela tak dlouho… Snad taky všechny vydržíme… :lol: :lol: :lol:
Martino - obrovská gratulace ke kontrole!!! Holky jsou šikulky! :D A proč musíš víc ležet?? :(

Já byla taky na kontrole, čípek pořád stejný, kluci snad oba přibírají… (už to měření beru trochu s rezervou), je mezi nimi pořád rozdíl, ten jeden prostě roste rychleji než ten druhý, ale oba mají v pořádku průtoky pupečníkem, takže živiny mají, to je hlavní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
25.11.08 18:19

Miselinko,
já jsem byla po té kontrole,tak šíleně unavená,takže jsem usnula a spala do Teď :oops:
Já sedím pořád zavřená doma a už mi to leze na palici.Natož tobě,že?Hlavně že odpočíváš a třeba se vše rychle uklidní a brzo taky půjdeš domů :wink:
Můžete mi objasnit zkratku v těhu průkazce??Co je to OP,dnes mi k tomu poprvé připsali 142/140 a výška fundu??To je výška dělohy??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
25.11.08 18:21

Pegi ahoj,
musím víc ležet,protože mě pořád hodně při všem bolí ten podbřišek.Měla bych prý jen ležet a občas jít na pomalou a krátkou procházku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.11.08 18:30

Pegi-tak to dobře že jste také v pořádku :D To že mají kluci rozdílné váhy je snad taky dobrý jestli tedy dr.nic neřešil tak určitě :P Jinak já koukám na TV a nic mě už vážně nebaví a přemýšlím jak já tady jěště minimálně ten týden vydržím :cry: hlavně doufám že už nebudou další stahy aby jsem tu taky neležela až do 37týdne.Tož to by mě jeblo :twisted:

Jo jinak ty zavinky emitex mi paní už dnes odeslala tak do konce týdne je mám doma.Tak jsem na ně zvědavá.Poslala jsem ji adresu na jmeno přitele aby to mohl převzít :) přemyšlím že by třeba nemuseli být špatný na spinkání i doma na noc třeba.mam sice jeste ty normální na doma.No i když nevím furt jsem si na ně nešáhla,viděla jsem je jen na netu :arrow: jestli nebudou až moc teplé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.11.08 19:46

Martino - aha, kvůli tomu podbřišku… tak to jo, radši lež! Jojo, výška fundu je výška dělohy… Kolik máš? Já 35cm… 8O OP netuším… :nevim:
Mišelinko - Ty se máš, že už zavinovačky míří k Tobě… no snad se taky dočkám… Na spaní doma jsou podle mě dost teplé, ale nevím, kolik máte doma stupňů.. však uvidíš. Na tu nudu - co takhle nějaké čtení? Aspoň časopisy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18020
25.11.08 20:04

Občas na vás juknu - mišelinko , držím palce, já takhle ležela v prvním těhu od 32. do 37. týdne, s nechutí na to vzpomínám, měla jsem stejný dryák a špatně jsem ho snášela. Ať to rychle utíká!

Martino , OP budeou nejspíš ozvy plodu, srdeční ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
25.11.08 20:38

Eliško,
moc děkuji.To mi taky mohlo dojít :oops: :oops:

Pegi,
tak já mám tu dělohu 23cm. :wink:

Jo a při měření tlaku mi sestřička naměřila 132na128 8O 8O Sestřička úplně zezelenala :roll: Měřili jsme pak ještě třikrát a nakonec z toho vylezlo 100na 70.Že mi spadl tlak a mám ho nízký tak ten její digitální přístrojek naměřil kravinky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.11.08 21:06

Martino - no tak to se nedivím, že sestřička zezelenala… :D Hraniční hodnota je 140 na 90… Takže místo 90 mít 128… to není úplně ideál… :D
Eliško - aha, tak jsem se taky poučila… ozvy plodu… hm… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.11.08 08:46

Ahojky tak jsem v dalším dnu,zítra už budu přesně 34týden :P Už mám po natočení grafu a deloha je klidná sem tam nějaký záchvěv ale jinak klídek :D srdíčka bijící .Zase jsem byla na porodnim nahoře a zas ta byli ta kr… ale nátačela me učnica a natočila pěkněj graf né jak ta pipka minule.

Pegi-mam tu TV,notebook z internet a hromadu časáku :lol: snažím se tím zabít celí den a sem tam si hodím spánek.Ale stejně nic moc noo ale jsem fakt ráda že mužu aspon sváma komunikovat a nebýt tady uplně odřízlá od světa.

Eliško.ty jo to jsi ležela 5týdnu…to je docela síla..muselo být hrozný že? :roll: Já se jen modlím at me pustí v tom 35týdnu domu nebo něco málo po něm…snad bude vše v pohodě .Jinak je to tady blázinec :wink:

Marto-stou prukajdou jsem vubec nevěděla,já už ji nemám u sebe týden a den :D vzali si jí tady.Hlavně že jsi v porádku a mimča taky.polehávej,odpočívej a nepodcenuj to jako já :oops: :oops: ted lituji že jsem se nešetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.11.08 11:07

Ahoj holky, jak je?
Mišelinko - hlavně Ty, jak to utíká??? Včera jsi nepsala (no jo, když my jsme se tu taky žádná neukázala…), tak snad je vše OK. Doufám, že žádné další stahy nebyly a jsi stále 3v1… :D Napiš nějaké novinky (třeba, jaké tam máte jídlo a tak… :D )…
Já dnes slavím ukončení 33tt, hurá… :D Jsem nějak plna optimismu, že vydržím ještě aspoň 14 dnů, no tak snad neporodím dnes v noci… :D Nevím proč, ale myslím si, že to na mě přijde v noci.. přes den jsem taková klidnější… :D
Tak se mějte, já jdu do města, odpoledne se mrknu, jestli se to tu aspoň trochu rozjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.11.08 11:44

Ahoj Pegi,já se mám pořád stejně :? ležím..dnes jsem začala 35týden a do jeho ukončení tady určite budu takže se možná do pátku dostanu domu ale to nesmí být žádný kontrakcování :wink: zatím dobrý bříško je měkký,snad to tak i vydrží,snažím se nybt ve stresu aby mi to nenapomáhalo,jenže je tu těžké vubec to neubíhá.pak by mě pustili domu a další týden 11-18prosinec se naplánuje ten císař tak budou mrnousy už venku doufám zdraví a v porádku.JInak jídlo nic moc,sem tam dobrý dnes byla žemlovka no fuj..nedalo se to ani prdelí :D když to tak lidově napíši,ale zas to má vyhodu že tu asi moc nepřiberu.Tak to je dobře že se držíš tak v pohodě,venku je dneská nádherně hned by jsem šla procházkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.11.08 11:55

Miselinko - tak to jsem ráda… Je mi Tě líto, fakt se do té situace umím vžít, počítala jsem v nemocnici každou minutu… :( Ale ten týden to snad ještě vydržíš, pak chvilku doma… no a pak velký kolotoč… :D
Pořád jsi sama na pokoji? A návštěvy chodí? Teď o víkendu se asi nic dít nebude, že, to v těch nemocnicích bývá takové „mrtvo“… (myslím vyšetření, monitory atp…).
Tak já už fakt pádím, jdu na sociálku, jsou tam jen do jedné, tak aby mi nezavřeli před nosem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
28.11.08 12:08

ahoj Miselinko, vim, ze to asi musi byt otrava, ale krasne jsi je donosila, takze te neceka zadne dlouhe prodlevy pred tim nez vas pusti domu

kolik miminka vazi?

ja jsem sice v nemocnici lezela 5 dni pred porodem, neplanovane......ale za to po porodu jsme tam byli 2 mesice…coz teda nic moc.....cekali jsme, az deti budou vazit 2100g

tak oni te jeste pusti domu? no to je super! koukam, ze mas uz jednu princeznu doma? jak ta to zvlada, ze je mamka pryc? a maji sanci za tebou casto chodit?

holky ostatni, fakt se setrete ikdyz vam nic neni!!!! ja vim, ze se casto rika a hur dela, taky jsem to nedelala…

uz mate vse nachystane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18020
28.11.08 12:22

Sabri a ve kterém týdnu ty jsi rodila?
My v ukončeném 35. a pouštěli nás s váhou 1 955 g (byli jsme tam po porodu 3 týdny). Propouštěcí váhy jsou prý různé podle porodnice.

Mišelinko , hodně moc záleží na tom, jaké jsou sestry a doktoři, viď? Pak je člověk buď ve stresu, nebo naopak v pohodě. I na nedonošencích, kde jsme pak byli, vzpomínám na většinu sester s láskou, těšila jsem se, že budou mít službu, a na jednu fakt s odporem, ta asi vynechala psychologické školení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.11.08 16:16

Pegi-zitra konecne sobota,další den k dobru za mnou,ale utíka to vážne pomalu :? Jinak v sobotu se tady dělají tehulkám poradny važení,moč atd..monitor nevím možná také.Mám to sllíbený až na středu i vyšetřeni a UZ a potom možná snížení tech léku.

Sabri -před 11dnama měli neco okolo 1800g tak ted to podle mě už tak 2kg budou,ale stejne me tady drží planují mi porod na 37týden.Ty jsi rodila císařem nejspíš že??jaké to bylo?byla jsi v celkové nebo ve spinálu??Mám stoho malinko stres

Eliško já už přesně vím kdo jako směno má a kdo přijde :P nějak už to tak automaticky odhaduji jak jsem tu tak dlouho.Všichni jsou tu celkem hodní narazila jsem jen na dvě sestry který jsou teda nepříjemný :evil: jedna zvrchu z porodního a ta druhá dělá tady a je nejaká otrávená a jěště nosí i pozdě léky.Jinak jsou tu v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová