Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
10.4.14 18:03

Holky prosím, kdo jezdíte s korbou. Mám dotazy. Jsem úplně zblbla a nejsem si schopna vzpomenout, jak jsem to mela na tom světlem. Mate tam v tom místě uchytu korby na podvozek takovou červenou šipku? A kýve se vám trochu ta korba? Proste kdyz s ni rukou zahybete ma trošičku „vůli“? Dneska mi mamka říká, jestli se to na tom minulém taky kyvalo. Me to přijde stejne, ale trochu mi navrtala brouka do hlavy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.4.14 18:10

Mam na mysli tuto sipku, ze neni ta cerna proti te cervene, kdyz mam korbu vodorovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 20:02

Ahoj/ dobry den,

potrebovala bych konzultovat nasledujici veci ohledne BGB buffalo

1. je opravdu tento typ vhodny do terenu? Lesni cesty apod…
  2. neni detatku v korbe zima? Prijde mi dost tenka a otevrena..
  3. nemate dite problem ve sportaku, ze musi mit stale pokrcene nohy v kolenou a prakticky se nemuze ani otocit na bok?

Treti bod je pro me nejstezejnejsi. Rozhoduji se mezi Bugaboo buffalo a Concord wanderer mobility set. Oba kocarky jsme porovnavali s manzelem v obchode Babiez. Maji sve drobne vyhody i nevyhody. Bugaboo je nas favorit uz dlouho, akorat se bojime vyse uvedeneho ( viz. 3 dotazy)

Budu vdecna za Vase nazory

Hezky vecer

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 20:07
@Stella Simon píše:
Ahoj/ dobry den,

3. nemate dite problem ve sportaku, ze musi mit stale pokrcene nohy v kolenou a prakticky se nemuze ani otocit na bok?

Treti bod je pro me nejstezejnejsi. Rozhoduji se mezi Bugaboo buffalo a Concord wanderer mobility set. Oba kocarky jsme porovnavali s manzelem v obchode Babiez. Maji sve drobne vyhody i nevyhody. Bugaboo je nas favorit uz dlouho, akorat se bojime vyse uvedeneho ( viz. 3 dotazy)

Hezky vecer

Jana

Kočárek mi pediatrička schválila, že je to velmi příjemná a správná poloha pro dítě… ostatně moje dítě tedy ani doma nespalo tak, že by byl rovně natažený. Syn má rád nohy mírně nadzvednuté - vždycky odkope deku do kolečka a nohy dá na to, nebo je prostrčí přes šprusle a opře si je o mou postel… A sama, když jsem byla těhotná, jsem si říkala, že takové spaní bych brala.

A mluvím vážně ze zkušenosti, kdy syn přes den od narození neusne jinde, než v kočárku, ani náhodou v postýlce nebo jinde. V postýlce jen v případě nočního spánku…

Máme tedy Cameleon, ale princip toho sporťáku je stejný… Buffa zvažujeme, že bychom si pořídili na túry na léto. (jen to asi nemá smysl, syn má rok a čtvr a teď mu pořizujeme na nákupy a spol. Bee+, jsem Bugaboo maniaci :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
13.4.14 20:44
@Stella Simon píše:
Ahoj/ dobry den,

Hezky vecer

Jana

Ahojky :)
tak já měla jako první kočárek BGB cameleon 2, potom na terasu x-lander xt, bgb buffalo a jako golfky mám mclaren techno xt. Buffalo je bomba. Bydlíme v Krkonoších a s camem jsem tu byla neštastná takže jsme ho vyměnili za buffalo. Co se týče korby tak nevim jak to myslíš, příjde mi to úplně normální materiál korbičky a ba naopak stříška je dost zavřená a když ji rozepneš, nemá šanci mimčo ofouknout, terén zvládne kočárek jakýkoliv tak jako jný kočárek. Kola dělají divy, takže jestli ti jde o terén není o čem debatovat a jdi do toho :))
Co se týče polohy, každé dítě je úplně jiné, a je vše o zvyku, ale já neměla problém, Sofi mi spala a spí jenom na zádech takže ve sportáku to bylo v pohodě a spinkala v něm i 3 hodiny :) ale je pravda, že mi to taky přišlo nepřirozený. Švagrová má quinny a sporták je řešený stejně a nemá taky problém, a to ji malá spí od narození na bříšku a v kočárku ji dá klidně i 3 hodiny :) neměj z toho obavy, určitě to není nějaký ojedinělý případ, že by korba byla takováhle. já jsem ted buffa prodala a je mi to líto :( ale malá už v něm skoro nejezdila protože jezdíme s golfkama :) ale už pracujeme na druhým a těšíme se, až si buffa pořídíme znovu :D pro další info klidně napiš :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.4.14 21:35

@Stella Simon Tak já za sebe můžu Buff do terénu velmi doporučit. Ujede toho spoustu. Jsem z vesnice a běžně jezdíme do lesa, po polních cestách, po kamenitých cestách a ve sněhu taky super. Korbička mi připadá v pohodě, dokonce to prodloužení stříšky, jak píše majitelka Buffa výše, je super proti větru. A do zimy holt použiješ teplý fusak. Třetí bod nemůžu posoudit. Zatím… Ale dcerka měla právě rovnější způsob sezení na starém kočárku a nesnášela ho. Korýtkové sezení by mělo být super. U dcerky jsme nakonec měli korýtkové sezení u golfek a ty milovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
14.4.14 09:30

1. projede cokoli
2. zima neni, za sebe doporucuju do korby lodger bunker
3. muzu porovnat s bee, ktere ma klasicke polohovani- dcera jezdi v obojim, ale v buffovi tak jakoby lip drzi v polosedu… Spi v obou dobre, ale ani v bee si nikdy neleha na bok, kdybych si mela vybrat, za me vede polohovani jak ma buff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 21:25

Dekuji za Vase postrehy damy :-) Buffala jsme objednali a budu doufat ze naplni ma ocekavani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
15.4.14 21:28

Ja si pro něj jedu zítra :dance: jak ja se tesim. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.4.14 10:00

???

Holky co myslite sla by ta kabelka k teto modre? nebo radsi origos bugaboo kabelku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.4.14 10:19

@holubingg A jaké plánuješ další doplňky?? Podložku, deku…atp. Podle mě jo, ale musíš zvolit ostatní vhodně, bude se hůř kombinovat… Já jsem málo odvážná a mám tašku černou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
16.4.14 10:20

@holubingg ja jsem taky konzerva 8) tohle je na me moc. I kdyz nerikam, ze to neni pekne. Ale ja nemam odvahu.
Na te druhe fotce ta modra vypada jako stricka bgb. Ale ta origo fotka je tmavsi. Ovsem v kombinaci to zas vadit vubec nemusi.
Ale zalezi i na ostatnich doplncich. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.4.14 10:50

@Julika @andatko prsne, taky mam strach aby to nebylo moc… ale jinak doplnky zadne.. jen fusak crny nebo modry origos, mala hracka na strisku. a jinak me nic dalsiho ani nenapada.. jako ten kocarek neni az tak vyrazny tak by to i slo ale nevim. zas ta taska ma hnede usi, dyby aspon cerne.. ale je to zas dalsi barva. kdyby tam nebyly ty 1 na kapsach bylo by to lepsi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
16.4.14 11:00

@holubingg koukni sem jestli nevybereš http://www.mimmo.cz/ do dneška do půlnoci tam maji akci 10% na všechny kabelky já tam mám vybranou tuhle http://www.mimmo.cz/…lovaci-taska k černým potahům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.4.14 11:08

@Terreeza taky uz jsem tam vybirala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie