Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
4.7.23 17:23
@Anonymní píše:
Dotaz můžu si s vámi hrát přímo nepadl :oops: on prostě řekl já si jdu taky hrát a nějak ho nezajímalo že o něj úplně nestojí :oops:

To není, že se máš stydět :) měl to být tip. Když se příšte zeptá, tak možná zjistíte, že jim to vůbec nevadí, že by s něma běhal a naopak, když řeknou ne - uslyší to od nich to ne a taky to vezme jinak nez od tebe. Ted záleží jak jste na tom všeobecně s „ne“. Trénovat to, že každý má právo říct ne a jak se s tím poprat. Tvoje ne moc nebral, tak zkuste pracovat na tom, ze kdyz reknes ty ne, tak to fakt plati, nepovolovat. Pokud mas v planu nakonec povolit, tak to ne nerikej. A ono to postupne pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
4.7.23 17:25
@Anonymní píše:
Dotaz můžu si s vámi hrát přímo nepadl :oops: on prostě řekl já si jdu taky hrát a nějak ho nezajímalo že o něj úplně nestojí :oops:

Takže až přijde v září do školky, už bude vědět, že se má nejdřív zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:25

@Maddellinne právě že bohužel s takovým tím NE jsme na štíru :,( snažím se být striktní a důsledná ale pravdou je že někdy povolím což je velká chyba :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 17:27
@ibis píše:
Takže až přijde v září do školky, už bude vědět, že se má nejdřív zeptat…

Ano, já doufám že teď už prostě ví, že ne každé dítě má náladu hrát si s ním.

• Citovat
  • Upravit
41603
4.7.23 17:31
@Anonymní píše:
No přesně, jako taky mu byly 4 že jo a určitě se taky vždycky nechoval způsobně :lol: :pankac:

jakože hledáš chybu u toho sedmiletého dítka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
4.7.23 17:31
@Anonymní píše:
No přesně, jako taky mu byly 4 že jo a určitě se taky vždycky nechoval způsobně :lol: :pankac:

No ale ty nevíš, jaký bude ten tvůj jako 7 letý? A hlavně když nebude mít maminku za zadkem, že? Jak se bude chovat mezi vrstevníky? Ty ještě vůbec netušíš, co vás čeká a právě školkou to začíná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
4.7.23 17:32
@Keyllah píše:

Masakr, co? Taky nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:33
@Keyllah píše:

Ale to já vím že u toho sedmiletého chyba nebyla…

• Citovat
  • Upravit
41603
4.7.23 17:34
@ibis píše:

celkem žasnu, můžou za to všichni okolo, sebekritika žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:34
@ibis píše:

Jo tahle diskuze masakr je, to máš pravdu taky to nějak nechápu ;) :mrgreen: ale to neřeš :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 17:36
@Keyllah píše:
celkem žasnu, můžou za to všichni okolo, sebekritika žádná…

Co prosím??? :roll: :lol: :mrgreen: myslím že sebekritiky je tu až až když jsme u toho… No to je fuk :lol:

• Citovat
  • Upravit
41603
4.7.23 17:39
@Anonymní píše:
Ale to já vím že u toho sedmiletého chyba nebyla…

vážně? jak tě tak čtu, tak ty jsi chybu neudělala, syn taky ne, potřebuje se socializovat a ty jsi to, poté co jsi ho po x-té upoznila, ať to nedělá, vyřešila vlastně jak? :think: sprdla jsi sedmiletého kluka, který se podle tebe určitě ve čtyřech letech taky nechoval způsobně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
@Anonymní píše:
@Pudloslava myslíš že je to v poho? Vím že to vyznělo asi trochu (spíš hodně) protivně ale prostě fakt jsem toho v ten den měla nějak plné zuby a abych se omlouvala 7 letému klukovi za to, že můj čtyřletý za ním na hřišti běhá na to jsem fakt nějak nebyla naladěná… Chjo, jsou to někdy situace :think:

Jo, za to tobě bych rekla ať si koukáš krotit svoje decko. Pokud potřebuješ diagnózu, od toho je lékař. Fakt bych nenechala čtyřletý dite otravovat starsi deti.

• Citovat
  • Upravit
11698
@Anonymní píše:
Jo tahle diskuze masakr je, to máš pravdu taky to nějak nechápu ;) :mrgreen: ale to neřeš :hug:

Kočko, ty jsi tady založila diskuzi: můj úžasnej synáček otravoval cizí děti na hřišti, já jsem ho nechala, protože mi bylo líto ho vychovávat, když bylo tak hezky, pak jsem teda jednoho toho kluka sprdla, to jsem asi nemusela. Máte taky nějaké zábavné historky z hřiště?
A když ses tu dočetla, že tvůj styl (ne)výchovy je dost zvláštní a nepochopitelný, začala ses vysmívat všem, co si dovolily na to poukázat a argumentujes diskuzemi o pocuranych testech? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
4.7.23 17:40
@Anonymní píše:
Co prosím??? :roll: :lol: :mrgreen: myslím že sebekritiky je tu až až když jsme u toho… No to je fuk :lol:

i od tebe? :think: no, myslím, že každý kdo si to tu přečte si obrázek udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí