Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
4.7.23 13:47
@Anonymní píše:
@Pitaya1 ale i problematické dítě se nějak musí naučit fungovat, zažít určité situace a naučit se že ne každý na něj má náladu a když ho budu izolovat doma tak se to nenaučí prostě.

Nic tak hrozneho jste nerekla, hodte to za hlavu. Ted uz cas stejne nevratite. Kazde dite je jine a nikdo z diskutujicich vam do vychovy stejne kecat nemuze. Holt jsme vsechny matky a snazime se delat maximum. Kazda nekdy klopitneme a spoustu situaci zazivame poprve. Dulezite je se ze situace poucit a priste ji zvladnout lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.7.23 13:49
@Anonymní píše:
@terien No ale tak prostě já jsem to brala tak, že si holt na některé věci musí přijít sám a některé situace prostě procítit a zažít a už mě fakt nebavilo taky tam dělat divadlo pro lidi :oops: jinak s posloucháním trochu problém máme to nepopírám ale prostě zase dávat mu na zadek nebo odtáhnout z hřiště mi přišlo nepřiměřený tak jsem to prostě nechala vyhnít no :think:

Ty ses uplna mimoza! Jaky vyhnit?! Nebud zhnila a vychovavej svoje decko! To je pak radost narazit na takove tupe matky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
4.7.23 13:54

Aby jste se nezbláznily některé. Dřív běhaly děti venku, všechny, velké, malé, ty větší měly ty menší na starosti, chca nechca. Hrály jsme si všichni dohromady. Dneska je dítě co si chce hrát s ostatními pomalu za nějakého divného jedince. Fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.7.23 13:54
@Bytsamsebou píše:
Tak myslím, že v 35-ti letech jsem na tom rozumově lépe, než 4- leté dítě, s podezřením na ADHD (i když… :lol: :lol: :lol: ). Zakladatelka ho několikrát zarazila.

To jsi hodne namyslena, kdyz si tohle troufas o sobe myslet po tom, co tu predvadis; ale ve skutecnosti te strci do kapsy i ten 7lety normalni kluk z toho hriste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11187
4.7.23 14:01
@Ahep píše:
To jsi hodne namyslena, kdyz si tohle troufas o sobe myslet po tom, co tu predvadis; ale ve skutecnosti te strci do kapsy i ten 7lety normalni kluk z toho hriste!

To byla ironie. Ale chápu, že jsi to nepochopila zvolila hned útok… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.7.23 14:02

@Ahep trochu silna slova, nemyslite? Na zaklade jedne situace, ze ktere ma uzivatelka navic spatny pocit, odsoudit celou jeji vychovu a rict, ze je tupa? 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
4.7.23 14:03

@Anna766 hele, ne, nehráli. Mladší dělali sice starším ocásek, ale nikdy nebyli tak úplně žádoucí. A taky když do nich někdo strčil, nebyla za rohem ta matka, která náhle vyskočí a jde něco řešit.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
4.7.23 14:04
@Anna766 píše:
Aby jste se nezbláznily některé. Dřív běhaly děti venku, všechny, velké, malé, ty větší měly ty menší na starosti, chca nechca. Hrály jsme si všichni dohromady. Dneska je dítě co si chce hrát s ostatními pomalu za nějakého divného jedince. Fakt nechápu.

Když za tebou bude lézt někdo, kdo ti není sympatický, tak to to bude připadat v pořádku? Proč by se to mělo. libit těm dětem, že je ovtezuje6 naprosto cizí člověk?

• Citovat
  • Upravit
11187
4.7.23 14:06
@Jane1010 píše:
@Ahep trochu silna slova, nemyslite? Na zaklade jedne situace, ze ktere ma uzivatelka navic spatny pocit, odsoudit celou jeji vychovu a rict, ze je tupa? 8o :?

Internet snese všechno 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.7.23 14:07

Vzpomínám si, jak jsem jako malá (1. st. ZŠ) jela autobusem, zakoukala jsem se před sebe a nějaká paní, která seděla tím směrem, na mě vyštěkla „Co čumíš?“… To jen k tomu, že jsi sice opravdu moc neřekla, ale někomu může stačit i to málo… Ale tak to prostě je, to bychom si museli dávat pozor na pusu furt a stejně by to nejspíš nestačilo.

Mně ale spíš zaujalo, žes to nejspíš řešila z nějaké lavičky, přitom píšeš, žes za synem přišla přímo a to na nějakou dobu zabralo. Já tak řeším vše - dojdu přímo k dítěti, skloním se k němu a polohlasně mluvím. Žádné divadlo pro ostatní se tak nekoná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
4.7.23 14:13
@Velryba černá píše:
@Anna766 hele, ne, nehráli. Mladší dělali sice starším ocásek, ale nikdy nebyli tak úplně žádoucí. A taky když do nich někdo strčil, nebyla za rohem ta matka, která náhle vyskočí a jde něco řešit.

Byli jsme na velkém fotbalovém hřišti, kluci hráli fotbal, holky něco jiného, ano, byli nějaké rozbroje, ale nikdo neběhal fnukat domů že do něho někdo strčil, nebo že si pětiletý Pepíček chce hrát taky, mamííí udělej něco at nás neotravujeeee…
To se má jako každá matka nejdřív zeptat, jestli vůbec může na veřejné hřiště, když je tam někdo dřív?
Hele, kdyby zakladatelky kluk mlátil ty děti, dupal jim do báboviček naschvál, bral jim míč a utíkal s nim pryč, taky napíšu že ho měla vzít za flígr a jít pryč, ale on si chtěl hrát s ostatními, to snad není hřích, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
4.7.23 14:15
@Bytsamsebou píše:
Tak myslím, že v 35-ti letech jsem na tom rozumově lépe, než 4- leté dítě, s podezřením na ADHD (i když… :lol: :lol: :lol: ). Zakladatelka ho několikrát zarazila.

Jasně, hned se mu dá diagnóza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 14:15
@Jane1010 píše:
@Ahep trochu silna slova, nemyslite? Na zaklade jedne situace, ze ktere ma uzivatelka navic spatny pocit, odsoudit celou jeji vychovu a rict, ze je tupa? 8o :?

Internet snese všechno… :think:

• Citovat
  • Upravit
11187
4.7.23 14:17
@Anna766 píše:
Byli jsme na velkém fotbalovém hřišti, kluci hráli fotbal, holky něco jiného, ano, byli nějaké rozbroje, ale nikdo neběhal fnukat domů že do něho někdo strčil, nebo že si pětiletý Pepíček chce hrát taky, mamííí udělej něco at nás neotravujeeee…
To se má jako každá matka nejdřív zeptat, jestli vůbec může na veřejné hřiště, když je tam někdo dřív?
Hele, kdyby zakladatelky kluk mlátil ty děti, dupal jim do báboviček naschvál, bral jim míč a utíkal s nim pryč, taky napíšu že ho měla vzít za flígr a jít pryč, ale on si chtěl hrát s ostatními, to snad není hřích, ne?

Souhlas :palec:. Nás taky obtěžovaly mladší děcka/sourozenci a ještě jsme za ně,,museli" nést odpovědnost, ale to k tomu patřilo a rozhodně jsme kvůli tomu nefňukali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
4.7.23 14:18
@Pitaya1 píše:
Když za tebou bude lézt někdo, kdo ti není sympatický, tak to to bude připadat v pořádku? Proč by se to mělo. libit těm dětem, že je ovtezuje6 naprosto cizí člověk?

Měli ho zastřelit pro výstrahu na místě, aby si to ostatní děti rozmyslely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí