Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.23 12:48

@terien nezijes s námi tak nevíš co zvládám nebo nezvládám… Ale nemám ti to za zlé… Každý holt nemá štěstí na dítě které poslechne hnet prostě… Navíc má nejspíš ADHD :,(

• Citovat
  • Upravit
34473
4.7.23 12:48
@Bytsamsebou píše:
Ale to je zcela normální x let. Lidi díky bohu nejsou roboti, aby se všichni chovali stejně.

Není to normální, je to chování, o kterém se učíme, že je nežádoucí. Stejně jako otravování nebo provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.7.23 12:51
@Bytsamsebou píše:
Tak myslím, že v 35-ti letech jsem na tom rozumově lépe, než 4- leté dítě, s podezřením na ADHD (i když… :lol: :lol: :lol: ). Zakladatelka ho několikrát zarazila.

Zarazila? Jak? Já pokřikování z dálky, o kterém vím, že je zcela bez účinku, za účinnou snahu zarazit nepovažuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
4.7.23 12:53
@Anonymní píše:
@terien nezijes s námi tak nevíš co zvládám nebo nezvládám… Ale nemám ti to za zlé… Každý holt nemá štěstí na dítě které poslechne hnet prostě… Navíc má nejspíš ADHD :,(

No já dítě s ADHD mám a votravovat cizí děti jsem ho nenechala. Prostě, když se neumělo chovat a poslechnout šlo se ze hřiště. Důslednost, důslednost, důslednost. Nemluvíme už o batoleti ale čtyřletým dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
@Anonymní píše:
@terien nezijes s námi tak nevíš co zvládám nebo nezvládám… Ale nemám ti to za zlé… Každý holt nemá štěstí na dítě které poslechne hnet prostě… Navíc má nejspíš ADHD :,(

A on nechodi do skolky? Ze ho trenujes na 7 letych detech. Ve skolce by mel vrstevniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Anonymní píše:

Dobře, tak jsi to tedy zvládla a syn tě poslouchá. Děti s údajným ADHD mají většinou matky, které nejsou schopne je vychovat. A tím, že to za to schováváš, ubližuješ hlavně jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
@Kasandra159 píše:
Zarazila? Jak? Já pokřikování z dálky, o kterém vím, že je zcela bez účinku, za účinnou snahu zarazit nepovažuji :nevim:

Dobře, asi neumíš číst:,, Snažila jsem se prostě odvést jeho pozornost jako že prostě pojď půjdeme se tamhle podívat, pohoupat, povozit, ale prostě jeho to v ten moment nezajímalo a pořád za nimi běhal. Pak jsem šla teda přímo k němu vysvětlila jsem mu že kluci si chtějí hrát sami že jsou velcí a mají už nějaké ty svoje hry atd tak chvilku dal pokoj ale pak zase za nimi začal běhat nanovo a na nich bylo vidět že je to už dost otravuje… Tak jsem na něj znovu zavolala ať přijde na chvíli ke mně a že půjdeme zase něco dělat jiného, klouzat se atd ale prostě to vůbec nemělo smysl on mě úplně ignoroval tak už jsem se na to prostě vyprdla"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
4.7.23 12:54

Já upřímně nechápu, cos čekala za reakci od skupiny mladších školáků, když je prudí cizí a navíc o dost mladší kluk. Zvláště pokud víš, že má syn nejspíš nějakou neurovývojovou vadu, pak opravdu nestačí na něj odněkud pokřikovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 12:55

@Tarena jde až po těchto prázdninách do školky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 12:58

@terien nevíš o čem mluvíš… Spoustu lidí pokládá ADHD za výmysl… Já jim to nemám za zlé… Ale prostě abych se synem nechodila ven atd… Aby náhodou někoho neobtěžoval to prostě nejde… :,(

• Citovat
  • Upravit
43039
4.7.23 12:59
@Anonymní píše:
@terien No ale tak prostě já jsem to brala tak, že si holt na některé věci musí přijít sám a některé situace prostě procítit a zažít a už mě fakt nebavilo taky tam dělat divadlo pro lidi :oops: jinak s posloucháním trochu problém máme to nepopírám ale prostě zase dávat mu na zadek nebo odtáhnout z hřiště mi přišlo nepřiměřený tak jsem to prostě nechala vyhnít no :think:

souhlasím
není nad zpětnou vazbu okolí
nejhorší je, když dítě obtěžuje jiné lidi a ti nic neřeknou, jen vrhají významné pohledy na matku - a když zasáhne matka, dítě má pocit, že to jenom ona je hysterka, nikomu to přeci nevadilo
jo a komentáře terien ignoruj, už dostala hodně zpětné vazby a nepomohlo to

Příspěvek upraven 04.07.23 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
4.7.23 13:00

Na tom, že jsi řekla cizímu dítěti, ať „se nezblázní“, nevidím nic špatného. Je v pořádku, když člověk dá přiměřeným a nějakým společensky přijatelným způsobem najevo emoce a názor - ať směrem k dospělému, nebo k dítěti.

Za sebe ti ovšem také můžu říct, že kdybych v tu chvíli na tom hřišti byla a jedno z těch sedmiletých dětí bylo moje, zasáhla bych a něco velmi nevlídného a rázného řekla já - a to jak TVÉMU dítěti, tak tobě osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 13:00
@Anonymní píše:
@terien nevíš o čem mluvíš… Spoustu lidí pokládá ADHD za výmysl… Já jim to nemám za zlé… Ale prostě abych se synem nechodila ven atd… Aby náhodou někoho neobtěžoval to prostě nejde… :,(

To po tobě nikdo nechce, ale i děti s ADHD jdou vychovat. Nejsou retardované, jen se musí chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 13:03
@Pitaya1 píše:
Takže ty si neumíš vychivat své dítě a ještě máš kecy na dítě, kterému vadí, že tvůj nevychovanec ho otravuje :roll: Musíte být na hřišti strašně oblíbení a nedivím se, že tě návštěvy hřiště stresuji. Zapracuji na východě a pak budeš mít klid.

Oblíbení z 95 % jsme, zpravidla se mrňous vyřádi, pohraje atd já si pokecam s mamkami a je to fajn ale prostě občas to nějak nesedne, záleží jaká ja konstelace lidí, dětí je na tom hřišti. Jo jasně ono se to dobře říká zamakat na výchově ale prostě někdy v některých situacích je to zapeklitý :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 13:06
@BohunkaP píše:
Na tom, že jsi řekla cizímu dítěti, ať „se nezblázní“, nevidím nic špatného. Je v pořádku, když člověk dá přiměřeným a nějakým společensky přijatelným způsobem najevo emoce a názor - ať směrem k dospělému, nebo k dítěti.

Za sebe ti ovšem také můžu říct, že kdybych v tu chvíli na tom hřišti byla a jedno z těch sedmiletých dětí bylo moje, zasáhla bych a něco velmi nevlídného a rázného řekla já - a to jak TVÉMU dítěti, tak tobě osobně.

Já bych nic neměla proti tomu kdybys na mého syna něco řekla. Ono někdy prostě je potřeba slyšet to i od cizího člověka když mě ignoruje a neposlouchá :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML