Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
4.7.23 12:31

V klidu, nic jsi mu neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.23 12:32

Vždyť se nic hrozného nestalo. Vzpomínám, že návštěvy hřišť byly občas o nervy, jsem ráda, že už to máme za sebou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
4.7.23 12:33
@marcellia píše:
Joo, taky jsem zazila, to se obcas stava.
Na co jsem byla ale fakt hodne alergicka a kdy cizi decka ode me dostavaly sprdunk, bylo, kdyz neustale lezly jak prasteny po klouzackach nahoru. Moje dite stoji nahore a ceka, ceka, ceka, az banda malych blbe*ku se vydrape spinavyma botama nahoru, aby se moje mohlo „laskave“svezt dolu, k cemuz je klouzacka urcena :roll:.
Ja celkove si davala vcelku pozor na svy deti, takze jakmile jsem zmercila nejakyho provokatera, co sikanuje ostatni, tak jsem jen cekala, co provede mymu, a resila jsem. Ale zkusenost mam takovou, ze takovyhle deti maji vetsinou rodice salamisty, delaj, ze nevidej, co jejich zlaticko provadi…Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:30

To mi absolutně nikdy nevadilo! Dělala jsem to
taky před 30-ti lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.7.23 12:34

Takže ty si neumíš vychivat své dítě a ještě máš kecy na dítě, kterému vadí, že tvůj nevychovanec ho otravuje :roll: Musíte být na hřišti strašně oblíbení a nedivím se, že tě návštěvy hřiště stresuji. Zapracuji na východě a pak budeš mít klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 12:35

@terien @Bytsamsebou já se právě snažím aby už byl trochu samostatný a naučil se trochu na tom hřišti že mu pořád nebude někdo stát za zadkem a právě jsem to brala tak že musí některé situace prožít a na některé věci přijít sám, když mu prostě máma stokrát říká ale děti si s tebou nechtějí hrát mají svojí hru a on to pořád nechápal tak jsem to prostě brala tak, že to musí pochopit tou zkušeností jako že už na něj třeba cizí kluci zakřičí atd protože s ním to asi jinak nejde a zase odvádět ho z hřiště domů se mi nechtělo jelikož bylo hezké počasí a sedět s ním doma prostě fakt nebudu to můžu v zimě furt až bude marodit:(

• Citovat
  • Upravit
11193
4.7.23 12:37
@terien píše:
Kolektivu? Parta cizích dětí, které o něj nestojí není kolektiv. Stát u něj nemusí, dítě si může hrát samo.

I kolektiv cizích dětí je kolektiv! Já se taky ráda seznamuji s kolektivem cizích lidí :nevim:. Tak asi partička dětí je pro dítě zajímavější, než aby si hrálo samo. Každý není introvert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 12:37
@Anonymní píše:
@terien @Bytsamsebou já se právě snažím aby už byl trochu samostatný a naučil se trochu na tom hřišti že mu pořád nebude někdo stát za zadkem a právě jsem to brala tak že musí některé situace prožít a na některé věci přijít sám, když mu prostě máma stokrát říká ale děti si s tebou nechtějí hrát mají svojí hru a on to pořád nechápal tak jsem to prostě brala tak, že to musí pochopit tou zkušeností jako že už na něj třeba cizí kluci zakřičí atd protože s ním to asi jinak nejde a zase odvádět ho z hřiště domů se mi nechtělo jelikož bylo hezké počasí a sedět s ním doma prostě fakt nebudu to můžu v zimě furt až bude marodit:(

No tak se nediv, až dostane od někoho na kokos. Někdo ho vychovat musí, když ty to nezvládáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.7.23 12:39

Nic tak hrozného jsi mu neřekla, na druhou stranu jako matku hodného dítěte mě štvaly matky otravných dětí, co to „nechávaly vyhnít“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 12:39
@Bytsamsebou píše:
I kolektiv cizích dětí je kolektiv! Já se taky ráda seznamuji s kolektivem cizích lidí :nevim:. Tak asi partička dětí je pro dítě zajímavější, než aby si hrálo samo. Každý není introvert.

A taky se opakovaně vtíráš tam, kde o tebe nestojí? Tak snad když vidím, že mé dítě někoho obtěžuje, tak to zarazím. Oni si s ním stejně nehráli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
4.7.23 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, včera na hřišti se mi stala taková věc na kterou nejsem hrdá a trochu se za to stydím. Mám čtyřletého syna který se hrozně rád s každým druží.. bohužel má asi nějakou poruchu možná ADHD nebo něco na ten způsob a prostě on se strašně chce družit s ostatními dětmi ale někdy úplně neví jak na to. Včera si vyhlédl partu asi sedmiletých kluků které si hráli na nějaké rytíře nebo co a pořád za nimi běhal a prostě je všemožně otravoval a motal se jim do hry. Snažila jsem se prostě odvést jeho pozornost jako že prostě pojď půjdeme se tamhle podívat, pohoupat, povozit, ale prostě jeho to v ten moment nezajímalo a pořád za nimi běhal. Pak jsem šla teda přímo k němu vysvětlila jsem mu že kluci si chtějí hrát sami že jsou velcí a mají už nějaké ty svoje hry atd tak chvilku dal pokoj ale pak zase za nimi začal běhat nanovo a na nich bylo vidět že je to už dost otravuje… Tak jsem na něj znovu zavolala ať přijde na chvíli ke mně a že půjdeme zase něco dělat jiného, klouzat se atd ale prostě to vůbec nemělo smysl on mě úplně ignoroval tak už jsem se na to prostě vyprdla abych na něj halekala na celé hřiště a dělala lidem divadlo a řekla jsem si že holt na to asi musí přijít sám… Jenže pak už to začalo být docela vyhrocený že oni do něj začali strkat on po nich začal házet nějakou tu drcenou kůru která je tu rozsypaná po hřišti tak už na něj znovu prostě jsem zařvala ať nechá velké kluky na pokoji a prostě si jde dělat něco po svém a jeden z těch kluků mi řekl : nás tady pořád otravuje a je úplně hrozný a mně nějak prdli nervy a říkám No jo tak se nezblázni… To tak se nezblázni jsem teda řekla spíš polohlasem ale stejně mě ten kluk slyšel a tatínek toho kluka mě asi taky slyšel protože na mě koukal dost blbě nejspíš to jsou asi ty typy rodičů co razí takovéto že na jejich miláčka se nesmí nikdo ani špatně podívat… Já vím že jde o blbinu a že takovýhle zážitků člověk ještě na hřišti zažije hrozně moc, však já taky radu nehledám spíš se asi chci jenom vypovídat protože je mi to takový blbý až je tu třeba znovu potkáme atd… Je mi jasný že prostě můj mrňous musí pochopit že ne vždycky a každé dítě na něj musí být naladěný ale někdy je to prostě těžký… Občas mám pocit že návštěva hřiště je o nervy… U nás na hřišti je třeba taková ta lanovka a vždycky když je volná tak si toho malý vůbec nevšímá ale jakmile se tam nahrnou děti, ideálně ještě větší děti, tak se tam cpe taky a takhle je to skoro se vším jak je něco volný tak ho to nezajímá a jak tam někdo je tak v tu ránu tam chce taky… Jako mám návštěvu hřiště ráda ale občas je toho na mě prostě moc… No a včera jsem vypěnila… Stalo se vám to taky někdy že jste vypěnili na cizí děcko? Omlouvám se za anonym… Klidně napište i infarktový vaše zážitky z hřiště :mrgreen:

A kde je problém jako? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
4.7.23 12:41
@terien píše:
No tak se nediv, až dostane od někoho na kokos. Někdo ho vychovat musí, když ty to nezvládáš.

To k tomu patří, nebo myslíš, že se starší děti v kolektivu nebijí? Že si všechny skvěle rozumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 12:43
@Bytsamsebou píše:
To k tomu patří, nebo myslíš, že se starší děti v kolektivu nebijí? Že si všechny skvěle rozumí?

Tak z toho uděláme normu? Některé matky jsou opravdu zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
4.7.23 12:44
@terien píše:
A taky se opakovaně vtíráš tam, kde o tebe nestojí? Tak snad když vidím, že mé dítě někoho obtěžuje, tak to zarazím. Oni si s ním stejně nehráli.

Tak myslím, že v 35-ti letech jsem na tom rozumově lépe, než 4- leté dítě, s podezřením na ADHD (i když… :lol: :lol: :lol: ). Zakladatelka ho několikrát zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
4.7.23 12:46
@terien píše:
Tak z toho uděláme normu? Některé matky jsou opravdu zvláštní.

Ale to je zcela normální x let. Lidi díky bohu nejsou roboti, aby se všichni chovali stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 12:46
@Bytsamsebou píše:
Tak myslím, že v 35-ti letech jsem na tom rozumově lépe, než 4- leté dítě, s podezřením na ADHD (i když… :lol: :lol: :lol: ). Zakladatelka ho několikrát zarazila.

Nezarazila, protože ji neposlouchá. Ano, jsou mu 4, proto potřebuje výchovu, aby se naučil, co je vhodné a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí