Byla jste jeho první

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12655
22.10.18 16:06
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.

Má chlap, který vás měl jako první ženu, ve vašich vzpomínkách zvláštní místo?

Když něco nevím, tak se zeptám :mrgreen: :mrgreen:

Tak u nikoho jsem první nebyla, panici mě moc nelákali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106773
22.10.18 16:11
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.

Ne,ale asi jsem to taky nepochopila …panice jsem nikdy nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.10.18 16:28

@KalamityJohn Nemá byl to blb .. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
22.10.18 16:36
@Ristrina píše:
Ano, a dodnes je mi trapně za nás oba, prvost byla vzájemnou. Byl netaktní, zaskočila jsem ho tím, co mám pod trikem, no já z toho měla roky trauma! :lol:

Asi by to chtělo nějakou romantickou storku, ale bohužel ani ty roky onu vzpomínku nezidealizovaly.

Jsem ráda, že mě to poznamenalo jen mírně a současný partner mi to bohatě vynahrazuje.

Nechci být taky netaktní, ale cože máš pod tim trikem :lol: ????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.10.18 16:45

@alisekR :lol: To, co my všechny přeci! :P Jenže on asi tím mládím nějak netušil, že ne všechny dekolty vypadají stejně učebnicově.

A šlo vidět (ano, doslova vidět!), že si s tím prostě neví rady. Teď už se tomu i trochu zasměju. Ale roky a roky jsem měla ze svého obsahu podprsenky komplex.

Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 16:49

Má, dokonce jsem jeho jediná. Teď je z něj můj manžel, ale i kdyby nebyl, stejně bych na to nezapomněla. Ten výraz v očích při té první vteřině je neopakovatelný :lol: :srdce:

Anonym (intimní info o manželovi) nebo smazat, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5696
22.10.18 16:51

Byla jsem jeho první, on můj první a jsme spolu pořád, už 21 let. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106773
22.10.18 16:57
@Ristrina píše:
@alisekR :lol: To, co my všechny přeci! :P Jenže on asi tím mládím nějak netušil, že ne všechny dekolty vypadají stejně učebnicově.

A šlo vidět (ano, doslova vidět!), že si s tím prostě neví rady. Teď už se tomu i trochu zasměju. Ale roky a roky jsem měla ze svého obsahu podprsenky komplex.

Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující :lol:

nechces to rozvest …mohlo to byt dost zajimave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
22.10.18 17:08
@Ristrina píše:

Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující :lol:

Jo tak. Jsem myslela bůhví co :lol: :mrgreen: A co povídal? no já to mám též dost bujně divoký. A překvapivě jsem tím odrovnala i našeho budoucího souseda minulý týden :mrgreen: stál na svém pozemku a já vylezla na terasu v bílém tenkém triku bez podrprdy 8) omlouvá mě, že jsem myslela, že už odjel. Nesla jsem tam pověsit něco na sušák. A on byl velmi konsternován :mrgreen: A to je mu přes 40. a podle jeho narážek a vtipů ho tipujem na ostříleného proutníka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.10.18 17:24
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.

Ano, má, protože ten sex byl pekelně dobrý, a to jsem byla i já jeho první :oops: smarja, občas si na něj vzpomenu :jazyk: tady to bylo vzájemné, ale jinak by mi to asi bylo úplně jedno

Příspěvek upraven 22.10.18 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
28075
22.10.18 17:25
@Ristrina píše:
Ano, a dodnes je mi trapně za nás oba, prvost byla vzájemnou. Byl netaktní, zaskočila jsem ho tím, co mám pod trikem, no já z toho měla roky trauma! :lol:

Asi by to chtělo nějakou romantickou storku, ale bohužel ani ty roky onu vzpomínku nezidealizovaly.

Jsem ráda, že mě to poznamenalo jen mírně a současný partner mi to bohatě vynahrazuje.

no a co máš pod trikem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.10.18 17:39

Já jsem byla jeho první a on byl můj první. Zážitek to byl úžasný a protože nám to spolu tak hezky šlo, tak jsme spolu zůstali (23 let). :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.10.18 17:39

@alisekR Právěže nic. Neřekl vůbec. Ale i tak byla situace velmi výmluvnou :roll: :D

Až bych řekla, že závidím všem, kteří mají ony romantické vzpomínky na poprvé (ať vlastní či protějšku). Vlastně závidím i tvému sousedovi :D

Až tak bolestivá ta vzpomínka je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.10.18 17:40
@opozice píše:
no a co máš pod trikem? ;)

Tílko :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit