Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.Má chlap, který vás měl jako první ženu, ve vašich vzpomínkách zvláštní místo?
Když něco nevím, tak se zeptám![]()
Tak u nikoho jsem první nebyla, panici mě moc nelákali ![]()
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.Má chlap, který vás měl jako první ženu, ve vašich vzpomínkách zvláštní místo?
Ne,ale asi jsem to taky nepochopila …panice jsem nikdy nemela
@Ristrina píše:
Ano, a dodnes je mi trapně za nás oba, prvost byla vzájemnou. Byl netaktní, zaskočila jsem ho tím, co mám pod trikem, no já z toho měla roky trauma!![]()
Asi by to chtělo nějakou romantickou storku, ale bohužel ani ty roky onu vzpomínku nezidealizovaly.
Jsem ráda, že mě to poznamenalo jen mírně a současný partner mi to bohatě vynahrazuje.
Nechci být taky netaktní, ale cože máš pod tim trikem
?????
![]()
@alisekR
To, co my všechny přeci!
Jenže on asi tím mládím nějak netušil, že ne všechny dekolty vypadají stejně učebnicově.
A šlo vidět (ano, doslova vidět!), že si s tím prostě neví rady. Teď už se tomu i trochu zasměju. Ale roky a roky jsem měla ze svého obsahu podprsenky komplex.
Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující ![]()
Má, dokonce jsem jeho jediná. Teď je z něj můj manžel, ale i kdyby nebyl, stejně bych na to nezapomněla. Ten výraz v očích při té první vteřině je neopakovatelný
![]()
Anonym (intimní info o manželovi) nebo smazat, děkuji.
Byla jsem jeho první, on můj první a jsme spolu pořád, už 21 let.
![]()
@Ristrina píše:
@alisekRTo, co my všechny přeci!
Jenže on asi tím mládím nějak netušil, že ne všechny dekolty vypadají stejně učebnicově.
A šlo vidět (ano, doslova vidět!), že si s tím prostě neví rady. Teď už se tomu i trochu zasměju. Ale roky a roky jsem měla ze svého obsahu podprsenky komplex.
Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující
nechces to rozvest …mohlo to byt dost zajimave
@Ristrina píše:
@alisekRTo, co my všechny přeci!
Možná byl zaskočen v dobrém, to už se ho naštěstí nezeptám. Jen projev jeho emocí byl vskutku devastující
Jo tak. Jsem myslela bůhví co
A co povídal? no já to mám též dost bujně divoký. A překvapivě jsem tím odrovnala i našeho budoucího souseda minulý týden
stál na svém pozemku a já vylezla na terasu v bílém tenkém triku bez podrprdy
omlouvá mě, že jsem myslela, že už odjel. Nesla jsem tam pověsit něco na sušák. A on byl velmi konsternován
A to je mu přes 40. a podle jeho narážek a vtipů ho tipujem na ostříleného proutníka. ![]()
@KalamityJohn píše:
Ano, má, protože ten sex byl pekelně dobrý, a to jsem byla i já jeho první
smarja, občas si na něj vzpomenu
tady to bylo vzájemné, ale jinak by mi to asi bylo úplně jedno
Příspěvek upraven 22.10.18 v 17:30
@Ristrina píše:
Ano, a dodnes je mi trapně za nás oba, prvost byla vzájemnou. Byl netaktní, zaskočila jsem ho tím, co mám pod trikem, no já z toho měla roky trauma!![]()
Asi by to chtělo nějakou romantickou storku, ale bohužel ani ty roky onu vzpomínku nezidealizovaly.
Jsem ráda, že mě to poznamenalo jen mírně a současný partner mi to bohatě vynahrazuje.
no a co máš pod trikem? ![]()
Já jsem byla jeho první a on byl můj první. Zážitek to byl úžasný a protože nám to spolu tak hezky šlo, tak jsme spolu zůstali (23 let). ![]()
@alisekR Právěže nic. Neřekl vůbec. Ale i tak byla situace velmi výmluvnou
![]()
Až bych řekla, že závidím všem, kteří mají ony romantické vzpomínky na poprvé (ať vlastní či protějšku). Vlastně závidím i tvému sousedovi ![]()
Až tak bolestivá ta vzpomínka je ![]()
@Venetia píše:
nechces to rozvest …mohlo to byt dost zajimave
A proplatíš mi pak terapii? ![]()