Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
pořád to říkám, vy baby, vy jste lišky podšitý.Moje motto bylo a je : Co má žena pěkného, to má ukázat. Je to poloviční úspěch. Mrknu na to.
Já se tvým mottem řídím
když potřebuji pohnout horou, utahnu jí na vařený nudli
Stačí hodit blond hárem a kouknout modrým okem, výstřih, boty a úsměv alá zubní pasta - naštěstí mám dokonalý chrupanec.
Dnes pan doktor napsal vše a x věcí navíc, až jsem ho krotila v jeho pravomocech
byla to velká legrace.
@alisekR píše:
Já se tvým mottem řídímkdyž potřebuji pohnout horou, utahnu jí na vařený nudli
Stačí hodit blond hárem a kouknout modrým okem, výstřih, boty a úsměv alá zubní pasta - naštěstí mám dokonalý chrupanec.
Dnes pan doktor napsal vše a x věcí navíc, až jsem ho krotila v jeho pravomocech
byla to velká legrace.
ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama. ![]()
@opozice píše:
jako by jsi se na to těšila, až se přistěhuje.
No fakt ne, protože se bojím, že bude pořád čumět. Od nich je vidět po celé naší zahradě. A to ještě zboural kus zdi, co byla mezi náma.
Asi ho budu muset nějak vystrašit.
@alisekR píše:
No fakt ne, protože se bojím, že bude pořád čumět. Od nich je vidět po celé naší zahradě. A to ještě zboural kus zdi, co byla mezi náma.Asi ho budu muset nějak vystrašit.
z každé strany mám taky sousedy a koupám se v bazénu nahatej. Určitě to je obráceně a čumí zase baby. ![]()
@opozice píše:
ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama.
Doufám, že nějsi ten náš budoucí soused
?????
@alisekR píše:
Doufám, že nějsi ten náš budoucí soused?????
určitě ne, dle toho co píšeš.
@opozice píše:
z každé strany mám taky sousedy a koupám se v bazénu nahatej. Určitě to je obráceně a čumí zase baby.
A nemáš náhodou bazén s mořskou vodou?Kdyby to tu nebylo tak anonymní, tak bych řekla, že mi silně pripominas kohosi.
A ten soused to tedy není.
@opozice píše:
ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama.
Ale tak musí to mít elegantní formu. Nemám ráda frifolně familierní výstupy, to zas ne.
@alisekR píše:
A nemáš náhodou bazén s mořskou vodou?Kdyby to tu nebylo tak anonymní, tak bych řekla, že mi silně pripominas kohosi.![]()
A ten soused to tedy není.
jako by jsi to věděla, mám. Ale pevně věřím, že nejsem ten, za koho mě máš, tu slanou vodu má kde kdo. ![]()
@opozice píše:
jako by jsi to věděla, mám. Ale pevně věřím, že nejsem ten, za koho mě máš, tu slanou vodu má kde kdo.
To jo, ale já si stejně myslím, že mám tvůj bazén ve fotkách na fb
Ale ty se stejně nepriznaš, i kdyby si to ty byl. A já jsem v nevýhodě, protože můj nick ti může hodně říct. Mě tvůj nic, ale ta fotka je mi trochu vodítkem.
Hrál si basket? Měříš nad 185 cm?
@alisekR píše:
To jo, ale já si stejně myslím, že mám tvůj bazén ve fotkách na fbAle ty se stejně nepriznaš, i kdyby si to ty byl. A já jsem v nevýhodě, protože můj nick ti může hodně říct. Mě tvůj nic, ale ta fotka je mi trochu vodítkem.
![]()
Hrál si basket? Měříš nad 185 cm?
vidíš, jak je svět velkej, proč bych se nepřiznal, lhát se nemá. Já hrál snad všechno, ted už méně. A když mě vytaháš za uši, tak těch 185 budu mít. Prozatím je nemám. ![]()
@opozice píše:
vidíš, jak je svět velkej, proč bych se nepřiznal, lhát se nemá. Já hrál snad všechno, ted už méně. A když mě vytaháš za uši, tak těch 185 budu mít. Prozatím je nemám.
Tak je to dobrý
tak to nejsi kamarád. Ten je vyšší
než já, o víc jak 5 cm, určitě ![]()
@alisekR píše:
Tak je to dobrýtak to nejsi kamarád. Ten je vyšší
než já, o víc jak 5 cm, určitě
já jen o tři. ![]()
@opozice píše:
já jen o tři.
To jde, to jsi v limitu chlapů, co registrují, že jdou okolo mě ![]()
@alisekR píše:
To jde, to jsi v limitu chlapů, co registrují, že jdou okolo mě
jasně, nemusíš se dívat do země. ![]()