Byla jste jeho první

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9039
22.10.18 21:10
@opozice píše:
pořád to říkám, vy baby, vy jste lišky podšitý. ;) Moje motto bylo a je : Co má žena pěkného, to má ukázat. Je to poloviční úspěch. Mrknu na to.

Já se tvým mottem řídím :lol: když potřebuji pohnout horou, utahnu jí na vařený nudli :mrgreen: Stačí hodit blond hárem a kouknout modrým okem, výstřih, boty a úsměv alá zubní pasta - naštěstí mám dokonalý chrupanec. :D Dnes pan doktor napsal vše a x věcí navíc, až jsem ho krotila v jeho pravomocech :mrgreen: byla to velká legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:12
@alisekR píše:
Já se tvým mottem řídím :lol: když potřebuji pohnout horou, utahnu jí na vařený nudli :mrgreen: Stačí hodit blond hárem a kouknout modrým okem, výstřih, boty a úsměv alá zubní pasta - naštěstí mám dokonalý chrupanec. :D Dnes pan doktor napsal vše a x věcí navíc, až jsem ho krotila v jeho pravomocech :mrgreen: byla to velká legrace.

ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:12
@opozice píše:
jako by jsi se na to těšila, až se přistěhuje. :mrgreen:

No fakt ne, protože se bojím, že bude pořád čumět. Od nich je vidět po celé naší zahradě. A to ještě zboural kus zdi, co byla mezi náma. :roll: Asi ho budu muset nějak vystrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:14
@alisekR píše:
No fakt ne, protože se bojím, že bude pořád čumět. Od nich je vidět po celé naší zahradě. A to ještě zboural kus zdi, co byla mezi náma. :roll: Asi ho budu muset nějak vystrašit.

z každé strany mám taky sousedy a koupám se v bazénu nahatej. Určitě to je obráceně a čumí zase baby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:15
@opozice píše:
ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama. :mrgreen:

Doufám, že nějsi ten náš budoucí soused 8o ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:18
@alisekR píše:
Doufám, že nějsi ten náš budoucí soused 8o ?????

určitě ne, dle toho co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:20
@opozice píše:
z každé strany mám taky sousedy a koupám se v bazénu nahatej. Určitě to je obráceně a čumí zase baby. :mrgreen:

A nemáš náhodou bazén s mořskou vodou?Kdyby to tu nebylo tak anonymní, tak bych řekla, že mi silně pripominas kohosi. :think: :lol: A ten soused to tedy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:23
@opozice píše:
ty se neztratíš, tak to má být. Taková jako ty když přišla ke mě do kanclu, tak jednoznačně byla o krok před chlapama. :mrgreen:

Ale tak musí to mít elegantní formu. Nemám ráda frifolně familierní výstupy, to zas ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:26
@alisekR píše:
A nemáš náhodou bazén s mořskou vodou?Kdyby to tu nebylo tak anonymní, tak bych řekla, že mi silně pripominas kohosi. :think: :lol: A ten soused to tedy není.

jako by jsi to věděla, mám. Ale pevně věřím, že nejsem ten, za koho mě máš, tu slanou vodu má kde kdo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:35
@opozice píše:
jako by jsi to věděla, mám. Ale pevně věřím, že nejsem ten, za koho mě máš, tu slanou vodu má kde kdo. :mavam:

To jo, ale já si stejně myslím, že mám tvůj bazén ve fotkách na fb :lol: Ale ty se stejně nepriznaš, i kdyby si to ty byl. A já jsem v nevýhodě, protože můj nick ti může hodně říct. Mě tvůj nic, ale ta fotka je mi trochu vodítkem. :think: :mrgreen: Hrál si basket? Měříš nad 185 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:37
@alisekR píše:
To jo, ale já si stejně myslím, že mám tvůj bazén ve fotkách na fb :lol: Ale ty se stejně nepriznaš, i kdyby si to ty byl. A já jsem v nevýhodě, protože můj nick ti může hodně říct. Mě tvůj nic, ale ta fotka je mi trochu vodítkem. :think: :mrgreen: Hrál si basket? Měříš nad 185 cm?

vidíš, jak je svět velkej, proč bych se nepřiznal, lhát se nemá. Já hrál snad všechno, ted už méně. A když mě vytaháš za uši, tak těch 185 budu mít. Prozatím je nemám. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 21:43
@opozice píše:
vidíš, jak je svět velkej, proč bych se nepřiznal, lhát se nemá. Já hrál snad všechno, ted už méně. A když mě vytaháš za uši, tak těch 185 budu mít. Prozatím je nemám. :*

Tak je to dobrý :mrgreen: tak to nejsi kamarád. Ten je vyšší :think: než já, o víc jak 5 cm, určitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.10.18 21:45
@alisekR píše:
Tak je to dobrý :mrgreen: tak to nejsi kamarád. Ten je vyšší :think: než já, o víc jak 5 cm, určitě :think:

já jen o tři. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.10.18 22:02
@opozice píše:
já jen o tři. ;)

To jde, to jsi v limitu chlapů, co registrují, že jdou okolo mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit