Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.Má chlap, který vás měl jako první ženu, ve vašich vzpomínkách zvláštní místo?
Když něco nevím, tak se zeptám![]()
Tak to jsem se ženy nikdy neptal - co vím - a pokud je to pravda - byl jsem druhý v pořadí. Možná je lepší nevědět podrobnosti… co bylo - bylo. Ale znám to obrácené, za mě ona určitě ano. Je to má první a zároveň poslední žena
![]()
@KalamityJohn píše:
Dotaz při pondělku.Má chlap, který vás měl jako první ženu, ve vašich vzpomínkách zvláštní místo?
Když něco nevím, tak se zeptám![]()
Otázka je španě položena. Místo slova CHLAP má být KLUK. Tedy většina holek si začně poprvé s klukem.
Tak jsem se, zcela náhodně, dověděl, že ta slečna, co mně odpanicovala pak měla celkem pestré životní osudy. Dvě děti, každý s někým jiným, první jí zbouchnul a pak se k ní neznal, druhej jí mlátil a nakonec dostal od soudu dištanc.
Tož to jsem čuměl jak puk, vysokoškolačka s doktorátem a soukromej život jak Mařka z kravína
![]()
A i když náš rozchod byl bouřlivý, tak tohle bych jí nepřál a vlastně nikomu. Zas a znovu se ukazuje, že o skutečném, syrovém a rudém životě vím kulový.
Jej, to je pěkné téma, i když staré ![]()
já jsem ráda, že jsem nikdy nebyla ničí první, a to z mnoha důvodů.
@KalamityJohn IQ nejde ruku v ruce s EQ. Bohužel takovy4 příběh asi není úplně neobvyklý…:/