Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Jak je relevantní to, že dříve s ním spala?
Bude hůř dokazovat, že tentokrát to nechtěla.
Další věc je ta, co očekávala tvá kamarádka, že se tam bude dít, když k němu půjde večer a budou spolu pít alkohol. Nevím, kolik vám je, ale pokud už měla sex, první, co by mě napadlo, když mě zve můj ex na víno, že bude chtít sex…
Takže ten borec jí potvdil písemně, že proběhl seKsualni styk a ona při tom kladla odpor? ![]()
@Zmatka píše:
Ma to pochopit tak, ze nedala souhlas - neni sex. Neni to raketova veda a normalni chlapi to chapou i ted.
To už mi připomíná sci-fi.
Jako zeptat se holky večer doma " dáváš mi souhlas k sexu" tak bych byl panic nadosmrti ![]()
Ale mi tu nevíme jaké prožívali pocity, jestli se k sobě měli, a co se dělo za dveřmi.
@JiříkMazlík to je o vzájemné komunikaci a přímo se zeptat nemusí,,dáváš mi souhlas" ale všímám si jak člověk reaguje, i verbální i neverbální projevy
@Anonymní píše:
A plus on byl střízlivý, jako že vypil něco, ale on byl v pohodě, podle popisu, čili on si uvědomoval co dělá. a přijde, mi že zneužil situaci
takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se děje
protože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů
@vulpes píše:
takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se dějeprotože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů
@vulpes píše:
takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se dějeprotože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů
Třeba jí to on taky napsal do těch SMS, kde se k tomu znásilnění doznava…
@vulpes Tak to už já nevím. já můžu vycházet jen z toho co řekla a zase člověk si může časem vzpomenout…
@Anonymní píše:
@vulpes Tak to už já nevím. já můžu vycházet jen z toho co řekla a zase člověk si může časem vzpomenout…
@Anonymní píše:
Smiř se s tím, že ti dal jen do věnečku a víc o tebe nemá zájem. To se stává a falešné obvinění je taky trestné. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat