Bylo to znásilnění – alkohol

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5654
12.1.24 22:10
@Anonymní píše:
Jak je relevantní to, že dříve s ním spala?

Bude hůř dokazovat, že tentokrát to nechtěla.

• načítám...
2069
12.1.24 22:12

Další věc je ta, co očekávala tvá kamarádka, že se tam bude dít, když k němu půjde večer a budou spolu pít alkohol. Nevím, kolik vám je, ale pokud už měla sex, první, co by mě napadlo, když mě zve můj ex na víno, že bude chtít sex…

• načítám...
Silverine247
12.1.24 22:12

Takže ten borec jí potvdil písemně, že proběhl seKsualni styk a ona při tom kladla odpor? :think:

• Upravit
3598
12.1.24 22:13
@Zmatka píše:
Ma to pochopit tak, ze nedala souhlas - neni sex. Neni to raketova veda a normalni chlapi to chapou i ted.

To už mi připomíná sci-fi.
Jako zeptat se holky večer doma " dáváš mi souhlas k sexu" tak bych byl panic nadosmrti 8o
Ale mi tu nevíme jaké prožívali pocity, jestli se k sobě měli, a co se dělo za dveřmi.

• načítám...
Anonymní
12.1.24 22:18

@Zmatka Zkusím si s ní povídat, ale rozhodnutí je na ní

• Upravit
Anonymní
12.1.24 22:19

@Silverine247 v podstate ano

• Upravit
Anonymní
12.1.24 22:20

@Lajdus on byl je přítel, tehdy tedy ještě… teď už ne

• Upravit
Anonymní
12.1.24 22:21

@JiříkMazlík to je o vzájemné komunikaci a přímo se zeptat nemusí,,dáváš mi souhlas" ale všímám si jak člověk reaguje, i verbální i neverbální projevy

• Upravit
7874
12.1.24 22:22
@Anonymní píše:
A plus on byl střízlivý, jako že vypil něco, ale on byl v pohodě, podle popisu, čili on si uvědomoval co dělá. a přijde, mi že zneužil situaci

takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se děje :think: protože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů

• načítám...
77557
12.1.24 22:24
@vulpes píše:
takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se děje :think: protože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů
:palec:
  • načítám...
Silverine247
12.1.24 22:25
@vulpes píše:
takže podle všeho toho popisu, tam musel být ještě někdo třetí, kdo si to zapisoval, co se děje :think: protože na to, že kamarádka neví, co se dělo a nemohla se bránit, tak má jinak dokonalý report o průběhu večera, včetně psychologického rozboru obou aktérů

Třeba jí to on taky napsal do těch SMS, kde se k tomu znásilnění doznava…

• Upravit
Anonymní
12.1.24 22:26

@vulpes Tak to už já nevím. já můžu vycházet jen z toho co řekla a zase člověk si může časem vzpomenout…

• Upravit
77557
12.1.24 22:28
@Anonymní píše:
@vulpes Tak to už já nevím. já můžu vycházet jen z toho co řekla a zase člověk si může časem vzpomenout…
:mrgreen:
  • načítám...
159
12.1.24 22:30
@Anonymní píše:

Smiř se s tím, že ti dal jen do věnečku a víc o tebe nemá zájem. To se stává a falešné obvinění je taky trestné. :roll:

• načítám...
Anonymní
12.1.24 22:35

Já jsem nikdy opilá nebyla, neznám ten pocit.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová