Byly jste hodné dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
1.4.11 15:48

Mám úžasné sinusoidy.

Jako mimi jsem byla postrach celého sídliště. Prý jsem dokázala prořvat noc.

Jako školní dítě jsem rodičům radost nedělala, páč mně beavily akorát tak knížky, ruční práce a furt jsem si někde něco psala nebo malovala. Neměla jsem skoro žádné kamarádky, ven mně nedostali ani násadou od koštěte a utěšeně jsem rostla do šířky. Když mi cca v 10 letech táta se vší slávou koupil kolo (jako mé vlastní), nechápala jsem PROČ??? Odmítala jsem s rodinou jezdit na chalupu (prakticky žádné soukromí, jak ho taky lze získat ve dvou místnostech), a každý pátek odpoledne jsem sedla na vlak (už od 2. třídy) a jezdila jsem cca hodinu k babičce. Naprosto samostatná fungující jednotka, která vyžadovala dvojí - přísun čokolády a pokud možno maximální samotu. Což u mých rodičů nepřicházelo v úvahu (táta dodnes nemá ani gram tuku, sportovec nejvyššího kalibru, a mám dva mladší bratry …)

CCa ve 13 letech jsem se brutálně utrhla ze řetězu. V 8. třídě jsem o přestávkách chodila kouřit ven. Na konci osmičky už jsem se malovala, nosila podpatky, minisukně, nalakovaný nehty … (dneska normálka. Tehdy ještě zas tak neeee … ). Do prváku jsem nastupovala s jistou aurou Tety Sally co se týče milostných dobrodružství a života vůbec. A tak mi nikdo po letech na třídním srazu nevěřil, že tu „první lásku“, ve smyslu se vším všudy, jsem si prožila jaski až po maturitě … a jsem s dotyčným dodnes. Zdání hodně klame, a tak dokonce můj táta vyhrožoval, že jestli v 16 přijdu, že jsem těhotná, že mě zabije. (Ovšem ve 20 nedočkavě čekal, kdy už teda přijdu! Dočkal se až o 10 let později!!!)

Pak následovaly roky, kdy jsem si užívala toho, že můžu co chci, pokud na to mám peníze. Od účesů, oblečení, cestování, vybavení bytu …

A nyní jsem opět ve fázi, kdy dostat mne mezi lidi, toť problém jako nastrkat King konga do psí boudy. Nejradši bych seděla jen u PC a psala a psala a psala … (no jo no. Od psaní propiskou do sešitu už mě jaksi chytá křeč - pozbyla jsem zvyku … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.4.11 17:30

já se přidám .Velmi doufám ,že mé děti nebudou po mě .Ikdyž musím přiznat ,že v nejstarším vidím uplně sebe.ve školce to byla ještě pohoda .ale po nástupu do první třídy masakr .Věčně přepsaná známka,několikrát ztracená žákovska(samozdřejmě umyslně).Co se mě naši nahledali ani nemluvím.na druhém stupni už to bylo lepší ,jen nějaké napomenutí a poznámky.No na učnáku to bylo samý pruser ale to jsem se takzvaně vezla s kolektivem.Naši mě do osumnácti vždy čekali ,když jsem byla někde pařit.Tolikrát jsem dostala mezi dveřma po hubě a stejně to nepomohlo.No a pak za pár let jsem se vdala,byla jsem těhotná .Sice jsem s manželem chodila dlouho ,ale i tak tp bylo narychlo.Nezbyde mě než doufat,že se dědí více potatí. Podle tchýně byl manžel velmi hodné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.4.11 19:55
eManzelkaAmama píše:
A jaké jsou ty vaše? Podobné? :D a váš největší průšvih?

Já jsem byla čert - lítala jsem, řvala, tancovala. Taky jsem byla dost drzá.

A můj největší průšvih? Táta dával hodne na vzdělání, ale já školu nesnášela. Byla jsem od přírody lenoch a tak jsem se jednou zdejchla. Byla jsem na šestiletém gymplu - jakoby v 9. No, říkala jsem si, že doma zůstanu den - dva. Byly z toho 2 týdny. Ráno jsem vstala, připravila se a až bouchly dveře za tátou - převlíkla se do domácího. Jenže jsem se ve škole neomluvila a tak učitelka vzkázala přes spolužáky ať se okamžitě omluvím nebo ně vyloučí ze školy. To jsem musela s pravdou ven. Dostala jsem pěkně nařezáno a byl z toho pěkněj průšvih - naštěstí mi to táta omluvil, jako že jsem byla nemocná.

Taky jsem jednou (shodou náhod na apríla) ukradla tátovi cigaretu - nevím jak si toho všiml, ale já jsem z toho udělala aprílový žert. Chudák, do teď neví, že to nebyl vtip :D

A když jsme u toho, moje 4letá dcera je mou kopií - ikdyž, já byla trochu víc holčičková. Neustále doškrábaná, modřiny a špinavá :D

Tak já v prváku přivezla semínka trávy ( mararušky) zasadila si jí dala jí na okno a řekla našim a´T MI JÍ PĚKNĚ ZASADÍ A ŽETO JSOU RAJČTA d o základu ekologie :mrgreen: za týden jsme měla pěkný sazeničky,ale naši taky asi nebyli zrovna v mládí andílci,takže hned poznali co to je a to byl rachot :mrgreen: :oops:
Pak jsem jednou šla za kamarádkou an kafe a naši nás nechali hledat policii-seděly jsme 2 dny v nonstopu :mrgreen: :oops:
Takže mě vezli i policajti domů…
A PAk tokovou tu klasiku -kouření na pokoji na intru,hákování,neomluvený hodiny ( ale maturovala jsem se samýma 1 )
Pak ježdění an stopa, řekla jsem v nedělu že jedu na intr a spala jsem u svýho kluka..No andílek jsem teda nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
1.4.11 22:08

Když se na sebe podívám sama, tak jsem myslím byla celkem hodná dcera - resp. chtěla bych mít taky takovou.

Celkem dobře jsem se učila, ale nebyla jsem žádný svatoušek (kouřily jsme s kamarádkama asi ve dvanácti… tráva,…), ale žádné velké průsery. Navíc o ničem z toho máma nevěděla (teda myslím). V pubertě jsem taky nebyla nijak extra nesnesitelná, sice úlety byly, ale měla jsem vždycky smysl pro zodpovědnost a nevyváděla žádný kraviny. Ale období od 15-20 jsem si užila celkem naplno, žádný sezení v koutě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.4.11 22:13

Hodná jsem nebyla,spíš drzá,od 17-ti jsem kouřila,vymetala kdejaký bigboš,chodila otrhaná,samá lebka.Školu jsem dodělala,i když s odřenýma ušima,bylo mi jasné,že musím.
Z rodičů jsem měla respekt,max.jsem odmluvila,ale poslechla.Táta dost řval.Dneska si klepu na hlavu,a štvou mě ty promarněný léta.Když vidím holky v tomtéž věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.4.11 01:12
girlie sage píše:
No taky nic moc :lol: spis jsem byla jako kluk a pak ta puberta taky stala za to. Nikdy me ovsem domu neprivedli policajti jako brachu :lol: :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
byron
3.4.11 01:13
momi33 píše:
Hodná jsem nebyla,spíš drzá,od 17-ti jsem kouřila,vymetala kdejaký bigboš,chodila otrhaná,samá lebka.Školu jsem dodělala,i když s odřenýma ušima,bylo mi jasné,že musím.
Z rodičů jsem měla respekt,max.jsem odmluvila,ale poslechla.Táta dost řval.Dneska si klepu na hlavu,a štvou mě ty promarněný léta.Když vidím holky v tomtéž věku.

Tak nějak

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
3.4.11 01:14

Tak jak jsem se bavila s mámou tak mi říkala že jsem byla trváme děcko jak přišla šuberta tak to začalo cigara diskotéky alkohol pomocováni útěky z domova lajdala školu lhaní drzost a mnoho dalšío máma mi pak řekla však počkej až budeš mít vlastní děti oni ti to vrátí a dvojnásob pokaždé měla pravdu no dcera je ještě miminko ale doufám že nebude po mě

• Citovat
  • Upravit
598
3.4.11 07:55

No, do deseti let jsem byla bezproblémové dítě, kam mě posadili, tam mě našli :D.. Ale co se dělo od 15 do 19, no bože, teďka se skutečně děsím toho, že moje dcera bude provádět podobné skopičiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.4.11 09:05
mabit píše:
eManzelkaAmama píše:
A jaké jsou ty vaše? Podobné? :D a váš největší průšvih?

Já jsem byla čert - lítala jsem, řvala, tancovala. Taky jsem byla dost drzá.

A můj největší průšvih? Táta dával hodne na vzdělání, ale já školu nesnášela. Byla jsem od přírody lenoch a tak jsem se jednou zdejchla. Byla jsem na šestiletém gymplu - jakoby v 9. No, říkala jsem si, že doma zůstanu den - dva. Byly z toho 2 týdny. Ráno jsem vstala, připravila se a až bouchly dveře za tátou - převlíkla se do domácího. Jenže jsem se ve škole neomluvila a tak učitelka vzkázala přes spolužáky ať se okamžitě omluvím nebo ně vyloučí ze školy. To jsem musela s pravdou ven. Dostala jsem pěkně nařezáno a byl z toho pěkněj průšvih - naštěstí mi to táta omluvil, jako že jsem byla nemocná.

Taky jsem jednou (shodou náhod na apríla) ukradla tátovi cigaretu - nevím jak si toho všiml, ale já jsem z toho udělala aprílový žert. Chudák, do teď neví, že to nebyl vtip :D

A když jsme u toho, moje 4letá dcera je mou kopií - ikdyž, já byla trochu víc holčičková. Neustále doškrábaná, modřiny a špinavá :D
Tak já v prváku přivezla semínka trávy ( mararušky) zasadila si jí dala jí na okno a řekla našim a´T MI JÍ PĚKNĚ ZASADÍ A ŽETO JSOU RAJČTA d o základu ekologie :mrgreen: za týden jsme měla pěkný sazeničky,ale naši taky asi nebyli zrovna v mládí andílci,takže hned poznali co to je a to byl rachot :mrgreen: :oops:
Pak jsem jednou šla za kamarádkou an kafe a naši nás nechali hledat policii-seděly jsme 2 dny v nonstopu :mrgreen: :oops:
Takže mě vezli i policajti domů…
A PAk tokovou tu klasiku -kouření na pokoji na intru,hákování,neomluvený hodiny ( ale maturovala jsem se samýma 1 )
Pak ježdění an stopa, řekla jsem v nedělu že jedu na intr a spala jsem u svýho kluka..No andílek jsem teda nebyla
:palec: :mrgreen: sazeničky a dva dny v nonstopu- super, fakt jsme se zasmála :palec:
  • Citovat
  • Upravit
5173
3.4.11 12:20

já nebyla andílek,samej průser…ještě si pamatuju kousek id nás je krypta jsou tam pohřbený nějací slavní roáci či co, a jednou kluci z vesnice kam jsme hodně jezdily s kámoškou na kole,že jsou tam podepsaný jejich tátové a že bysme měli vylíst taky na střechu a podepsat se tam :-) tak jsem nakoupili pivo,vzali foťáky, hřebíky na vytesání jmén , dva žebříky A provaz na svázání, Tak jsme po žebříku ( asi 5 metrů) vylezli nahoru -dodnes nechápu jak jse tam vylezla trpím závraťěma už by to nedala. A na střeše krypty otevřeli pivka a začala kutat do zdi udělali 4 fotky a ejhle najednou policajti a hasiči :oops: :mrgreen: někdo kdo jel okolo nás napráskal ,tak jsem rychle začali slejzat dolu a zdrhat ovšem néé všichni to stihli utekli jen 2 ,No tak ,ale poliajti byli docela mladý, měli z toho prdel tak se nás jen zeptali jestli jsme něco nerozbili ,taak jsme jim řekli že ne,ale ˇat se klidně jdou podívat,na to asi nemělo odvahu páč ty žebříky byli dost schnilý :mrgreen: ,tak nám domluvili ať už to neděláme a že si ještě budou muste rozmyslet jestli to nahlásí rodičům ( mě bylo tenkrát 15 za týden na to jsem jela na intr) Jsem se bála fakt domů,ale oni nás nepráskli ..mo byla to prdel jo a piva nám zabavili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.4.11 12:44
mabit píše:
já nebyla andílek,samej průser…ještě si pamatuju kousek id nás je krypta jsou tam pohřbený nějací slavní roáci či co, a jednou kluci z vesnice kam jsme hodně jezdily s kámoškou na kole,že jsou tam podepsaný jejich tátové a že bysme měli vylíst taky na střechu a podepsat se tam :-) tak jsem nakoupili pivo,vzali foťáky, hřebíky na vytesání jmén , dva žebříky A provaz na svázání, Tak jsme po žebříku ( asi 5 metrů) vylezli nahoru -dodnes nechápu jak jse tam vylezla trpím závraťěma už by to nedala. A na střeše krypty otevřeli pivka a začala kutat do zdi udělali 4 fotky a ejhle najednou policajti a hasiči :oops: :mrgreen: někdo kdo jel okolo nás napráskal ,tak jsem rychle začali slejzat dolu a zdrhat ovšem néé všichni to stihli utekli jen 2 ,No tak ,ale poliajti byli docela mladý, měli z toho prdel tak se nás jen zeptali jestli jsme něco nerozbili ,taak jsme jim řekli že ne,ale ˇat se klidně jdou podívat,na to asi nemělo odvahu páč ty žebříky byli dost schnilý :mrgreen: ,tak nám domluvili ať už to neděláme a že si ještě budou muste rozmyslet jestli to nahlásí rodičům ( mě bylo tenkrát 15 za týden na to jsem jela na intr) Jsem se bála fakt domů,ale oni nás nepráskli ..mo byla to prdel jo a piva nám zabavili :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová