Být či nebýt s přítelem?

49
9.4.07 17:54

Být či nebýt s přítelem?

Ahoj holky,
nevím,jak toto téma napsat. Ale chci začít od začátku, když jsem nečekaně otěhotněla (neplánovaně), tak jsem byla proti, bylo mi 19, a chtěla jsem si užívat, měla jsem také před podpisem smlouvy, přítel měl 22 roků, a tvrdil, že všechno zvládne, a že miminko chce. Chodili jsme oba do práce, tak jsme viděli hlavně večer, tak uplynulo 9 měsíců, a můj miláček byl na světě. Ale po týdnu dostal zápal plic, a to se začal přítel projevovat, při návštěvách, zůstal tak 1 hodinu, pak se sebral, a šel za kámošema do hospody. Přebalovat musel, když jsem ho donutila, malého koupal, když taky musel, a když jsme přešli na příkrmy a tuhé jídlo, tak jako by to ani nepoznal. Připadá mi, že svůj čas chce trávit jen v hospodě, ale abych s něho za nedělala alkoholika, chodí 3× za týden, a alespoň jeden den přijde jako hobel (opilý nebo s cinklý). A nejsem jediná, kdosi toho bohužel všiml. Bydlíme s jeho matkou, ale hledáme si vlastní, jediné co nevím jestli s ním chci být.

Děkuji Vám vyslechnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
9.4.07 18:18

Milá Pa: zažila jsem něco podobného, jen s tím rozdílem - že nám bylo téměř o deset let víc — řekla bys, dospělí a rozumní. Ne, není to o věku. Být dobrou mámou a tátou - na to nejsou školy, ani Ti nikdo nevyměří - kdy budeš dobrým rodičem. To je v lidech. Nenech se trápit, měj svoji hrdost a věř si. Jen tak budeš dobrou mámou, které si její ratolest jednou bude vážit. A pokud se svým partnerem být nechceš, nebuď-lépe, aby tvé dítě mělo šťastnou matku, než tu - která se klepe - kdy a v jakém stavu se jeho otec vrátí domů. Shrnu to - partneři jsou od slova - partnerství - tedy, radosti i strasti napůl. Promluv si se svým partnerem o tom, aby ti víc pomáhal atd. Pokud to nepomůže - pak lépe - než se trápit, je být sama. A neboj se toho, že by jsi to nezvládla. :-)) SM svobodné mámy - vydrží víc, než kůň. Fakt.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.4.07 19:03

Pa,

taky jsem zazila neco podobneho- dokonce v podobnem veku…Bylo mi dvacet, kdyz se Filip narodil- muj muz (tehdy pritel) najednou dostal pocit, ze si nic neuzil- vsichni kamaradi kolem flamovali, honili holky a on mel jezdit s kocarem? Zacal hloupnout- priserne…Pak prisla situace, kdy ja jsem sla do prace a on byl doma s malym (malem bylo 8 mesicu)- v 6 jsem vypadla z domu, prisla ve tri-on mi strcil maleho a odchazel- ani se mi neobtezoval rict, kam jde…Prichazel dlouho po pulnoci- ja byla vydesena, nevedela jsem, v jakem stavu se vrati a jestli bude schopny se postarat o maleho…Bylo to priserne…Trvalo to zhruba pul roku…Milionkrat jsem si rekla, ze odejdeme, milionkrat jsem se zarekla, ze to nejak´zvladnem…

Pak jsem to jednoho dne nevydrzela, rekla jsem mu, ze s nim musim mluvit a vsechno mu vyklopila- ze chci odejit, ze se mi nelibi jeho chovani, ze si nepreju, aby se s malym na prochazce tahal s cizima babama (jo, i tohle delal), ze jestli se okamzite nevzpamatuje, tak odejdu a maleho neuvidi…Proste jsem vyklopila vsechno…a byl klid…Nebylo to ze dne na den, ale bylo…

Zalezi na tobe- jak moc tomu vztahu veris, jak moc jsi si jista…Jestli si myslis, ze mate sanci, tak jdi do toho a bojuj, jestli mas pochybnosti, tak bez pryc-nestoji to za to…

Moc moc drzim pesti, at se to vyresi…hlavne zalezi na malinkem a na tobe- ten zbytek je podruzny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.4.07 19:06

Nepíšeš jak staré máte mimčo. Chlapi si najdou k dítěti vztah většinou až když se s ním domluví…tak od roku a půl i později. Možná se přítel pak bude starat víc. Jste dost mladí a on si může dovolit si užívat, když ty se postráš (takhle to on bere), zatím co ty jsi mateřstvím rychleji dospěla. Možná ti s ním pomůže jeho matka. Pokud, ale máš pocit, že s ním být nechceš, tak se s ním rozejdi. Vrat se třeba ke svým rodičům a jestli mu budete chybět jistě si k vám cestu najde. A když ne… páni, máš šanci vybrat nového pořádného chlapa a tatku, pro vás oba :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.4.07 19:21

Ahoj holky,
předevčírem jsem mu to už říkala, myslím, že to nepochopil, dneska ho musel dovést kamarád. A to neberu, že jsou velikonoce, on je totiž neslaví, on je bera jen jako příležitost se opít. Semíkovi je 17 měsíců. Za holkama naštěstí nechodí, zatím. S jeho mamkou nemůžu počítat neplete se do nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.4.07 19:28

Pa,

nemyslim, ze je rozumne zadat o pomoc nekoho z rodiny- mamku, tchyni nebo tak- ale je to jen muj nazor…

Pokud mas pocit, ze nejak nepochopil, co chces rict, tak zkus pritvrdit- rict, ze odejdete nebo tak neco…Nezabralo by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.4.07 19:58

Ahoj,

musim rict ze manzel mel taky takovou chvilku, pomohlo kdyz jsem at proste odejde ze ho nechci ani videt a ze to neni tata pro Standu… je fakt ze trvani po hospodach trvalo jen mesic, ale byl to mesic tak ze o vikendu s nami vubec nebyl… ted je vse v pohode… Me je 20 a manzelovi 21 a Standa byl planovany ;)

Byt tebou tak se seberu a odejdu a uvidis jak zareaguje, jestli zacne sekat dobrotu a mit o vas zajem nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí