Na úřadu práce v těhotenství - příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
6.4.15 21:50

@j.a.n.i1 jj urcite, ja jsem to psala, ze by se ji to nevyplatilo. Ja jsem si nechala neschopenku napsat kvuli zivotni pojistce, protoze tam mam denni odskodne, ale samozrejme to je jina situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
6.4.15 21:51
@markyj píše:
@blecha72 nechci poucovat, jen vim jak jsem to ted mela ja. Mela jsem neschopenku z nemocnice, nemusela jsem chodit na up a dal mi bezela podpurci doba. Tot vse

No nemocnice to někdy vystavují, ale pouhé potvrzení lékaře je pro všechny výhodnější, pacient nemusí dodržovat vycházky, sociálka nemusí přemýšlet, jak zlikvidovat formulář, který byl vystavený zbytečně, doktor nemusí také nesmyslně evidovat neschopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.4.15 21:52

@zrcadlo v tomhle pripade urcite, souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.4.15 21:57

@markyj diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.4.15 22:02

Diky vsem, nemocenskou zbytecne nechci, kvuli vychazkam. Ale kdyby me na pracaku prudili, tak jim ji donesu, at mam klid. Kazdopadne diky, ze jste mi potvrdili tu podporu v nnezaměstnanosti. To je ted pro me dulezite. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.4.15 22:06

@Majaha jj neni za co a moc gratuluji k dvojcatkum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.4.15 22:13

@markyj :mrgreen: diky moc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 11:55

ÚP - praktický postup v těhotenství

Ahojte,
jsem ve 13 tt a skončila mi smlouva na dobu určitou (2,5 roku odpracováno). Teď se musím jít zaevidovat na ÚP. Potřebovala bych vědět, co všechno jim tam mám přinést a co po mně budou chtít vyplnit. A mám jim rovnou hlásit, že jsem těhotná?
A do starého zaměstnání potom donesu jenom PPM, že?

Pro ty, co by mě tady chtěly napadat, že jsem nemakačenko a příživník, tak měla jsem dohodnutou novou práci, ale protože jsem těhotná, tak mě nevezmou! :cert:

• Citovat
  • Upravit
13943
9.9.15 12:04

Po mě chtěli doklad o ukončeném vzdělání, rodné listy starších dětí, těhotenskou průkazku a kartičku s číslem účtu, kam chci posílat podporu.
A vyplňovala jsem jen dotazník, který jsem nafasovala tam na recepci. Ale mám pocit, že jde si ho stáhnout z netu a dojít už s vyplněným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 12:17

@PetiteFillette a ten doklad o ukončení vzdělání chtěli notářsky potvrzenou kopii, nebo jim stačí, když jim diplom donesu ukázat a oni s ho okopírují?

• Citovat
  • Upravit
13943
9.9.15 12:18

O kopii řeč nebyla, chce paní originál (nesu to až na další schůzku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.9.15 12:34
@Anonymní píše:
Ahojte,
jsem ve 13 tt a skončila mi smlouva na dobu určitou (2,5 roku odpracováno). Teď se musím jít zaevidovat na ÚP. Potřebovala bych vědět, co všechno jim tam mám přinést a co po mně budou chtít vyplnit. A mám jim rovnou hlásit, že jsem těhotná?
A do starého zaměstnání potom donesu jenom PPM, že?Pro ty, co by mě tady chtěly napadat, že jsem nemakačenko a příživník, tak měla jsem dohodnutou novou práci, ale protože jsem těhotná, tak mě nevezmou! :cert:

Proc bys mela byt nemakacenko? Toto je presne situace, proc ty ochrane lhuty jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 12:39
@Cuddy píše:
Proc bys mela byt nemakacenko? Toto je presne situace, proc ty ochrane lhuty jsou.

Když jsem se na tomto serveru ptala, co mám dělat, když mi nechtějí prodloužit smlouvu, protože jsem těhotná a z čeho bude živa, než nastoupím na PPM, tak jsem byla nařčená, že si „chci válet šunky doma“ a poraděno mi bylo „Jdi makat, ne“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.15 12:40
@PetiteFillette píše:
O kopii řeč nebyla, chce paní originál (nesu to až na další schůzku).

Jak často musíš chodit na schůzky? Já doufala, že mě nechají na pokoji 8o každá cesta do okresního města něco stojí a mě stejně nikde nevezmou, ani kdybych se na hlavu postavila

• Citovat
  • Upravit
101594
9.9.15 12:49
@Anonymní píše:
Jak často musíš chodit na schůzky? Já doufala, že mě nechají na pokoji 8o každá cesta do okresního města něco stojí a mě stejně nikde nevezmou, ani kdybych se na hlavu postavila

To záleží na dané úřednici, striktně podle zákona tím, že ses nahlásil na UP, tak chceš hledat práci, takže se k tobě může chovat úplně stejně jako ke komukoliv jinému a to i co se tká frekvence schůzek a posílání na případná místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí