Čára na bříšku - opalovat, či ne?

Zuu
246
22.5.11 15:55

Čára na bříšku-opalovat,či ne?

Ahoj maminky,

byla bych ráda, kdyby jste se podělili o svoje zkušenosti s pigmentovou čárou na bříšku po poporodu. Jde mi o to jestli mám letos v létě bříško opalovat, nebo raději pořídit plavky v celku, nebo tankiny. Mám strach, že když budu břicho opalovat čára bude ještě tmavnout a mizet potom o to déle :think:
Díky moc za Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
22.5.11 16:29

Taky by mě zajímalo :think: mám jí tam totiž taky a to už jsem skoro 3 měsíce po porodu. A to mi tvrdili, že to hned zmizí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.5.11 17:13

Někomu zmizí brzy, někomu mizí třeba až rok…

…ale když se budeš opalovat a pak když porodíš, tak ta kůže se ti smrskne a to břicho budeš mít do černa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
22.5.11 19:08

No tak to by me taky zajimalo.. Uz jsem pul roku po porodu a cara vypada furt stejne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.5.11 22:02

Já se po prvním porodu na to gyndra taky ptala, kdy to jako zmizí. A on mi řekl, že to taky nemusí zmizet vůbec. 8-o No, nakonec zmizela, ale trvalo to dlouho, snad 1,5 roku? Teď při druhém těhu se mi objevila až minulý týden (36tt) a je slabší. Tak jsem zvědavá, jak té to bude dlouho trvat… :roll:

Neopalovala jsem, protože jsem si pořídila jednodílné plavky. Tyto však nikoliv kvůli čáře, ale kvůli břichu… :jazyk: 8-)

(Btw, byly to tyto: http://www.nejletaky.cz/…lavky-2010-x
super stahovací přes břicho! :palec: Opticky mi ubraly tak 5 kg… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová