Čas trávený s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
28.2.24 14:50
@Anonymní píše:
Mně už přijde, že je něco špatně se mnou a moc to řeším. Teď když měl volno, i večer, domluvil se s kamarády, že pojedou na veledůležitej fotbalovej zápas. Mně bylo líto, že zas budu sama celý den a že radši nebude se mnou, dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla, prý je to teror ode mě a celý mu to svýma hysterickýma scénama kazim. Tak si říkám, přeháním to? Řekla jsem mu, že mě mrzí, že je radši s kamarádama, že budu zas celý den doma sama a že mi nestačí vidět se jednou týdně. Tak si myslim, že jsem toho zas to moc neřekla. On mi řekl, ať se teda seberu a taky někam jdu, není jeho problém, že já budu trčet doma, to je pravda no.. Dál mi řekl, že kolem desáté večer přijede a že když teda říkám, že budu celý den sama, tak teda nepřijede a zůstane někde do půlnoci, kdyz “chci být celej den sama”.. Jenže víte jak jsem to myslela, takže nakonec vlastně nepřijde domů ve 22 ale o půlnoci, když to tak chci. Chápete tu ironii jak se mnou mluví? :nevim:

Má tě na háku, kamarádi jsou pro něj přednější. Já bych šla od toho, nestačilo by mi partnera vidět jeden večer v týdnu. To mám vřelejší vztah i s práškama na průjem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.2.24 14:57
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s přítelem spolu 2 roky, on pracuje pro taxislužbu v Kolíně a pracuje večer a v noci. Moc času spolu netrávíme, protože já dělám ranní v kanceláři. Takže já mám večer volno, on je v práci a on má volný dopoledne a odpoledne, ale to zas pracuju já. Volné večery, když nepracuje, využívá na své kamarády a na jeho koníček, šipky. Se mnou je jeden večer v týdnu. Cítím se osamělá, i kdyz se dá říct, že si pomalu zvykám, na začátku vztahu to ale bylo hrozný.. Mrzí mě, že netrávíme večery spolu, jako ostatní, nemůžeme si pustit film, seriál, dát si spolu dobrou véču. Když to s ním chci probrat, hned se naštve, že musí vydělávat, to mu nevyčítám, ale ráda bych s ním večery trávila alespoň nějaké, ne jen jeden za týden, když víkendy jsou úplně pasé. Nevím jak s ním o tom mluvit, hned se urazí, že mu to říkám furt a dál se se mnou nebaví. Bojím se s ním kvuli tomu mít dítě. V noci se budu starat jen já a přes den budeme muset vypadnout, aby jsme ho nevzbudili. Nevím jak to řešit.. :(

Nevím co řešíš už je to dávno vyřešené :-) je to mamrd a snaží se vinu ještě svalit na tebe vytáhni hlavu z písku otřep se a kopni ho do p.dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
28.2.24 14:57
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s přítelem spolu 2 roky, on pracuje pro taxislužbu v Kolíně a pracuje večer a v noci. Moc času spolu netrávíme, protože já dělám ranní v kanceláři. Takže já mám večer volno, on je v práci a on má volný dopoledne a odpoledne, ale to zas pracuju já. Volné večery, když nepracuje, využívá na své kamarády a na jeho koníček, šipky. Se mnou je jeden večer v týdnu. Cítím se osamělá, i kdyz se dá říct, že si pomalu zvykám, na začátku vztahu to ale bylo hrozný.. Mrzí mě, že netrávíme večery spolu, jako ostatní, nemůžeme si pustit film, seriál, dát si spolu dobrou véču. Když to s ním chci probrat, hned se naštve, že musí vydělávat, to mu nevyčítám, ale ráda bych s ním večery trávila alespoň nějaké, ne jen jeden za týden, když víkendy jsou úplně pasé. Nevím jak s ním o tom mluvit, hned se urazí, že mu to říkám furt a dál se se mnou nebaví. Bojím se s ním kvuli tomu mít dítě. V noci se budu starat jen já a přes den budeme muset vypadnout, aby jsme ho nevzbudili. Nevím jak to řešit.. :(

Tomhle vztah tak pro starší co si chtějí udržet svůj prostor a zároveň mít partnera…ideál
Pro budoucí rodinu úplně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
28.2.24 14:59
@Anonymní píše:
Mně už přijde, že je něco špatně se mnou a moc to řeším. Teď když měl volno, i večer, domluvil se s kamarády, že pojedou na veledůležitej fotbalovej zápas. Mně bylo líto, že zas budu sama celý den a že radši nebude se mnou, dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla, prý je to teror ode mě a celý mu to svýma hysterickýma scénama kazim. Tak si říkám, přeháním to? Řekla jsem mu, že mě mrzí, že je radši s kamarádama, že budu zas celý den doma sama a že mi nestačí vidět se jednou týdně. Tak si myslim, že jsem toho zas to moc neřekla. On mi řekl, ať se teda seberu a taky někam jdu, není jeho problém, že já budu trčet doma, to je pravda no.. Dál mi řekl, že kolem desáté večer přijede a že když teda říkám, že budu celý den sama, tak teda nepřijede a zůstane někde do půlnoci, kdyz “chci být celej den sama”.. Jenže víte jak jsem to myslela, takže nakonec vlastně nepřijde domů ve 22 ale o půlnoci, když to tak chci. Chápete tu ironii jak se mnou mluví? :nevim:

Zkus se zamyslet co on z toho vztahu má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.24 15:10

Ty brďo, tak to jsi jako dobrá, že takhle držíš už 2 roky. To bych nedala…vůbec..nedokážu si představit pouze jeden den v týdnu a navíc, když je naprosto evidentní, že dává přednost ostatním…před tebou 8o

Kdybych byla ty, tak bych si okamžitě sbalila saky paky a šla. Toto není vztah. To z toho nevidíš? Chápu nějakou prvotní zamilovanost a růžové brýle. Ale jsi s ním dostatečnou dobu na to, abys usoudila, že je to jedna velká červená kontrolka.

Takže za mě hned pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
28.2.24 15:13

@Aspera přesně tak.
Moc ho to nezajímá co ty.
Jako za práci nemůže ale co udělá s volným časem si řídí on.
A ty jeho prioritou nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16112
28.2.24 16:06
@Anonymní píše:

Já jsem zatím z toho co tu píšeš, nějak nepochopila co je na něm tak úžasného, že si to necháš všechno líbit? :nevim:
To je tam jediný chlap, u vás široko daleko… nebo co?
I kdyby byl opravdu jediný, tak s takovým arogantním sobcem, bych se opravdu nezahazovala.
Až dojede, řekla bych mu narovinu, ať jde do háje a že spát může u kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
28.2.24 16:23
@Anonymní píše: … dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla…

Tak mu řekni, ať táhne a najde si tu jinou, která mu bude říkat, ať si to užije. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16112
28.2.24 16:56
@Anonymní píše:
Mně už přijde, že je něco špatně se mnou a moc to řeším…

Víš co?… asi máš pravdu.
Podle mě jsi na něm příliš fixovaná, proto s tebou zachází jako s onucí a bere tě jako absolutní samozřejmost.
Zkrátka si tě neváží, je si tebou jistý.
Moc dobře ví, že ať přijde domů kdykoliv, tak ty na něj budeš čekat jako pejsek, kdy se páníček vrátí, aby ho vyvenčil a podrbal za ouškem.
Na jedné straně je mi tě líto a nechápu proč s ním jsi a na druhé si to děláš sama.
Moc na něm lpíš.
Zkus si sama odpovědět, jestli to tak je nebo není a hlavně, jestli ti on zato stojí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
28.2.24 17:00
@Anonymní píše:

Tak, jak mu ty dovolíš. Uvědom si, že je to tvůj problém, že setrváváš s takovým to lulinem.

• Citovat
  • Upravit
809
28.2.24 17:39

Tohle není žádný vztah a ještě se k tobě chová jak k ho* nu. Prober se, on není jediný chlap na planetě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
28.2.24 18:13
@Anonymní píše:

Rozejit se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
28.2.24 18:18
@Anonymní píše:

Ten by jel jak namydlenej tvl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.2.24 18:20
@Liberalissima píše:
Ten by jel jak namydlenej tvl :cert:

Přesně, opravdu nechápu, co si některé ženy nechají líbit a ještě je chlap vmanipuluje do pozice, že mají pocit, že je to jejich chyba. Neuvěřitelný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16112
28.2.24 20:18
@unuděná píše:
Přesně, opravdu nechápu, co si některé žny nechají líbit a ještě je chlap vmanipuluje do pozice, že mají pocit, že je to jejich chyba. Neuvěřitelný :zed:

Ono to všechno může být způsobeno i určitou psychickou poruchou.
Ona očividně trpí hodně nízkým uvědoměním si své vlastní sebehodnoty i sebeúcty.
Má potřebu se na někoho fixovat až tak, že není schopna žít nezávisle a samostatně.
V každém funkčním vztahu by mělo být vše vyvážené, zatímco tady, to opravdu vede k brzkému konci.
Ona se musí nejdříve naučit, vážit si sama sebe a pak teprve bude schopna zcela subjektivně posoudit to, co vidí a vnímají nejen
ti ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria