Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak spolu trávíte ten 1 večer v týdnu? Jedete nekam do divadla, na bazen, do vinárny? Mate společné zázitky nebo sedite doma na zdaku u netfluxu a ty uvařis večeri pro oba?
Přemýšlím a říkam si jestli oba nejste ve vztahu ze špatných důvodů. Ty aby ses měla na koho fixovat, protoze máš nizké sebevědomí a on aby mohl řikat že má holku protože o plnohodnotný vztah nestojí ani omylem, když mu je přednějsich 10 veci a odbyde tě 1 večerem
Zakladatelko, ty jsi celkem chytrá rozumná dívka, dokážeš říct, co chceš, co ti vadí, zřejmě i hodně hodná, čehož si bohužel málokdo váží, v tomto smyslu je s tebou vše naprosto v pořádku, ale jak píší ostatní, sdělíš nám, proč si takové chování necháváš už dva roky líbit?
Proč v tom vztahu jsi, když být nemusíš? Máš dojem, že je to normální? ![]()
@Anonymní píše: … Mně bylo líto, že zas budu sama celý den a že radši nebude se mnou, dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla, prý je to teror ode mě a celý mu to svýma hysterickýma scénama kazim. Tak si říkám, přeháním to? Řekla jsem mu, že mě mrzí, že je radši s kamarádama, že budu zas celý den doma sama a že mi nestačí vidět se jednou týdně. Tak si myslim, že jsem toho zas to moc neřekla. …
Teror je to čistě z jeho strany, asi si vůbec neuvědomuješ, jak zle s tebou jedná. Ty jsi neřekla moc, ba naopak příliš málo… no každopádně, když on ti není ochoten vůbec v ničem vyhovět, a že jsi to zkoušela kolikrát, není tu jiná rada než to s ním skončit. Jsou určitě mnohem lepší chlapi na světě a věřím, že jeden z nich na tebe jistě někde čeká
.
@Anonymní píše:
Mně už přijde, že je něco špatně se mnou a moc to řeším. Teď když měl volno, i večer, domluvil se s kamarády, že pojedou na veledůležitej fotbalovej zápas. Mně bylo líto, že zas budu sama celý den a že radši nebude se mnou, dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla, prý je to teror ode mě a celý mu to svýma hysterickýma scénama kazim. Tak si říkám, přeháním to? Řekla jsem mu, že mě mrzí, že je radši s kamarádama, že budu zas celý den doma sama a že mi nestačí vidět se jednou týdně. Tak si myslim, že jsem toho zas to moc neřekla. On mi řekl, ať se teda seberu a taky někam jdu, není jeho problém, že já budu trčet doma, to je pravda no.. Dál mi řekl, že kolem desáté večer přijede a že když teda říkám, že budu celý den sama, tak teda nepřijede a zůstane někde do půlnoci, kdyz “chci být celej den sama”.. Jenže víte jak jsem to myslela, takže nakonec vlastně nepřijde domů ve 22 ale o půlnoci, když to tak chci. Chápete tu ironii jak se mnou mluví?
Panebože, holka, prober se!!! Ty máš sebevědomí ne na nule, ale na mísus 100!!! Cos to našla za pometlo! Zdrhej od něj, takové projevy na začátku vztahu? No, vztahu, ty tomu tak říkáš, ale VZTAH to teda není ani malinkato! Spíš návštěvní systém… Nikdy to nebude lepší, vždycky to bude horší. Á propos, kde jste se poznali? Co tě na něm oslovilo, že s ním jsi? Snad ne, že byl hezkej a vtipnej… ![]()
@Anonymní píše:
Mně už přijde, že je něco špatně se mnou a moc to řeším. Teď když měl volno, i večer, domluvil se s kamarády, že pojedou na veledůležitej fotbalovej zápas. Mně bylo líto, že zas budu sama celý den a že radši nebude se mnou, dostala jsem sprchu, proč mu nemůžu říct prostě jen ať si to užije, že jiná by mu to řekla, prý je to teror ode mě a celý mu to svýma hysterickýma scénama kazim. Tak si říkám, přeháním to? Řekla jsem mu, že mě mrzí, že je radši s kamarádama, že budu zas celý den doma sama a že mi nestačí vidět se jednou týdně. Tak si myslim, že jsem toho zas to moc neřekla. On mi řekl, ať se teda seberu a taky někam jdu, není jeho problém, že já budu trčet doma, to je pravda no.. Dál mi řekl, že kolem desáté večer přijede a že když teda říkám, že budu celý den sama, tak teda nepřijede a zůstane někde do půlnoci, kdyz “chci být celej den sama”.. Jenže víte jak jsem to myslela, takže nakonec vlastně nepřijde domů ve 22 ale o půlnoci, když to tak chci. Chápete tu ironii jak se mnou mluví?
To má pravdu, že jiná by mu jen řekla, ať si to teda užije…a už by ji nikdy víc neviděl
Proboha, proč jsi s takovým ignorantem…? Vždyť tě má zřejmě jen na to jedno. A to mu asi jednou týdně stačí. Vidíš sama, že kamarády evidentně upřednostňuje…ty se jen doprošuješ, ale jemu je to fuk a ještě z tebe dělá hysterku
Zamilovaný chlap, by s tebou nejednal, jako s kusem hadru a vůbec by jsi se ho nemusela o pozornost prosit. Tohle jeho jednání je na pěst. Ale hlavně to poukazuje na fakt, že mu na tobě vůbec nezáleží.