Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
11.2.14 13:13
@sissi79 píše:
mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.

mno.. Sama jsem mela pritele, kterej byl zarlivec a mel pocit, ze zenska je jeho majetek.. Jenze u me tak trochu narazil a kdyz prisla prvni facka, sbalila jsem se byla jsem fuc.. Ale muzu rict, ze naznaky jeho povahy byly v podstate od zacatku. Jenze jaksi ze zacatku ma zenska ruzovy bryle a videt to nechce.. On do dneska nemuze pochopit, ze jsem ho kvuli jedny facce opustila (dle nej, pro me to byla rana jak z dela - ja mam 157cm a on pres dva metry a 120 kilo..) Ale co chci rict, ani pro me to nebylo jednoduchy bejt takhle razna..celkem dlouhou dobu me premlouval a sliboval a premlouval a sliboval a ja vahala!!! kdyz to vidim dnes zpetne, tak si rikam, ze pri me stal andel straznej, ze jsem ten tlak z jeho strany vydrzela… Pze ono jinak ten vztah byl fajn, takze kdyz to prislo, by to sok..(az na ty naznaky ze :)) takze co poradit zakladatelce, mnoho mnoho sily a odhodlani, nebude to vubec lehky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 13:16
@Blerka píše:
mno.. Sama jsem mela pritele, kterej byl zarlivec a mel pocit, ze zenska je jeho majetek.. Jenze u me tak trochu narazil a kdyz prisla prvni facka, sbalila jsem se byla jsem fuc.. Ale muzu rict, ze naznaky jeho povahy byly v podstate od zacatku. Jenze jaksi ze zacatku ma zenska ruzovy bryle a videt to nechce.. On do dneska nemuze pochopit, ze jsem ho kvuli jedny facce opustila (dle nej, pro me to byla rana jak z dela - ja mam 157cm a on pres dva metry a 120 kilo..) Ale co chci rict, ani pro me to nebylo jednoduchy bejt takhle razna..celkem dlouhou dobu me premlouval a sliboval a premlouval a sliboval a ja vahala!!! kdyz to vidim dnes zpetne, tak si rikam, ze pri me stal andel straznej, ze jsem ten tlak z jeho strany vydrzela… Pze ono jinak ten vztah byl fajn, takze kdyz to prislo, by to sok..(az na ty naznaky ze :)) takze co poradit zakladatelce, mnoho mnoho sily a odhodlani, nebude to vubec lehky…

já mluvila o psychickým týrání. o)

• Citovat
  • Upravit
7257
11.2.14 13:16

Jinak bych si tipla, že zakladatelka je z nějáké sociálně slabší rodiny, kde toto chování je do jisté míry normální. Jak jinak si vysvětlit, že rodičům nevadí, že dcera takhle záhy otěhotní a ještě s takovým kriminálníkem. A pokud bydlí u nich, já bych ho za takovéhle chování skopla ze schodů, že by se dole ani nestačil zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 13:19

Ještě bych chtěla k tomu dodat, že pokud si dítě nechá, nebude mít v takové rodině moc oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 13:19
@jannina1 píše:
Jinak bych si tipla, že zakladatelka je z nějáké sociálně slabší rodiny, kde toto chování je do jisté míry normální. Jak jinak si vysvětlit, že rodičům nevadí, že dcera takhle záhy otěhotní a ještě s takovým kriminálníkem. A pokud bydlí u nich, já bych ho za takovéhle chování skopla ze schodů, že by se dole ani nestačil zastavit.

popravdě, jsem si tím skoro jistá. Tady ten model se často opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.2.14 13:21
@BaMaK píše:
@MalinovaJahoda Nebudu opakovat co radí holky. Ale magoři mají rádi oběti, slabé lidi. Přestaň být oběť. Začni se bránit!!! Vyhodit z bytu, nahlásit týrání a krádež- policie s tím asi nebude moct moc dělat, ale budeš mít záznamy, že ti ubližuje. Čím víc tohobude tím líp. Popros rodinu nebo kamarády aby ti pomohli, doprovázelitě ven. Kup si pepřák a když tě bude obtěžovat, nastříkej mu ho do obličeje- musíš se bránit, kvůli dítěti, třeba toho pak nechá, jak říkám, dovoluje si na „slabocha“ na „naštvanou matku“ která brání život svého dítěte nemá. Sama zajdi k psychologovi. Vypovídej se, poradí ti jak zvládnout samu sebe a svůj pocit selhání a výčitky. Nepřítele máš tam venku, tak se nemůžeš ještě užírat sama.

:palec:
Konečně užitečné rady a ne jen zbytečné pranýřování zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 13:22
@wildcherry píše:
popravdě, jsem si tím skoro jistá. Tady ten model se často opakuje.

Já taky, jenže ona za to do jisté míry nemůže. Kde má vzít ten vzorec, jak se má partner chovat k partnerce a doma? Pak je to opravdu koloběh, který dá do vínku zase svým dětem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.2.14 13:25

@sissi79 ok :) ale on je v tom nejaky zasadni rozdil? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.2.14 13:27

Jsem z normální rodiny, v celé naší velké famílii se nikdo nikdy nerozvedl, neměl nemanželské dítě…a já jsem zvládla všechno :oops:
Moje mamka to ještě teď nechápe a to už jsem z toho „vztahu“ pryč skoro 5 let. Vždycky pronese něco v tom smyslu, koho jsem to dotáhla do rodiny. A taky to přišlo plíživě.
Ono fakt není jednoduché si přiznat, že je něco v nepořádku a svěřit se s tím, byť i těm nejbližším. A hlavně to pak vyřešit ku prospěchu věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 13:28
@jannina1 píše:
Já taky, jenže ona za to do jisté míry nemůže. Kde má vzít ten vzorec, jak se má partner chovat k partnerce a doma? Pak je to opravdu koloběh, který dá do vínku zase svým dětem… :(

Já vím :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.14 13:29
@Selfi píše:
Poslední dobou se tu opakují pořád podobné diskuze, mně skoro přijde, že to už je nějaký průzkum..zavolej si na linku důvěry…
nezlob se, ale ptáš se na to, co už dávno víš,, prostě zmiz, vyhoď ho.. cokoliv… ale hlavně konej, protože pokud je pravda to, co píšeš, tak ti brzy ublíží a nejen tobě..

to není pruzkum holka to je realita! jen naivni clovek simuze myslet ze je to pruzkum…toho je tolik, ze si to ani nedovedes predtsavit.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
11.2.14 13:31
@Lenka512 píše:
A když už mít doma DEBILA, tak alespoň s penězma a ne nějakou socku, co nemaká :cert: :cert: :cert:
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
24379
11.2.14 13:32
@laducha píše:
Jsem z normální rodiny, v celé naší velké famílii se nikdo nikdy nerozvedl, neměl nemanželské dítě…a já jsem zvládla všechno :oops:
Moje mamka to ještě teď nechápe a to už jsem z toho „vztahu“ pryč skoro 5 let. Vždycky pronese něco v tom smyslu, koho jsem to dotáhla do rodiny. A taky to přišlo plíživě.
Ono fakt není jednoduché si přiznat, že je něco v nepořádku a svěřit se s tím, byť i těm nejbližším. A hlavně to pak vyřešit ku prospěchu věci.

Ale ony jsou vyjímky, někdy prostě pobláznění, povaha, sebevědomí a kdo ví co…Zvládla jsi to, to je hlavní :hug:.Ale uznej sama, aby matka koukala na to, jak její dcera je v 18 zbouchnutá, ten blb u nich žije a okrádá..tady je asi něco špatně v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.14 13:32
@Selfi píše:
Tohle je asi poprvé, co to v životě někomu napíšu.. a pravděpodobně mě tady 90% odsoudí… ale představ si jednu věc- to, že odejdeš, tím to nekončí… to, že s ním budeš mít dítě znamená, že s ním budeš v kontaktu celý život!!! a pokud je to takový pako, tak to bude peklo… nehledě k tomu, že geny jsou sviňa /tak jak již někdo tady napsal/.. nebudu to říkat natvrdo… ale zvaž svou situaci pečlivě…

nechapu proc by se snim mela po odchodu jako stykat dozivotne? muzes me to nejak prosim vysvetlit???,

• Citovat
  • Upravit
427
11.2.14 13:35
@Haku píše:
Aha??Zazila jsi to nekdy? Nekdo nekdo z tvych znamych? Pokud ne, to jeste neznamena, ze se to nedeje. Prave psychopatove a sociopatove se dokazi velmi dlouho. pretvarovat.

Přesně tak!!! Nikdo si dobrovolně nevybere život s násilníkem a psychopatem. Některé z přispívajících by si mohly přečíst něco o domácím násilí. Třeba i v seriálu Ulice to bylo hezky zachyceno, jak se Eliáš ze super tatínka a partnera změnil na tyrana!!! Násilníci své agresivní sklony obvykle umí dobře maskovat a okolí by to do nich nikdy neřeklo. A kritika, že zakladatelka leze do postele s někým, koho pořádně ani nezná, je trapná! To by nebylo tolik rozvodů, rozchodů. Myslím, že svého partnera znám po 7 letech dobře, ale s jistotou bych nemohla nikdy tvrdit, že spolu zestárneme. To je naivní. Lidé se opravdu během života mění. Abyste se, některé moralistky, za pár let taky nedivily…neříkám, že vás partner bude týrat, ale můžete si třeba přestat rozumět. A pak vám nějaká dobrá duše v diskuzi vytkne, že jste založila rodinu s deb…Ale je fajn, že se tu našlo spousta těch, které se snaží zakladatelce opravdu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí