Kopie Čekáme dvojčata 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7122
4.5.11 11:35

Maci, tak snad natrefím v porodnici na nějaké tvé hodné kolegyně. :lol: Já to beru tak, že dám mimi třeba na balkon do kočárku, někdy do postýlky, taťkovi do přízemí,… a kamarádka si teď kupovala ten monitor na plínku za 2 tis., tak mi jeden pak půjčí.

• načítám...
6323
4.5.11 11:40

Dobré skoro poledne.Tak jsem vás dočetla.Zrovna dneska jsem řešila monitor dechu a ségra mi je koupí,až se dvojky narodí,tak mám zase jednu starost vyřešenou. :dance: Psaly jste tu jména bobášků,tak my budeme mít Pavlíka(po taťkovi) a nejspíš Martínka po mě.Myslela jsem,že bude páreček,to jsem chtěla Terezku,takže druhé jméno vymyslela Kačenka.Jinak jste tu samé mladé maminky,to já už jsem proti vám stará 36let.Mimi se dlouho nedařilo.Měla jsem 2krát mimoděložní těhu a pak nám nezbylo nic jiného než IVF.Načekali jsme se,ale naštěstí dočkali :palec: Taky dost věcí podědím po Matýskovi ségry a ještě mám něco nerůžového po Kačce.Pár věcí koupím,aby byli třeba k doktorce stejní,ale doma to řešit nebudu.Vše dvakrát,je fakt mazec. :mrgreen: Jo a to kojení si taky nedokážu představit.Holku jsem kojila skoro dva roky,ale dvojky to bude záhul i pár měsíců,pokud to půjde. :think: Hezký den.

• načítám...
Macek 31
4.5.11 11:41

Sluníčko zaleží na tobě jak ty to chceš,aby jsi byla v klidu to je nejdůležitější pro miminka.Já to beru z pohledu sestry.Ty jako laik to můžeš mít jinak.Já jen pro holky co chtěj klasický monitory tak třeba nevědí,že je tako možnost.

• Upravit
Macek 31
4.5.11 11:45

Já znám kojení teoreticky z práce.Prakticky si nedovedu představit vůbec nic.Ale zvládly to jiný zvládnem taky.

• Upravit
Macek 31
4.5.11 11:51

Taky mám plánu,že budou mít jen nějaké hezké oblečení k doktorovi a tak.A doma to budeme plácat tak po různu.Bude to páreček tak,že nemusí být ani stejný.

• Upravit
7122
4.5.11 11:56

Maci, jasně. Každá má jiné potřeby. A je super, že tě tu jako zdrav. sestru z porodnice máme. Já zatím nemám zmáklý nic moc ani teoreticky. Jen výrobu, IVF atd. mám naštudovanou skvěle. Budu muset své znalosti posunout.

• načítám...
12738
4.5.11 11:59

Holky jak moc si jsou podobný dvojvaječné dvojčata?
Za zdravot. sestřičku z porodky jsem tu taky ráda :palec: :dance:

• načítám...
7122
4.5.11 12:02

Moc ne, tak jako „normální“ sourozenci myslím.

• načítám...
Macek 31
4.5.11 12:04

Evhu jako dvě děti,který máš se stejným taťkou.Takže jako sourozenci.

• Upravit
12738
4.5.11 12:23

:mrgreen: takže nikdo nepozná, že jsou to dvojky :think: :lol:

• načítám...
Macek 31
4.5.11 12:28

Hele moje mamka tvrdí,že Páťa bude malej po mě a Bára velká po Alešovi.Takže budu mít velkou a malýho.V jednom kočárku.Asi budu říkat,že hlídám kamarádce. :-D

• Upravit
12738
4.5.11 12:37

Maci dobrá hláška…tu si musím zapamatovat :mrgreen: :palec:
Já doufám, že pokud tam ta holčička bude, tak že bude tmavovlasá po manželovi :think:

• načítám...
20852
19.8.12 13:25

Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Čekáme dvojčata 2011 :kytka:

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí