Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mě řekli pohlaví na jistotu ve 21tt na velkým utz,jinak dr.mi neustále tvrdil,že to budou dva kluci a pak na genetice páreček.Máme i 3D záznam kde je to zřetelný.jinak kočárek máme tenhle.čeká na nás už na prodejně ale jsem pověrčivá takže ho doma zatím nechci.http://dorjan.cz/Kocarky-DorJan-pro-Dvojcata/Danny-Sport-Twin-Max-Prestige/DorJan-Danny-Sport-Twin-MAX-Prestige-Gold.html
dala jsem blbý odkaz
http://dorjan.cz/…-Prestige/2/
je to ten zlatej
Vypadá pěkně a i ten popis zní dobře. Akorát je dost široký a né do každých dveří se asi vejde. A neuvádí tam váhu.
hrochovka- díky za ifo už jedna maminka mě psala, že bude rodit u Miloušů no jsi dobrá že jsi všechna kg nechala v porodnici to já byla vždy oplácaná
no ale jak budeme mít plno lítání kolem dětiček tak to snad pojde dole,jinak Maci-já taky piju tak max 3 litry otoky mám jak který den někdy pohoda a jindy mám bačkory Sluníčku -velká gratulace
ať vše zvládáš dobře mě na začátku těhu bylo jen asi 3× nevolno ale měla jsem stále hlad, no já mám kočárek zamluvený Easywalker Duowalker je skladný lehký
Alpen, díky. Ty už jsi hodně daleko. Už je to asi náročný s dvěma v bříšku, viď.
sluníčko-to je ale ještě bude hůř,už nejsem tak ohebná a když umývám zem tak už funím jako ježek:-)a to jsem si koupila mop ale ještě ho nepoužila ![]()
Alp, to jsi dobrá, jak to zvládáš. Hůř bude, ale hlavně aby u tebe miminka vydrželi co nejdéle, tak to s vytíráním nepřeháněj.
sluni-ji dávám na sebe pozor
a můžu se zeptat kolik máš roků ?mě táhne na 29 ![]()
Určitě jsi to psala, tak se omlovám, že se ptám, ale vy čekáte dvojčátka také po IVF? A po jak dlouhé době snažení. My po roce a 3/4 od vysazení antikoncepce.
Tak to budeš mladá a zároveň už vyzrálá maminka. To je na první dítko dle lékařů optimální.
to jo no,to co mám zažitý já,má málo kdo v mém věku,smrt dítěte,potraty apod.za svých 25 let jsem se opravdu nenudila. Já se dívala na ten easywalker,on nemá aretovací kolečka?taky se mi líbí,ale asi bych měla strach,jak se s ním bude jezdit v zimě.jsem z heršpic a tady na to prohrabování celkem prdí… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat