Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
začala jsem 27tt jé Barunka je taky moc pěkný aji Páťa no toho Honzíka chtěl přítel a já mám Milánka
my máme jména Lucinka-Monika(Natálka) a kluci Petr-Ondra,pokud pár tak Lucík a Petr.Už máme doma Pavlíka a malá byla Markétka. Strašně se mi líbí Matyášek,ale to mi dom a už dva roky jaksi neprochází
Alpen SZ?musíš na mě srozumitelně,ještě se tu moc neorientuju
![]()
Holky jdu se natáhnout všem přeju pěkný večer a klidnou noc pa zítra ![]()
Já mám dneska 28+3 takže jen týden napřed.Milánek je pěknej a Honzíka jsme taky měli na seznamu.
Hrochovko toho Matyáška jsem taky chtěla,ale taky mi u přítele neprošel.Ale s Páťou jsem taky spokojená.No hlavně se dopekly a byly zdravý.
hrochovka taky pěkná jména Ondra se mě taky líbí soukromou zprávu -SZ jinak já jsem Martina a přítel Martin dobrý že
jsme se hledali
Ahojda já se s váma pro dnešek loučím pa pa opatrujte se a opatrujte miminka.
Holky mě je 30.doma už jednoho klučinu mám a dvoječky se nám povedly na 4 pokus ivf v unice Brno.A jména máme Petr a Lucie.
ahojky,
ad pohlaví - taky mi dr. trdila na začátku 2 kluky, minule viděla jen jednoho..tak si počkám na velký utz ![]()
Kočárek jsem měla vyhlídlí Easywalker, ale je teda drahý
Ten Danny sport je zase moc těžký, váží 23 kilo ![]()
A jo holky vy maté stejný jména pro cvrčky.Chtěla jsem se zeptat těch co už něco nakupovaly jak velký oblečky jste se začátku nakoupily a kolik? A jestli ještě naši diskuzi navštíví Betty tak jak velký olečky na začátek holky měli a na jak dlouho jim stačily.Dík
Jo jo Evhu taky jsme měly dva klučíky na prvotrimestrálním screaningu.V 19 týdnu jsem byla na neplánované kontrole a pan doktor povídá víte co čekáte a já asi kluky a on nevím to stopro,ale jedno je holčička.A ve 20 týdnu na velkém Uz mi to potvrdily.No hlavně,aby Ti Uz dopadl dobře.
Nakoupila jsem opravdu malinko ve velikosti 46 od jedné maminky tady na emiminu a pak nakupuji 50-56. Nejde totiž odhadnout, kdy se dvojky narodí ![]()
S tou Barunkou se tady roztrhl pytel…taky ji mám na seznamu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barborka a Patrik už teď říkáme břichu Bára a Páťa.Holky máte hezký jména.My jsme měli problém s těma klučičíma.Alpen a kolikátý jsi týden?