Kopie Čekáme dvojčata 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
366
3.5.11 08:38

Ahojky čekající maminky :-) všem gratuluju,můžu se k vám přidat čekám taky dvojky po IVF ,25.7 máme termín budou to dva kluci jsem ve 27 tt celkem to zatím zvládám dítka ještě žádné nemám jinak netrápí vás některou svědění rukou a nohou ? mě ano ale játra to nejsou doktorka mě řekla ,že kdyby to bylo od jater tak mě svědí celé plosky noh a mě jen svědí určitá část :roll: mažu a mažu bříško už mám taky jako kopačák a pěkně praská jinak těhu cukr .5,2 tak že ok jinak sem tam křeč v nohách a trochu otíkají no a ten spánek v noci to je taky děsný moc toho nenaspím .

• načítám...
6323
3.5.11 08:54

Ahojky,taky čekáme dvojky,vypadá to na klučíky po 2IVF.Doma už máme 5letou holčičku po1IVF.Nedoufala jsem,že se můžou chytit dvojčata,no byl to ze začátku šok.Chvilku mi trvalo,než jsem se s tím smířila a teď jsem šťastná.Je to teda mnohem náročnější těhotenství,než když se čeká jedno mimi.Mám vyšší tlak a teď mně čeká test na cukrovku.Zatím jsem přibrala 7kg,ale břicho mám už jak před porodem dcerky.Děsím se,do jakých rozměrů narostu :think: Dnes jsem 22+3tt.Břicho mně bolí nejvíc v noci při otáčení z boku na bok,je to normální?No a o zádech ani nemluvím.Alpen-nohy mně nesvědí,nevím čím by to mohlo být :nevim:
Přeji všem hodně štěstí a sil :kytka:

• načítám...
Macek 31
3.5.11 08:56

Ahojda mě asi před měsícem takže ve 24 týdnu svědil obličej a nárty a doktorka mi radší udělala jaterní testy a byly v pořádku.Naordinovala mi protazin na noc a vše to přešlo.Nevyzkoušela si nějakou novou kosmetiku nebo nejsi alergik?

• Upravit
Macek 31
3.5.11 09:00

Jo mě už bolí úplně všechno mám jen 155 cm.A včera mi diagnostikovaly oboustranou tříselnou kýlu.Rodit mám až v červenci takže nevím jak to vydržím.Jestli se nerozpadnu.

• Upravit
700
3.5.11 09:10

Macku přibrala jsem skoro 13 kilo.Čekám jak mi dopadne cukrovka.Holky mě už taký bolí snad úplně všechno a v noci se taky nemůžu v pohodě obracet.Když ležím na zádech tak se mi dělá špatně.takže tak.Křeče naštětí nemám-užívám 6tb magneska.

• načítám...
Macek 31
3.5.11 09:31

Cukrovku mám taky,křeče zatím ne beru Magnosolv.Já se vždycky teším na noc to spím a nic mě nebolí.Ale hlavně ,aby jsme mimča donosily a byly zdraví.Utěšuji se, že tohle všechno je přechodný stav.

• Upravit
12738
3.5.11 10:03

:mavam:
Jéé to se nás tu sešlo…a vidím, že s podobnými osudy po IVF.
my zatím dítko žádné nemáme, tak jsem ráda, že se podařilo a že to budou dvojčátka. I když ten strach tady je…hlavně o to, jak to budu zvládat :think: Zatím se ničeho nelekám…ale to přijde :mrgreen:

• načítám...
Macek 31
3.5.11 10:29

Ahojda Evhu chtěla jsem se tě zeptat v kolikátém jsi týdnu a co ta diabetická dieta já jí drřím necelých 14 dní a zhubla jsem dvě kila a mám po ní hlad.Jak třeba vypadá tvůj jídelníček na jeden den?

• Upravit
12738
3.5.11 10:38

Macku jsem dneska 15+4tt. Já nemám úplně diabetickou dietu…mám hodně cukru v moči, takže nesmím nic sladkého a ani bílé pečivo, slazené jogurty atd…

Jídelníček:
snídám musli s mlékem
na svačinu si dám tmavou housku třeba se šunkou a sýrem, nebo sýrem Cottage
na oběd mám maso se zeleninou nebo salát na jakýkoliv způsob - bez dresingu
na další svačinu mám nízkotučný jahodový kefír
a na večeři třeba i kuřecí řízek nebo salát či obložený talíř se zeleninou, šunkou a sýry :wink:

• načítám...
Betty03
3.5.11 10:52

ahoj, tak já měřím 166 cm, a donosila jsem je do 37+5 tt. Přibrala jsem 16 kg, holky měly jedna 3500 g a druhá 3120 g a měřily shodně 49 cm. Takže donošené v pohodě. A to jsem v 32 tt. uklouzla, sice přímo nedopadla na břicho, ale prudce poklekla a poté se začala otevírat, tj. čípek otevřený a hlavička áčka vstoupená, no a nakonec jsem ještě 5 týdnů vydržela, ale je fakt, že už jsme hodně ležela. Ale doma, ne v nemocnici, podepsala jsem revers, protože stejně nebylo potřeba nic, než ležet, což jsem doma měla pohodlnější.
S tím přibírání nebojte, ke konci už to tolik nejde, protože už vás tam děti tolik tlačí, že žaludek máte jak po bandáži a moc se nenajíte. :lol: Já při prvním těhot. přibrala 22 a teď s dvojkama jen 16 (a to holky dohromady daly přes 6 kg, když se narodily, takže z porodnice jsem přišla a měla 4 kg navíc než před otěhotněním. Do měsíce jsem byla - 4 kg před otěhotněním, kéž bych se k tomu zas dopracovala. :roll: :zed:
Tak se všechny držte! :hug:

Příspěvek upraven 03.05.11 v 10:53

• Upravit
Macek 31
3.5.11 10:52

Ahojda já mám totiž strašný hlad když dodržuji diabetickou dietu tak nevím co mám pořád jíst.

• Upravit
Macek 31
3.5.11 11:02

Jejda já jsem nějak s tou svoji hubeností nezapadám.Mě jde všechna váha jen do břicha a mám pocit že díky tomu mě všechno víc bolí.No co by jeden pro drobečky neudělal.

• Upravit
12738
3.5.11 11:36

Betty díky za zkušenosti :-D

Maci mě jde taky vše do břicha, naštěstí ještě nejdu do stran a do stehen :dance:

• načítám...
Macek 31
3.5.11 11:44

Já si právě říkám že kdybych třeba šla do stehen tak by to nebylo pro tělo taková zátěž a vše by nenesly jen hubený nožky a třeba bych si neuhnala tu tříselnou kýlu oboustraně nevím.Ale u dvojek je to asi opavdu zátěž.

• Upravit
12738
3.5.11 11:47

A tu kýlu máš z čeho?
Nedopručili ti ten podpůrný pás na bříško?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100