Čekáme dvojčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
12.6.13 11:12
JESTLI TĚ NĚCO ZAJÍMA KLIDNĚ PÍSNI JAKBUDUMÍT ČAS ODPOVÍM MŮŽEŠ SZ
@Antifona píše:
Holky, já vám všem moc děkuju za vaše názory a zkušenosti. Pomalu si na vše tříbím svůj systém. Snad to nakonec zvládnu, jak jste to zvládly i vy ;-) Ohledně dvojčat mám samozřejmě ještě spoustu otázek, ale vím, že bych se tu jen opakovala. Budu prohledávat diskuze z minula. Ještě jednou díky za vaše příspěvky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
26.8.13 09:59

Ahoj holky,

ráda bych Vás poprosila o radu: vybíráme kočárek pro dvojčata. Velkým problém je průjezd do výtahu pouze 73,5cm a jediný kočárek, který jsem zatím našla a splňuje šířku je Mountain Buggy Duo s 73cm, celá výbava od 0 do 3-4let je za cca 35tis Kč a na bazarech se neprodává. Bohužel kočárkárna je u nás prázdná a zámky stále vylámané, žádné místo pod schody nebo v přízemí, kde by se dala i stavebně udělat kóje není. Ráda bych kočárek vedle sebe, za sebou mám pocit, že vždy jeden v nevýhodě.

Napsala jsem i do jiných diskuzí o dvojčatech a budu ráda za Vaše tipy. Původně jsme chtěli Easywalker, ale nevejdeme se o 2cm :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.8.13 12:26

Ahoj ráda bych poradila ale já měla za sebou a ted už jsme v golfkách, snad dobře pořídíš určitě doporučuji navštívit nějaký kram kde můžeš kočárek i vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
28.8.13 07:53

@MINKA22 Já se toho kočárku za sebou obávám, že nebudu mít přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.8.13 13:20

Tak ono zaleží jak se to veme ja byla spokojena akorád jak už byly těžší tak se mi to špatně zvedalo, ted jsme vedle sebe a taky na nic pořád spolu valčí :mrgreen: :mrgreen: já bych koukala na to aby byl pohodlný jak pro tebe tak i pro dítě, výtahy jsou hrůza no hodně štěstí při výběru :palec: ja bych šla do ew :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.8.13 15:23

Ahoj holky :mavam:
Kdybyste některá prodávala dva monitory dechu připínací na plínku. Napiště mi SZ, ráda koupím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
5.9.13 17:13

Autosedačky

Ahojte, také čekáme dvojčátka, zatím to vypadá na dva kluky. Začínám zjišťovat, co kolik stojí a bohužel si nyní nemůžeme dovolit nakupovat vše nové a tak bych se Vás tady ráda zeptala, zda některá nemáte v plánu prodat za rozumnou cenu 2 ks autosedačky Maxi-Cosi CabrioFix. Uvítám nabídku a foto do SZ. Moc Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajink
13.11.13 14:20

Ahoj devcata jsem ve 32tt s dvojcaty, vcera me lekarka vystrasila tim, ze jedno z miminek nepribira a druhe je ok. Poslala me na vysetreni do nemocnice na overeni spravnosti vysledku, kde na termin musim cekat.Mate nekdo s timto zkusenost, co se bude dit, jestly se nespletla a jedno bere tomu druhemu vyzivu??? Mam o ty prdelky male strach. Dekuji za komentare…Pavla

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
13.11.13 14:26

Ano stát se to může.. Buď v klidu, už si celkem v krásném týdnu, kdyžtak se o ně postarají :hug: Nebo se ukáže, že se spletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.11.13 14:49

UZ je vždy jen odhad, uvidíš, co řeknou v nemocnici, mají určitě lepší UZ než tvoje gyndařka, nemusí se její podezření vůbec potvrdit. Pokud jedno opravdu nepřibírá nebo rozdíl mezi dvojčaty přesáhne 0,5 kila, těhotenství se ukončuje, nejčastěji císařským řezem. Kamarádku tím strašili od 32 tt. taky a nakonec dokončila 36.tt a rozdíl mezi holkama cca 200g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajink
13.11.13 14:56

Dekuji devcata, no nic jineho ani nezbiva, nez cekat…a cisar bude tak i tak, mam planovanej na 16.12,jen nevim, jestly kdyz by je vyndaly tak brzo, jestly to obe zvladnou, urcite napisu jak jsme dopadly a jeste jednou dekuji, uz jsem trochu klidnejsi…

• Citovat
  • Upravit
2
5.3.14 18:56

Čekáte někdo dvojčátka?

Ahoj holky,

hledám aktuální spolučekatelky dvojčátek, ale nevím kde někoho takového najdu. Ale mám samozřejmě zájem i o už narozené miminka :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.3.14 11:12
@porty píše:
Ahoj holky,hledám aktuální spolučekatelky dvojčátek, ale nevím kde někoho takového najdu. Ale mám samozřejmě zájem i o už narozené miminka :P :)

AHOJ vytvoř si nové téma třeba dvojčata rok 2015 nebo něco takového tam si tě najdou nastavající maminky rychleji, ale samozdřejmě tě vítame i tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
4.4.14 21:14

@porty Ahojky. Tak já bych se chtěla přidat. Čekáme taky dvojčátka, a jsem v 9 týdnu. Přečetla jsem celou diskuzi a obdivuji všechny holky co to zvládli :kytka: a jsem vděčna za to, že existuji tyhle diskuze a že aspoň trošku si můžu přiblížit co nás čeká :) ale už se na to moc těšíme i když víme že to bude moooc těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.4.14 14:40

GRATULUJI JÁ JSEM TAKY VDĚČNÁ ZA TO ŽE JSOU TAKOVÉ DISKUZE ASPON NA TEN PROBLÉM NEJSEM SAMA. DVOJKY JSOU V POHO JE TO RADOST PRO MĚ BYLI NEJHORŠÍ ASI PRVNÍ 3-4 MĚSÍCE PAK POHODA A PAK LEZENÍ BYLO NA PRD JELIKOŽ JE POŘÁD MUSÍŠ JEŠTĚ NOSIT, ALE JAK UŽ ZAČNOU CHODIT TAK JE TO POHODA TED JE ZASE NA PRD ŽE SE DĚTI MLÁTI JAK TYGŘI JAK VYPUSTÍŠ Z KOČÁRKU TAK JEDEN JE POPŘEDU A DRUHÝ JAK ŠNEK… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A POŘÁD NĚCO SLOVO NUDA ČLOVĚK NEZNÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová