Čekání na MS po Duphastonu

328
12.5.13 16:50

čekání na MS po Duphastonu

Ahojte holky, snažilky, maminky..
Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s MS a braním Duphastonu..Jestli jste vždy každý měsíc dostala MS ve stejný den a jestli jste měly nějaké odlišné pocity během cyklu nebo čekání na MS, než bez hormonů. Mě téměř celý cyklus bolí bříško, uprostřed jsem měla slabé růžové špinění, přibrala jsem, mám citlivá prsa a trápí mě nafouklé bříško. Duphaston beru 2- hý měsíc a ten první bylo vše OK..První cyklus přišla MS po 28 dnech, teď jsem 30DC a MS nikde, testy negativní a břicho opravdu bolavé.. Miminko bych si přála, bude mi 30 a plánuji teprve první..
Duphaston mi byl nasazen, protože místo MS jsem mívala jen slabé špinění a delší cykly.
Jsem velmi podrážděná a nervozní, možná také díky hormonům :(
Děkuji za jakýkoliv příspěvek nebo i třeba zkušenosti s otěhotněním díky Duphastonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1493
12.5.13 16:57

@Tea.30 já dostala Duphaston a hned jsem otěhotněla a zatím těhotenství v pořádku. Předtím jsem si prožila dva potraty. Takže mě pomohl…MS vůbec nedorazila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.5.13 17:00

Takže hned první pokus? :-) To je super :-) A v jakém jsi týdnu? Při brání jsi měla vše OK? Měla jsi nějaké příznaky než přišla MS a kdy jsi tesovala? Promiň za milion otázek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.5.13 18:54

Tak to když mám dva dny zpoždění, i když testy negativní, snad nějakou naději na těhu mám :-) Minulou jsem taky měla ukázkovou- 28. Ted jsem 30 a je konec dne, takže možná zítra nebo třeba vůbec…kéž by :-) Jinak ta první mi taky přišla 3-tí den po dobrání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.5.13 18:55

A jak jsi ho brala? Já od 17-tého dne 10 dní..Jen nevím kdy a jestli mám vůbec ovulaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
12.5.13 18:57

@Tea.30 tady nahoře nad diskuzí máš možnost zvolit zapnout podpisy…pak uvidíš odpovědi na všechny tvoje otázky. Každý si může ke svému profilu cokoliv napsat, včetně historie těhotenství, týden těhotenství atd…když si to zapneš, tak to u mě uvidíš.

Jinak tvoje otázky…při braní jsem neměla žádné problémy, nepociťovala jsem žádnou změnu. Brala jsem 2× denně po ovulaci a když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak 3× denně až do konce 1.trimestru. Než přišla (teda spíše nepřišla) MS tak jsem nic nepociťovala…jediná věc, která připomínala těhotenství bylo, že jsem měla větší hlad. Jinak vůbec nic. Testovala jsem 11 DPO a byl duch, který pak sílil. Jinak jsem na konci 21.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.5.13 19:05

Třešničko, děkuju za informace i za rady k „podpisu“ To jsem nevěděla a už vidím vše :-) Gratuluju moc k chlapečkovi :kytka: A už máš vymyšlený jméno?
Já jsem brala antiko 11 let a pak jsem měla asi rok a půl problémy- s pletí, nízkou váhou, nepravidelným cyklem, pak velkou cystu :( Už ale víc než půl roku je vše v pořádku, až na to, že jsem místo MS mívala spíš špinění, až ted s Duphastonem to bylo fakt krvácení :-) Jsem zvědavá, jestli MS přijde.. Je to asi blbý to tak napsat, ale já když si sáhnu toale´tákem dovnitř mám tam takové hnědí špinění- už snad 3 dny pořád stejné, ale při utření nic, na kalhotkách nic, MS nikde.. Nemáš s tím taky zkušenosti? OVU jsem si zkoušela poprvé tento měsíc měřit OVU testama a nic jsem teda nenaměřila :( Jen v polovině cyklu jsem měla hlen jak má být + růžové lehké špinění, což mohla být známka OVU, ale jak říkám, testama jsem nezjistila nic :(
Moc děkuji za povídání :-) Mám pocit, že na to nejsem sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.12.13 08:35

Holky a za jak dlouho jste to dotaly po dobrani duphastonu? Ja uz cekam 9dni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
27.12.13 08:47

Ahoj holky, já brala teď duphaston první měsíc. @Tea.30 to samé, co u tebe, bolest břicha, bolavá prsa. Dostala jsem to dnes po 8 dnech od dobrání duphastonu.

• Citovat
  • Upravit
2.4.14 10:04

Ahoj holky,
dostala jsem Duphaston před KETem.. beru ho 10dní ráno a večer, kdy mám čekat po dobrání MS? díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
21.4.14 16:55

Ahojky holky. Minulou neděli jsem dobrala duphaston, vždy jsem dostala MS za 3 dny a dnes už je to osm dní po dobraní a MS pořád nikde :nevim: Čekám na ní jako na smilování, protože mám začít stimulovat na IVF. Neustále mě bolí v podbřišku, tak si vždycky říkám, teď už to bude a pořád nic. TT mám negativní. Prosím vás jak jste nakonec dopadli a za jak dlouho jste MS dostali? Přemýšlím, že si zítra zavolám do CARu a zajdu na vyvolávačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
21.4.14 18:44

To ja ted ho beru nekolik mesicu a mam to hned dalsi den po dobrani des mam pocit ze mam porad kramy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 17:44

Holky dobral sem Duphaston v pondělí ráno a zatím sem to nedostala.Mam to dostat dnes nebo zítra. Takze je čas. Chci se jen zeptat dokdy to mám dostat nejpozději? Diky

• Citovat
  • Upravit
3100
29.3.18 19:40
@Anonymní píše:
Holky dobral sem Duphaston v pondělí ráno a zatím sem to nedostala.Mam to dostat dnes nebo zítra. Takze je čas. Chci se jen zeptat dokdy to mám dostat nejpozději? Diky

Já to dostala vždy tak 10dní po dobrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 19:43
@La-Vra píše:
Já to dostala vždy tak 10dní po dobrání

Až? Mě říkal doktor, že to dostanu 2-3den.To čekání je hrozne. Chtela bych být těhotná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex