Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lekycia píše:
Tak já se taky přidávám. Teoreticky jsem dneska 4DPO. Nejhorší je, že jsme se s manželem dohodli, že tomu necháme zatím volný průběh a když se zadaří tak super, když ne, nevadí. Jednou to přijde. Ale… Já jsem asi hrozná baba zvědavá a stejně na to nemůžu přestat myslet. 😅 Navíc se snažíme teprve od prosince, takže fakt chci to neřešit, ale to nejde.Všem vám přeju ať to klapne a zatím si tu budu krátit čas s vámi.:)
Tak se také přidávám k nedočkavým čekatelkám
Dnes asi 4dpo, někdo podobně? ![]()
@Týnka Kikina píše:
Kéž by aspoň tak…Já zatím čekám teprve na ovulaci
A kolikátý den cyklu jsi?
@Týnka Kikina píše:
Dnes 13DC…
Tak to by už mohla každým dnem nastat
Zjišťuješ jí nějak?
No kéž by už…Cítím dost podbřišek, minulý měsíc jsem si jí potvrdila testem hned, jak jsem začala cítit, že by se mohlo něco dít, zkusím tedy i tentokrát…Jen zatím ještě nic ![]()
@Týnka Kikina píše:
No kéž by už…Cítím dost podbřišek, minulý měsíc jsem si jí potvrdila testem hned, jak jsem začala cítit, že by se mohlo něco dít, zkusím tedy i tentokrát…Jen zatím ještě nic
Tak držím palce, ať brzy dorazí ![]()
Ahoj holky… už úplně šílím.
Dělala jsem si dnes test. (Za dva dny mám dostat MS) … podívám se za 5min a ona tam je….
Přijdu za hodinu a nic…
Prd. Takovej náznak, kde byla.
Stalo se to už někdy někomu. Z pozitivního testu se stane negativní??? ![]()
Nebo vadný test?? ![]()
Pošlu fotku jak test vypadá uschlí.
Co si o tom myslíte???
@Klaraklara1001 Ona čárka po uschnutí vybledne a pokud byla opravdu slaboučká, tím spíš nebude skoro vidět…Neplaš, udělej test zítra znovu a uvidíš ![]()
Ja jsem dnes 25DC, teoreticky 9DPO. Uz mam jako tiky si udelat test, ale chci vydrzet do MS. Takze do 26.