Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sliiimkaa mám pupínky hlavně v dekoltu, na obličeji naštěstí jen pár. Se sexem tak normálně, zatím žádná změna. Jinak je mi skoro pořád horko.
Tak prsa mě začaly pobolívat dneska, jinak podbřišek snad už od ovulace
a na večer mi je většinou zima, i když máme doma sem tam i přetopeno
a pak jen únava, nejradši bych chodila spát už v 7 se synem, ale jakmile jdu spát dřív jak v 10, tak jsem kolem 4 vzhůru, protože potřebuju čůrat, a pak nemůžu hodinu až hodinu spát (A pak jak usnu, tak se pro jistotu probudí kluk a já jsem úplně mrtvá
) a ještě chodím na záchod nějak často jako ke konci těhotenství, což je teda vopruz, hlavně během tý noci.
@Maci1987 Ja taky
Ty dve stovky me neboli, aspon uz vim, ze prcek neni velky jak cocka, ale uz jako boruvka
![]()
Ahoj holky
jsem tady nováček. Taky jsem na testu objevila dvě čárky, podle poslední MS bych měla být 6+1, ale ovulaci jsem měla určitě později. Dnes jsem byla na UTZ a doktor viděl pouze dutinku se žloutkovým váčkem. Uklidňuju se tou pozdější ovu, protože doktor říkal že v tomto týdnu už by tam mělo být vidět víc. Jinak zítra jdu na krev, a na další UTZ až za týden ve středu
to čekání je šílené.
@Kajkala ahoj, ja byla na UTZ v 5+5 a mela jsem tam taky videt zatim jen vacek.. ja myslim, ze narok na to videt vic je tak od 7tt. No kazdy to ma jinak asi trochu, hlavne se nestresuj, i kdyz mne se to rika
ale zakazuju si spatny myslenky a hned je menim za ruzovy a potichounku cekam na dalsi UTZ
![]()
@Gaforia moc děkuji za uklidnění, no snažím se myslet pozitivně ale někdy ty myšlenky sklouznou jinam. Ještě když už má člověk špatnou zkušenost z minula. Já se na ten UTZ těším víc jak na Vánoce
![]()
@Sibarita Tak já mám zatím jen „čočku“
Jinak teda jediné co mi v aplikaci chybí je kalendář kde se bych se dozvěděla jaký datum jsem v jakém týdnu a dnu…třeba abych věděla kdy se registrovat v porodnici a tak… ![]()
@Maci1987 na to je dobra aplikace WomanLog Pregnancy, je zdarma ![]()
@Katerina1102 Já mám appku „Můj kalendář“ a tam to není. Tak díky za tip, zkusím se na to mrknout ![]()
@Gaforia Jj, je asi 30ti denní zkušební verze, ale je hodně osekaná a nejsou tam viditelné všechny články a nástroje…