Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia tak to já měla slabší, snad to je v pořádku.. Mam obavy, prošla jsem už zamlklym..
na gyndu jdu ve středu.. Děkuji
@Zuzanka31 ja mam taky zamlkly za sebou ![]()
Tak to muzes mit posunuty treba
nemyslet cerne hlavne ![]()
@Gaforia snažím se.. Moc děkuji, uvidíme ve středu, co nám poví..
Opravdu velké díky ještě jednou..
@Zuzanka31 tak budeme drzet pesti, dej pak vedet
ja jsu na dalsi az 3.12.
Jak za rok mi to prijde ![]()
@Gaforia dám pak vědět, to věřím, já čekám na středu jak na smilovani
musím teď akorát doufat a věřit.. Ale už to snad konečně bude v pořádku. ![]()
@Zuzanka31
Já měla týden po vynechání teprve slaboulinkou skoro neviditelnou. Až 14 dní po opožděné MS se mi ukázaly obě stejně silné ![]()
Ahoj. Tak včera jsem byla na ultrazvuku. Bylo vidět jen plodove vejce, takova fazolka. Miminko se prý ukáže az v 8.týdnu. Já jsem 6.týden… Už aby byla středa 5.12.
To už bude mimi. A ted jsem zvědava, jestli jedno nebo dvě.
![]()
@Markétka244 to máš stejně jak já. V 6tt taky jen plodové vejce, ale na kontrolu jdu už příští středu, už snad uvidím víc ![]()
@Kajkala Já jdu az ve středu 5.12.
Tak jsem zvědava.
Tak držím palecky… ![]()
@Markétka244 ja jsem původně měla jít poprvé taky až toho 5.12. - to jsem objednaná ke svému gyndaři, ale včera se mi udělalo dost zle, malem jsem odpadla tak mě přítel vezl na gyndu dřív. A byl tam jiný doktor, (ten můj je jen dopoledne) a tomu se nějak nepozdávalo to, že nic nevidí, jenom tu dutinku, tak si mě pozval zase za týden.
@Kajkala urcite to bude dobry uvidis. Hlavne ty negativni myšlenky dostan z hlavy.
![]()
@Kajkala Aha. Bud v klidu. Miminko se ukáže az cca v 8.týdnu těhotenství… ![]()
Holky, co jste byli na prvni prohlidce po pozitivnim tt, co se všechno na prohlidce delalo? Diiiiky ![]()