Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.12.18 14:09
@Markéta N.V. píše:
@beruska1533 ja minuly rok prodelala ZT 2× a ted v 11tt lezim na rizikovem v nemocnici.. Chapu, ze nechces, aby se potrat opakoval, ale to nechce nikdo ani ja.. Ale v prvnim trimestru je to proste bohuzel normalni. Priroda se postara sama, ptz v prvnich tydnech nam stejne nikdo nepomuze. A co je dulezity je psychika.. Takze, zadny velky prohlizeni, hlidani se, nedelat zbytecne 20 testu pro lepsi pocit (je to k nicemu a stoji to penize :D) a hlavne verit a myslet pozitivne, ptz nam nic jinyho nezbyva :)

Já vím snažím se to brát v pohodě. Akorát mám strach z každé návštěvy gynekologa :oops: :? Hlavně ať ti to dobře dopadne!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 12:01

Tak holky, mela jsem jit dnes domu, ale jdu az zitra, ptz se necitim na odchod. Jinak mi konecne udelali ultrazvuk a tam si ten malej tvorecek uplne s klidem plaval a mrskal sebou, jako by se nechumelilo :) :dance: :hug: Ale jsem 10+3,takze jeste musime drzet hodne palce! Krasny den vsem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 12:02
@Markéta N.V. píše:
Tak holky, mela jsem jit dnes domu, ale jdu az zitra, ptz se necitim na odchod. Jinak mi konecne udelali ultrazvuk a tam si ten malej tvorecek uplne s klidem plaval a mrskal sebou, jako by se nechumelilo :) :dance: :hug: Ale jsem 10+3,takze jeste musime drzet hodne palce! Krasny den vsem :hug:
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.12.18 12:43
@Markéta N.V. píše:
Tak holky, mela jsem jit dnes domu, ale jdu az zitra, ptz se necitim na odchod. Jinak mi konecne udelali ultrazvuk a tam si ten malej tvorecek uplne s klidem plaval a mrskal sebou, jako by se nechumelilo :) :dance: :hug: Ale jsem 10+3,takze jeste musime drzet hodne palce! Krasny den vsem :hug:

Tak to je super že je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.12.18 21:19

Ahojky holky,

pokud máte zájem vytvořila se zde uzavřená skupina - Srpňátka 2019.Tak se přidejte :* Jsou tam holky s termínem červenec i srpen. Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
15.12.18 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 12:53

Ahoj holky, takze dnesni kontrola dopadla takto. Miminko se ma k svetu, srdicko i pohyby v poradku a je i o kousek vetsi nez by melo byt, ale stale mam v deloze hematom stejne velky jako to mimco. Takze musime doufat, ze uz se nic nestane. Tem, kteri jdou na kontrolu zitra, pozitri a nasledujici dny moc drzim palce :hug: Pridava foto drobka :) moc se pani doktorce nepovedla teda, ptz se porad tak mrskalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.12.18 13:09

@Markéta N.V. No tak to je parada :srdce: krasnyho plavce tam mas :D
Ted se budu ptat asi hloupe, ale co muze natropit ten hematom? A toho se nejde nejak zbavit? :think:
Ja jdu na kontrolu ve stredu, tak se tesim na podobnou fotecku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 13:19

@Gaforia O hemato je modrina, jak se tam dostala ti nikdo na 100% nerekne, ptz sami vecne nevedi. Prej to vypada, ze se to stalo pri uhnizdovani, jak se placenta zahryzava do delozni steny tim mohla prasknout nejaka zilka, ta krev hned nevytekla, ale promenila se v bublinu, ktera ted praskla. Ta rana se bude hojit dlouho a bude na ultrazvuku znatelna i po porodu. Krev je tam ale srazena coz je prej dobre a vstrebava se to. Kdyby to bylo tekutý a prelejvalo se to, tak je pruser. Ale i přesto mi rekla, ze jeste cas a tak musime verit, ze to dobre dopadne. Ve stredu me odvezli a doktorka ve ctvrtek volala do nemocnice a ptala se na me. Z doktorem se prej shodli, ze nikdo neveril, ze to dopadne takhle. Ze nebyt dnesnich vymozenosti, jako je ultrazvuk, tak me hned poslou na revizi. Takze diky za to, ze ty ultrazvuky jsou a diky nim se zjistilo, ze miminko zije. Jinak ten hematom natripil to, ze jsem z nej masivne krvacela.. Kdyz krvacis, jde s krvi z 99% i plod. A pry jsem ztratila vic, jak půllitr krve coz o to vic je zazrak, ze to mimco je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.12.18 13:41

@Markéta N.V. Ty vogo, tak to je teda bojovnicek poradnej :srdce: jen at se tam pekne drzi za tu delohu az do terminu porodu :D drzim moc pesti, at je vse ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 14:02

Nejsem verici, ale v duchu se modlim kazdy den! Dekuju za drzeni pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.12.18 12:03

Tak ja se hlasim tez po dalsi kontrole, mimco si v brisku cvici jak ma, srdicko tluce jak o zavod a jeste je o 3 dny vetsi, za coz jsem rada :srdce:
Taky prikladam foto medvidka :andel: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.12.18 12:09
@Gaforia píše:
Tak ja se hlasim tez po dalsi kontrole, mimco si v brisku cvici jak ma, srdicko tluce jak o zavod a jeste je o 3 dny vetsi, za coz jsem rada :srdce:
Taky prikladam foto medvidka :andel: :srdce: :hug:

Juuuuu nádherný, já byla na kontrole 18.12. Vše v pořádku, srdíčko bije jak o závod, vše je jak má být.. Za tři tydny jdu znovu.. Mam také fotecku.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
20.12.18 12:39

Ahoj všem, já byla dnes také na kontrole, před 2 týdny tam byla vidět jen tečka, dnes poměrně velká dutinka s fazolkou. Doktorka říkala, že vidí srdíčko, ale že to prý vypadá na 6tt+6 (což je možné, netuším, kdy jsem měla ovulaci, podle mobilní appky a poslední msbych měla být 8tt+2), má starší a ne moc kvalitní ultrazvuk. Snad to bude v pohodě, na další kontrolu jdu po Novém roce a jsem z toho teda pěkně nervozní. Co jsem ale tak různě koukala do diskusí, tak to prý občas takto prostě je a vše dopadá ok. Holky, gratuluji ke krásným obrázkům, doufám, že se taky dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 12:42

@IssaNei Ahooj :mavam: :hug: Já jsem byla u doktorky včera jsem v 6tt. Srdíčko už bylo vidět. Na další kontrolu jdu po Novém roce a to prý bude už i fotečka. Tak doufám že nám to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí