Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
28.3.19 14:22

@Gaforia ukaaaaaz kocarek a mas ho doma? Porad resim byt/nebyt poverciva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.3.19 15:00

@puntikova vsak ja jsem myslela prave, at das vedet ten vysledek ;) a rikas, ze je blbe cely den, jo? :think: tak to se tesim teda :lol: :lol: :lol:
Jinak kocarek mam u tchyne, doma ho nechavat nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
28.3.19 15:06

@Gaforia krasavec!!!!! :dance:

No ja sladke nejim a nepiju skoro vubec, tak to se mnou zamavalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.3.19 22:37

@puntikova ahojda. Dekuji za info z testu na cukrovku. Presne z toho sladkeho a husteho mam strach jen na to pomyslim tak mi trnou zuby nesnasim preslazene veci. A ze mam celkove strach z odběru krve nemam zily pri predstave ze trikrat 8o.. To radsi pujdu k zubari :mrgreen:. Ale uz mam domluvenej doprovod mamu kdybych se tam skacela. :roll:. A co vasi prdolkove holky @Gaforia @puntikova @Michaela02993 @Markéta N.V. jak se vam ozývají!! Nas Jiřiček se nejvice ozyva kdyz jdu spat a to je kolem pulnoci az jedne hod a to si kolikrat myslim ze tam ma diskoteku :mrgreen: a to jede.. Doufam ze mu to nezustane az prijde na svet ze bude takhle radit po nocich ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.3.19 22:44

@Gaforia moc peknej kočárek libej se mi ty velky kola take je chci aby byl kocarek do terenu.. Mam vybranej jen pouze pres internet a to od firmy Baby desing ale potřebuji si ho ohmatat ale u nas tady v okoli ho nemaji skladem :roll:. A furt sem na vazkach ze je to polsky vyrobce ale ono tech vyrobcu je hodne z polska a maminky si ty kocarky chválí.. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.3.19 01:33

@sliiimkaa no naše malá se ozve vždycky když si lehnu, ať je to odpoledne nebo večer :D :D nebo když si sednu tak se nacpe k močáku a já se minim pocurat takže v pohodě :D
No a test na cukrovku? Taky se na něj netěším, ale budu ráda že ho budu mít za sebou už jen protože u nás je i klasická cukrovka dědičná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.19 08:09
@puntikova píše:
@Gaforia krasavec!!!!! :dance:No ja sladke nejim a nepiju skoro vubec, tak to se mnou zamavalo :zed:

Vid, ze je? :srdce: :lol:
A Ty toho Foxe teda?

Ja jsem na sladky ted ulitla, tak mne to snad vadit nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.19 08:15

@sliiimkaa prave kvuli tomu jsem ho chtela, ze ma velky nafukovaci kola, velkej uloznej prostor pod kocarkem a neni z Polska :nevim: Ja na to mam nejakou averzi.. to jako nic proti nikomu, ale ja chtela, at mi vydrzi i na druhy, tak jsem sla do drazsihi, no 8) a jekej presne typ se Tobe libi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.19 08:18

@sliiimkaa @Michaela02993 u nas ty pohyby jsou nejvic casne rano, ze me budi, vecer a v noci :lol: pres den, jak jsem v pohybu, tak ji to asi ukolebava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.3.19 08:25

@Gaforia teeeeda to ti závidím, já mám tvrdý spánek takže mě nevzbudi že se prcek hýbe :D :D od kdy jsi začala cítit pohyby že si je takhle užíváš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.19 08:46

@Michaela02993 no podle me tam musi behat dokola nebo nevim, co tam dela :dance: :lol: to jsou cutance, ze “mamo, otoc se jinak” :lol: :lol: :lol: a ja pohyby citim od 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.3.19 08:53

@Gaforia ty brdo to cítíš pohyby brzo :) :) :)
Mě jedna paní doktorka tvrdila že je nemožné cítit pohyby v 18tt, tak sem se jí zasmála že pohyby cítím od neceleho 16tt, tak na mě koukala jak magor s tím že je to nemožné, tak jsme se i se sestřičkou zasmály že druhorodičky a vícerodičky už pohyby klidně poznají dřív :D :D :D
No a počkej až budeš kolem toho 30tt to budou teprve pořádné pohyby :D to už ti nedá jen tak ani spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.19 09:33

@Michaela02993 kamaradka prvorodicka od 17tt pravidelne, vcera mi posilala video vetrelece-vypadalo to, ze se ji dere z bricha :lol: Jinak ja jsem ted 26tt, takze se to stupnuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.3.19 09:40

@Gaforia no ono se to ještě stupňovat bude :D čím míň místa bude mít, tím větší vlny to budou :D :D :D a ke konci už to bude úplně vypadat jak vetřelec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.3.19 13:12

@sliiimkaa no jsem rada, ze to mam za sebou, zily mam taky na prd, mam jednu dobrou a to jeste umi napichniut jen sikovne sestricky, tak mam ruce jak fetka :lol: supiš :lol:

Ale cukrovku mam vyloucenou :dance:
Malej dneska mini kontrola, zadne mereni nic, nenechal se ale na 3D natocit a nechat vyfotit, tak zas priste vyzkousime :lol: na mam cipek taky pres 5cm, tak nastesti pohoda. ‘Jen’ bohuzel do konce tehotenstvi se musim vic chranit pred spalnickami, tak pokud se to nijak nedostane pod kontrolu, tak zustavam pracovat z domova a musim se vyhybat nakupnim centrum a tak… ale to jsou malickosti, pro maleho vse :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí