Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia ukaaaaaz kocarek a mas ho doma? Porad resim byt/nebyt poverciva…
@puntikova vsak ja jsem myslela prave, at das vedet ten vysledek
a rikas, ze je blbe cely den, jo?
tak to se tesim teda
![]()
Jinak kocarek mam u tchyne, doma ho nechavat nebudu ![]()
@Gaforia krasavec!!!!! ![]()
No ja sladke nejim a nepiju skoro vubec, tak to se mnou zamavalo ![]()
@puntikova ahojda. Dekuji za info z testu na cukrovku. Presne z toho sladkeho a husteho mam strach jen na to pomyslim tak mi trnou zuby nesnasim preslazene veci. A ze mam celkove strach z odběru krve nemam zily pri predstave ze trikrat
.. To radsi pujdu k zubari
. Ale uz mam domluvenej doprovod mamu kdybych se tam skacela.
. A co vasi prdolkove holky @Gaforia @puntikova @Michaela02993 @Markéta N.V. jak se vam ozývají!! Nas Jiřiček se nejvice ozyva kdyz jdu spat a to je kolem pulnoci az jedne hod a to si kolikrat myslim ze tam ma diskoteku
a to jede.. Doufam ze mu to nezustane az prijde na svet ze bude takhle radit po nocich
![]()
@Gaforia moc peknej kočárek libej se mi ty velky kola take je chci aby byl kocarek do terenu.. Mam vybranej jen pouze pres internet a to od firmy Baby desing ale potřebuji si ho ohmatat ale u nas tady v okoli ho nemaji skladem
. A furt sem na vazkach ze je to polsky vyrobce ale ono tech vyrobcu je hodne z polska a maminky si ty kocarky chválí.. Tak uvidime.
@sliiimkaa no naše malá se ozve vždycky když si lehnu, ať je to odpoledne nebo večer
nebo když si sednu tak se nacpe k močáku a já se minim pocurat takže v pohodě ![]()
No a test na cukrovku? Taky se na něj netěším, ale budu ráda že ho budu mít za sebou už jen protože u nás je i klasická cukrovka dědičná ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia krasavec!!!!!No ja sladke nejim a nepiju skoro vubec, tak to se mnou zamavalo
Vid, ze je?
![]()
A Ty toho Foxe teda?
Ja jsem na sladky ted ulitla, tak mne to snad vadit nebude ![]()
@sliiimkaa prave kvuli tomu jsem ho chtela, ze ma velky nafukovaci kola, velkej uloznej prostor pod kocarkem a neni z Polska
Ja na to mam nejakou averzi.. to jako nic proti nikomu, ale ja chtela, at mi vydrzi i na druhy, tak jsem sla do drazsihi, no
a jekej presne typ se Tobe libi?
@sliiimkaa @Michaela02993 u nas ty pohyby jsou nejvic casne rano, ze me budi, vecer a v noci
pres den, jak jsem v pohybu, tak ji to asi ukolebava ![]()
@Gaforia teeeeda to ti závidím, já mám tvrdý spánek takže mě nevzbudi že se prcek hýbe
od kdy jsi začala cítit pohyby že si je takhle užíváš ![]()
@Michaela02993 no podle me tam musi behat dokola nebo nevim, co tam dela
to jsou cutance, ze “mamo, otoc se jinak”
a ja pohyby citim od 18tt
@Gaforia ty brdo to cítíš pohyby brzo
![]()
Mě jedna paní doktorka tvrdila že je nemožné cítit pohyby v 18tt, tak sem se jí zasmála že pohyby cítím od neceleho 16tt, tak na mě koukala jak magor s tím že je to nemožné, tak jsme se i se sestřičkou zasmály že druhorodičky a vícerodičky už pohyby klidně poznají dřív
![]()
No a počkej až budeš kolem toho 30tt to budou teprve pořádné pohyby
to už ti nedá jen tak ani spát ![]()
@Michaela02993 kamaradka prvorodicka od 17tt pravidelne, vcera mi posilala video vetrelece-vypadalo to, ze se ji dere z bricha
Jinak ja jsem ted 26tt, takze se to stupnuje ![]()
@Gaforia no ono se to ještě stupňovat bude
čím míň místa bude mít, tím větší vlny to budou
a ke konci už to bude úplně vypadat jak vetřelec ![]()
@sliiimkaa no jsem rada, ze to mam za sebou, zily mam taky na prd, mam jednu dobrou a to jeste umi napichniut jen sikovne sestricky, tak mam ruce jak fetka
supiš ![]()
Ale cukrovku mam vyloucenou ![]()
Malej dneska mini kontrola, zadne mereni nic, nenechal se ale na 3D natocit a nechat vyfotit, tak zas priste vyzkousime
na mam cipek taky pres 5cm, tak nastesti pohoda. ‘Jen’ bohuzel do konce tehotenstvi se musim vic chranit pred spalnickami, tak pokud se to nijak nedostane pod kontrolu, tak zustavam pracovat z domova a musim se vyhybat nakupnim centrum a tak… ale to jsou malickosti, pro maleho vse ![]()