Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jinak jsem si malinko hrála
http://www.cerven2009.estranky.cz/
myslím že je dobrý abychom měli svoje stránky, můžeme tam dávat potom fotečky z celého těhu, ultrazvuky, taky recepty, rady porady, oblíbené odkazy, a vůbec aktuality, co vy na to
upozornuju ale, že to ještě není ANI Z DALEKA HOTOVÝ
HESLO:popokatepetl
Kdyby ste nechtěli, nebo Vám to přišlo zbytečný tak je klidně zruším, prostě jen nápad no .. abychom měli kam dávat svoje postřehy,fotky,a tak.
Cacorka - já to vidím jako výborný nápad a píšu ti za 1*
Jen to heslo mi tam nějak nejde ![]()
Jinak teda o záložce představujeme se, je pár věcí o nás … pokud víte jak se na estrankách orientovat, klidně to tam dopsujete samy, dle libosti, heslo dodám,budou se tak stránky vytvářet celou dobu, v tomhle duchu .. jakože si je budeme tvořit všechny tady, přidávejte cokoliv, pokud nevíte jak se tam orientovat, stačí cokoliv co tam chcete mít poslat SZ, a já to tam doplním ![]()
Cacorko , krasny webovky, super napad, dekujeme, akorat ja v seznamku nejsem
.
Blivno mi zatim neni ![]()
Ted jsme prijeli z letnan a teprve obedvali, teda my s manzou, mala sla rovnou do pelechu, byla desne protivna a co predvadela v aute, no des.
Musela jsem tam jit reklamovat ten kocarek, bo nezatacel na jednu stranu. Teda tam bylo dneska narvano, ja se pohybovala po slepicich kruccich a manza na me cekal pre arealem s malou, prej za 20 min jsem zpatky, hm a nez jsem se vsude prodrala byla hodina pryc
, ale zvladnul to a ani nenadaval. Vratili mi penize, tak musim koupit nekde jinej kocarek.
Stiko
zlatí, hned tě tam dodám, ale předtím sem se tě chtěla zeptat .. když jsi chtěla být anonymní tady, tak nevím jestli teda chceš sdělovat nějaké info o sobě tam .. Jinak teda do seznámku tě samozřejmě přidám ![]()
Jinak teda stránečky se samozřejmě budou postupně doplnovat vším možným, zatím jsou „chudé“ ![]()
Dekuju cacorko, no utz fotecky a tak i neco o sobe tam muzu dat, jen ne inicialy, tel, adresu atd necci nikde na netu zverejnovat vis?
nikdy nevis, kdototu cte, taky se da pozadat admin o zamceni diskuse az budeme komplet
, ted k nam urco jeste nejaky tehule pribudou
Cacorka - tak já bych tam o sobě klidně něco písla, jen nevím jak. Můžeš mi prosím dodat instrukce? Změna, už jsem pochopila systém. Holt až napodruhé ![]()
Stika - taky nikde neuvádím jméno, adresu nebo telefon. Jeden nikdy neví, že?
jo koukala jsem ti na ty labyrinty a jsou asi jako A3, ale ctverec ![]()
Predstavte si, ze jednoho naseho kamose nas jinej spolecnej kamos nasel na bi seznamce i s fotkama a pak se tam zaregistroval a psal si s nim jako jinej bi kluk a mel z nej jen prdel a pak to prasklo, no chudak
, fakt nevite kdo to tu cte. Treba kauza Markysek me sokovala
![]()
To je teda sranda
Ale asi ne moc pro toho dotyčnýho. Co se kauzy Markysek týka, nijak jsem to neřešila, protože něco podobného se tu událo už před asi 4 roky, když jsem sem začala chodit. Docela mě to vyškolilo, takže jsem dost opatrná.
Teda cacorko bomba
jsi holka šikovná!!!! Já jsem taky rozhodně pro uzamčení diskuze a říkám si jestli by nebylo lepší to heslo na ty stránečky poslat spíše SZ holkám, než takhle veřejně…
Tak si to tady každý přečte a může nám to tam číst.....
Hele já jsem asi taky trochu mimo a moc nevím jak tam co psát…
Možná by to chtělo nějaký stručný manuál… ![]()
A co udělat tam jednu takovou jednoduchou tabulku, kde by byl náš seznámek. Ne jedné stránce, abysme nemuseli otvírat každou zvlášt? jen takový nápad…
maj takovou docela pěknou tabulku v červenci 08… ![]()
Přihlaš se na www.estranky.cz s heslem popokatepetl a strankama www.cerven2009.cz a nechá tě to dělat úpravy. Kdyžtak napiš a poradím.
Na úvodní stránku jsem dala aktuální seznam pro přehlednost, kdyžtak to časem doladíme. Jak píše wapik, ať to pořád nemusíme hledat.
Mili, to je fakt, zmen Cacorko prosim heslo a posli vsem v seznamku SZ kde je h
eslo