ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
4.10.08 15:12

Holky jinak jsem si malinko hrála

http://www.cerven2009.estranky.cz/
myslím že je dobrý abychom měli svoje stránky, můžeme tam dávat potom fotečky z celého těhu, ultrazvuky, taky recepty, rady porady, oblíbené odkazy, a vůbec aktuality, co vy na to :) upozornuju ale, že to ještě není ANI Z DALEKA HOTOVÝ
HESLO:popokatepetl
Kdyby ste nechtěli, nebo Vám to přišlo zbytečný tak je klidně zruším, prostě jen nápad no .. abychom měli kam dávat svoje postřehy,fotky,a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 15:44

Cacorka - já to vidím jako výborný nápad a píšu ti za 1* :D Jen to heslo mi tam nějak nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 15:52

MILLI
je to : june2009
Promin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 15:59

Jinak teda o záložce představujeme se, je pár věcí o nás … pokud víte jak se na estrankách orientovat, klidně to tam dopsujete samy, dle libosti, heslo dodám,budou se tak stránky vytvářet celou dobu, v tomhle duchu .. jakože si je budeme tvořit všechny tady, přidávejte cokoliv, pokud nevíte jak se tam orientovat, stačí cokoliv co tam chcete mít poslat SZ, a já to tam doplním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:03

Cacorko , krasny webovky, super napad, dekujeme, akorat ja v seznamku nejsem :cry: .
Blivno mi zatim neni :wink:

Ted jsme prijeli z letnan a teprve obedvali, teda my s manzou, mala sla rovnou do pelechu, byla desne protivna a co predvadela v aute, no des.
Musela jsem tam jit reklamovat ten kocarek, bo nezatacel na jednu stranu. Teda tam bylo dneska narvano, ja se pohybovala po slepicich kruccich a manza na me cekal pre arealem s malou, prej za 20 min jsem zpatky, hm a nez jsem se vsude prodrala byla hodina pryc :lol: :lol: , ale zvladnul to a ani nenadaval. Vratili mi penize, tak musim koupit nekde jinej kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 16:06

Stiko

zlatí, hned tě tam dodám, ale předtím sem se tě chtěla zeptat .. když jsi chtěla být anonymní tady, tak nevím jestli teda chceš sdělovat nějaké info o sobě tam .. Jinak teda do seznámku tě samozřejmě přidám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 16:08

Jinak teda stránečky se samozřejmě budou postupně doplnovat vším možným, zatím jsou „chudé“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:10

Dekuju cacorko, no utz fotecky a tak i neco o sobe tam muzu dat, jen ne inicialy, tel, adresu atd necci nikde na netu zverejnovat vis?

nikdy nevis, kdototu cte, taky se da pozadat admin o zamceni diskuse az budeme komplet :wink: , ted k nam urco jeste nejaky tehule pribudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 16:13

Cacorka - tak já bych tam o sobě klidně něco písla, jen nevím jak. Můžeš mi prosím dodat instrukce? Změna, už jsem pochopila systém. Holt až napodruhé :oops:

Stika - taky nikde neuvádím jméno, adresu nebo telefon. Jeden nikdy neví, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:13

jo koukala jsem ti na ty labyrinty a jsou asi jako A3, ale ctverec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:16

Predstavte si, ze jednoho naseho kamose nas jinej spolecnej kamos nasel na bi seznamce i s fotkama a pak se tam zaregistroval a psal si s nim jako jinej bi kluk a mel z nej jen prdel a pak to prasklo, no chudak :? , fakt nevite kdo to tu cte. Treba kauza Markysek me sokovala 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 16:19

To je teda sranda :lol: Ale asi ne moc pro toho dotyčnýho. Co se kauzy Markysek týka, nijak jsem to neřešila, protože něco podobného se tu událo už před asi 4 roky, když jsem sem začala chodit. Docela mě to vyškolilo, takže jsem dost opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
4.10.08 16:27

Teda cacorko bomba :! :! :! jsi holka šikovná!!!! Já jsem taky rozhodně pro uzamčení diskuze a říkám si jestli by nebylo lepší to heslo na ty stránečky poslat spíše SZ holkám, než takhle veřejně… :oops: Tak si to tady každý přečte a může nám to tam číst.....

Hele já jsem asi taky trochu mimo a moc nevím jak tam co psát… :lol: Možná by to chtělo nějaký stručný manuál… :lol:

A co udělat tam jednu takovou jednoduchou tabulku, kde by byl náš seznámek. Ne jedné stránce, abysme nemuseli otvírat každou zvlášt? jen takový nápad… :wink: maj takovou docela pěknou tabulku v červenci 08… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 16:29

Přihlaš se na www.estranky.cz s heslem popokatepetl a strankama www.cerven2009.cz a nechá tě to dělat úpravy. Kdyžtak napiš a poradím.

Na úvodní stránku jsem dala aktuální seznam pro přehlednost, kdyžtak to časem doladíme. Jak píše wapik, ať to pořád nemusíme hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:38

Mili, to je fakt, zmen Cacorko prosim heslo a posli vsem v seznamku SZ kde je h :wink: eslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí