Červen 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7235
18.10.10 16:22

Vítám novou těhulku!

Yankee, moc gratuluju k srdíčku!!

jsem zvědavá co ostatní holky…

Nikuš: Moc se neraduj, mě začalo bejt špatně až tak před týdnem… a zhoršuje se to… :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.10.10 08:13

Ahojte!

Tak nevolnosti jsou horší než před týdnem, ráno umírám a večer taky, nemůžu kvůli nim ani usnout :poblion:

Yankee, gratulace k srdíčku :potlesk: Já jdu na UTZ 25.10., už se nemůžu dočkat!

vítám novou maminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
19.10.10 12:32

Ahojky holky, tak k vám už chvilku nakukuju a ráda bych se přidala.. Podle dnešní kontroly jsem v 8. týdnu a termín vychází na začátek června :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
19.10.10 12:44

Vítám novou těhulku!!! Já jsem taky 8 tt. :palec:

Jinak mě je blbě tak nějak zvláštně, jen večer. Trpím docela nechutenstvím, ale už začínám mít chuť na sladký… :lol: no zatim váha spíš klesá, čemuž nerozumim, u Matíka jsem hned začala přibírat.

Holky, koukaly jste na ten čínskej kalendář, mě Matík vyšel podle něj… teď mi vychází holčička.. já jsem tak zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
19.10.10 12:48

Holky ony jsou založené dvě skupiny červen 2011 - nespojíme to…?? že by sme se k nim přesunuly? Mají už delší diskusi a je jich tam víc, co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.10.10 13:01

Ahoj holky… přijďte do skupiny Červňátka 2011… je nás tam hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.10 13:42

Mně teď dělala kolegyně kyvadýlko a taky vyšla holčička. Jinak já mám od včera večer nehoráznou chuť na jitrnici, kupodivu se mi jí podařilo sehnat, tak tady ukusuju pod stolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
19.10.10 15:22

Ahojky těhulky,
tak já mám dnes po kontrole. jsem asi v 8 týdnu. viděla jsem srdíčko. krev mi brali a posílají na screening 1. trimestru, že prý se platí za to 850kč, je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
19.10.10 16:04

Andi gratuluju k :srdce: , já ho mám povinný a zadarmo,ale platím ročně 700 tak asi díky tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
19.10.10 18:28

Ahoj holky :-) , koukám, že si za péči připlácíte :roll: . Já to mám všechno zadarmo a ani u těch dvou předchozích těh. to bylo zadarmo, tak nevím :nevim: jestli si u Vás Ti lékaři trochu nemasí kapsu.

Tyhle dny jsou hrozné :-( , celý den je mi špatně, ráno zvracím :poblion: . Pořád mě bolí vaječníky. Ty začátky jsou opravdu nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
19.10.10 18:33
yenkee píše:
Ahoj holky :-) , koukám, že si za péči připlácíte :roll: . Já to mám všechno zadarmo a ani u těch dvou předchozích těh. to bylo zadarmo, tak nevím :nevim: jestli si u Vás Ti lékaři trochu nemasí kapsu.Tyhle dny jsou hrozné :-( , celý den je mi špatně, ráno zvracím :poblion: . Pořád mě bolí vaječníky. Ty začátky jsou opravdu nepříjemné.

Ahoj Yenkee :lol: Mě taky pořád bolí vaječníky.A dnes v noci jsem začla trochu krvácet. Tak jsem dnes naklusala k doktorovi.Konečně našel gestační váček :lol: Proč trochu krvácím, na to nepřišel, protože v děloze žádný nález nemám.Dal mně prášky, tak snad to bude dobrý.Ale vaječníky teda cítím pěkně.Mám tři děti a ani u jednoho jsem se necítila takhle a ani jsem nikdy nekrvácela.Takže pro mě je to všechno jak po prvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
19.10.10 18:54

Tak to je fain, že Ti jde už vidět gest. váček to je známka, že se to roste, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
19.10.10 18:57
yenkee píše:
Tak to je fain, že Ti jde už vidět gest. váček to je známka, že se to roste, gratuluji :kytka:

No, ještě tam chybí vidět miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
19.10.10 19:09

Tak dnes oznámeno babičce a dědovi, bydlíme s nimi. reakci jsem čekala…nic moc, jak to budete zvládat, když jste v takové a makové finanční situaci. atd…ale snad to vstřebají…vím, je to pro ně těžké, před 2 měsíci jim zemřel jediný syn, můj tatťka, tak je to teď na všechny trochu šok, i na mě…abych se přiznala…tomi, tak snad to nic nebude a krvácení přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
19.10.10 19:21
andiska píše:
Tak dnes oznámeno babičce a dědovi, bydlíme s nimi. reakci jsem čekala…nic moc, jak to budete zvládat, když jste v takové a makové finanční situaci. atd…ale snad to vstřebají…vím, je to pro ně těžké, před 2 měsíci jim zemřel jediný syn, můj tatťka, tak je to teď na všechny trochu šok, i na mě…abych se přiznala…tomi, tak snad to nic nebude a krvácení přejde

Děkuji :lol: S tatínkem mně to je líto, to je hrozná rána do života. Tak hlavně se radujte z miminka.Ať to máš taky vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí