Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
my máme 6 zoubků…a sotva se malá naučila sedět tak už vstává, chytá se nábytku a chodí kolem
no je to lítačka ted
už to není miminko, které jen leželo ![]()
@Vendulca Tak to je super
naše malá se zatím jen otáčí břicho, záda a na břichu se točí dokola a trochu couvá. Tak snad to taky brzo dožene ![]()
No tak to jak koukám, náš malej všechny předbíhá co se týče zoubku, zatím v jeho veku nema nikdo zubu stejne a vic, ale zase ma „jen“8kg a lezt teprve zacina:-)
Ahoooj
my se teď snažíme o druhé a nějak to už přes rok nejde ![]()
@kanka80 píše:
Ahooojmy se teď snažíme o druhé a nějak to už přes rok nejde
ahoj! my už druhé máme - holčičce teď bylo půl roku. Co vaše první? Náš se se ségrou hned skvěle skamarádil, myslím, že jí má moc rád. I já si to druhý dítě nějak víc užívám, už se nestresuju jak u prvního. Rozhodně doporučuju snažit se dál! ![]()
@Valerie83 Ahojky
My se snažíme co to dá
nakoupené vitamíny pro mě i pro tátu
a stejně zatím nic… No snad rok 2016 bude mít pro nás lepší konstalaci ![]()
Jinak moc moc gratuluju k holčičce! ![]()
Ahooj holkyy…tak my se taky snažíme o druhé 3 měsíc a zatím nic :-/ ale zkoušíme dál a vitamíny?? @kanka80 jaké používáte??
@Raduskaa Ahojky
Nosifol piju už půl roku i koenzym q10 včetně vit. E a selenu, pak užívám teď první měsíc Fertility a Macu. Příteli jsem koupila Fertilan, ale musím mu pořád připomínat nebo dát přímo do pusy bo furt zapomíná
Ještě jsem koupila lubrikační gel Conceive plus, ten jsme použili zatím 2× ![]()
@kanka80 děkuji hned v ponělí vyrážím na nákupy
a kys. listová je taky pro podporu nebo to až v těhu?? ![]()
@Raduskaa Kyselina listová se užívá i při snažení
Právě je v tom Nosifolu /doporučil mi ho gynekolog/, ale nějak mě to nepomáhá, tak až ho dopiju koupím obyč. tabletky, protože on je moc drahý ![]()
Ahoj holky
jak se tu všechny máte? ![]()
Nám se podařilo a čekáme dvojčátka ![]()
Teď budu začínat 19.týden ![]()
@kanka80 ahooj..tak to gratulujuu
my mame k te nasi skoro ctyrlete uz pulrocni segru..
uz se pekne plazi a vsechno strka do pusy
at mas tehu pohodove a porod krasny jestli bude prirozeny ![]()
Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji ![]()