Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
5.5.06 11:58

moni - tak to buď ráda, že aspoň kutí a uvaří si čaj, co vím od některých kamarádek, tak některý chlapi jsou fakt levý a taky - bratr mého manžela (nechápu, jak je to možné) je naprosto levej na cokoli „mužského“, ten by snad ani nevyvrtal díru :D
Luca - s tím spaním miminka u Vás - já bych se asi bála, že ho zalehnu a když ne já, tak by ho manžel určitě praštil, jak s sebou v noci mele … A navíc máme v našem bytě na spaní patro, takže to už si vůbec nedovedu představit, jak bych ho tam tahala po schůdkách a tam přebalovala atd. :?:
No jo, holt máme pidi byt, tak to jinak udělat nešlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
5.5.06 11:59

hu

No nic, tak já teda du na to podělané uklízení… :roll: :roll: Ale nejdřív musím s tou malou čtyřnohou potvorou ven. Čučí tu na mě jak na boží obrázek. Ty psí oči 8O :lol: Snad mě to venku neodfoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.5.06 12:01

Petulo - já taky budu rodit v jiném městě. Ten papír budeš mít pro gyn jiný. Tak je průběh porodu. V tomto papíru máš napsané pokyny co máš udělat. Je tam jméno dítěte a začátek jeho rodného čísla. Bohužel si víc nepamatuji. Vše zařizoval manžel. Vím, že s papírem musel na matriku v tom městě, kde se narodila. Ale jsou to už tři roky. Všechno se mohlo změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.06 12:02

Také bych si mimčo do postele nedala. Hlavně po tom co mi říkala mamka. Dělá na policajtech a četla tam nějaký spis a prý se přihodilo to, že nějaká maminka zalehla v noci dítě. Prý usnula při kojení a mimi se udusilo, tak to je taková výstraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.06 12:05

Tady teda taky fouká, ale není to tak hrozný, nemám to totiž jak ověřit, žádný balkon ani terasu totiž nemáme :(
Taky bych si dala říct, kdyby přilítly nějaký penízky, poslední dobou, jak je venku hezky, tak je mi čím dál tím víc líto, že nemáme v bytě aspoň ten blbej balkon nebo terasu :( Samozřejmě baráček by byl ideální, ale to je v naší situaci napstá utopie :( Byt „pidi“ máme na dluh na 20 let a jen pozemky v našem okolí se pohybují těžce přes milion, takže nic :(
Je to fakt úděsný žít mezi 4 zdma v tom jednom jediným pokoji - nikdy mi to tak nepřišlo, byla jsem celý den pryč, ale teď, co jsem doma, je to děs. Navíc jsem vyrostla na Šumavě v domečku s obrovskou zahradou, takže o to mi to přijde úděsnější :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.5.06 12:06

Moni26 :lol: :lol: :lol: :lol:

Petulo- nezalehneš. Tvoje instinkty ti to nedovolí. Stejně nebudeš už spát jako dřiív. Probudí tě i vzdychutí miminka. Ten pocit, že máš mimi u sebe, tebe ani maželovi nedovolí spát tvrdě. Alespoň to takhle bylo u nás. Já si Áňu ráda vzala do postele. To jsme měli postýlku přímo u postele. Já ze začátku kojila každé 2hod. Byla jsem jak mátoha. Takhle jsem jen vyvalila prso a spala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.06 12:08

Ještě k tomu plymu - taky bych si ho ušila sama, jen přemýšlím, čím ho vyplnit, abych to mohla prát - přijde mi, že vatelín se tak jako divně sepere a bylo by to pak hnusný :roll:
Mantinel jsem si teda šila taky sama, (dala jsem do něj deku z Ikei) ale byla to děsná práce, ta deka byla totiž pružící, takže se strašně hejbala, když jse to prošívala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.06 12:12

Já chci také penízky :-) My zase bydlíme v baráku jako kráva, jenomže jsou tu dvě patra sklepů, pak dvě patra obchodů další patro jsou dva byty 2+1, oba s velkou terasou, z toho v jednom bydlí babi a druhý čeká na rekonstrukci a v posledním patře na půdě ve 3+kk s obr terasou bydlíme my. Barák dostal manžel ještě před svatbou od tatínka a vzhledem k tomu v jakém tom stavu barák je, tak to byl vlastně takový Danajský dar a docela bych brala nějaký 3+1 v paneláku s malým balkonkem. Kdyby tu byl aspoň kousek zahrádky, ale ta je bohužel až 500 metrů od baráku a tam zase je bordel. A na té sice úžasné terase se nedá ve všední den vůbec vegetit, protože to je u hlavní silnice a je tu děsný hluk a jezdí tu pořád náklaďáci do samoobsluhy. Nevím nevím zda se to bude mimísovi líbit ležet v takovém hluku. Jediný kdy je tady klid, tak o víkendu když jsou obchody zavřené a lidi doma. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.5.06 12:12

Jó baráček. My jsme oba s manžou z baráku. Tak v paneláku trpíme. Dalo by se odstěhovat zpět do mého baráku, ale to se manželovi nechce.

Malá samozdřejmě usínala v postýlce. Ve dvou měs už nespala nikde jinde. Nebyla zvyklá spát s námi v posteli. Takže bylo pak lepší ji odstěhovat do pokojíčku. Jenže to noční kojení mě dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.5.06 12:18

Petulo - malá teď obdivuje tvoji UZ fotku co máš u podpisu. Prý jé mimi. Takové máme taky v bříšku.

Moni26 - o tom hluku mi vykládej. My sice nebydlíme u hlavní. Po desáté večer nejede ani auto. Lidi si tu klidu váží, ale máme nad sebou rodinu s šoupacíma skříněma. Celý den nám nad hlavou jezdí tanky. Nedej bože, aby s ní praštili. Do toho ještě dupou jak králíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.06 12:22

Tak já Vás uklidním. Nevlastníme ani jeden z nás žádný domeček, ani zanedbaný :! Žádnou zahradu - ani zanedbanou, zabordelenou ani nikde daleko - prostě žádnou :! Bydlíme v bytě na dluh na 20 let o velikosti 1+kk, přičemž v tom KK není ani okno ani možnost digestoře, takže nám to jde vše do bytu. Byt je v přízemí a z okna koukáme na celkem frekventovanou silnici a za barákem vede plzeňská dálnice. Bohužel na tom nejsme tak finančně dobře ani naši rodiče, aby jsme si mohli říct, že časem si koupíme byť jenom tu blbou zahrádku na léto :(
Prostě vyhlídky veškeré žádné :(
I kdyby jsme byli ochotný se přestěhovat, tak není kam, prostě nikde nic nemáme :!
I když máte zahrádku daleko a je na ní bordel, nic není ztraceno, bordel se dá uklidit a je to. Stejně tak s majetkem - ten se dá vždy buď prodat nebo zainvestovat a pronajímat - prosě ho využít k získání peněz na další akce …, takže buďte v pohodě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.06 12:32

No nechtělo by se mi platit 20 let peníze na 1+KK, ale ber to, že aspoň něco. tak budete aspoň o to častěji chodit ven na procházky a jezdit na výlety a ne pořád někde něco opravovat a řešit co kde zase spadlo :-) Všechno má svoje mouchy.
Sama bych se taky nezmohla na žádné bydlení, no možná ano, ale musela bych být sama bez dítěte a neustále pracovat a to není život. Manželův brácha dostal od rodičů asi naoplátku byt 3+1 s balkonem a garaží. Vrazil do opravy 300 000 Kč a bydlí naprosto bez starostí. Ve srovnání s tím co máme mi mu opravdu závidím. On teď řeší jestli si koupí lyže takové nebo makové. Tak vždy manželovi řeknu, že on si holt za ty peníze lyže nekoupí, ale dá si je stranou a má na jedno okno. Potřebujeme totiž nové a do takového velkého baráku dát plastová okna je opravdu výkon co se financí týče. O fasádě ani nemluvím. No tak teďka máme každý úplně jiné starosti :-) ale zase na druhou stranu musím říct, že nějak to jeho rodiče vyřešit museli. A dopadlo to takto asi díky tomu, že manžel je kutil a jeho brácha ne. Lepší zase než aby jedna věc patřila více lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.5.06 12:35

My taky máme vlastní byt. Půjčovali jsme si nějakých 100tis. Tady v Teplicích jsou byty hrozně levné. Máma sice má dva baráky, ale my nedostali nic. Teď bude bráchovi brát byt, úvěr se zaplatí z pronájmu. Všechno jsme si museli pořídit sami. Na nic jsme nedostali. Kdybychom se přestěhovali zpět na Moravu, tak bychom bydleli v našem baráku. Rodiče by bydleli v jiném a my bychom obývali nevrchnější patro. Tam jsou byty 3+1 a dost velké. Jenomže to by se musel manžel přestěhovat, a to se mu nechce. Měli bychom i zahradu za barákem. No prostě ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.06 12:47

Jo, já to beru sportovně, vím, že všechno má své pro a proti, jen mi přijde teď v létě líto, že není žádná zahrada, kde v klidu posedět a vypít si kafe na čerstvém vzduchu …
Ten byt jsem si koupila já měsíc před tím, než jsem se seznámila se svým manželem. Bydlela jsem v Praze asi 4 roky po různých podnájmech s různýma spolubydlícíma a už mě prostě nebavilo vyhazovat peníze oknem a žít s lidma, co si ani po sobě neumí uklidit, takže jsem začala shánět cokoli, kde budu sama a našla tenhle byt - na co bych měla v té době 3+1 (tak jsem v té době uvažovala), navíc na větší by mi asi nikdo nepůjčil, zas tolik jsem nevydělávala, takže jsem byla ráda, že mi nakonec půjčili 700.000 na tenhle pidi holobyt a pak jsem se seznámila s manželem a pak to šlo ráz na ráz. Byt jsme vymalovali, uklidili a nastěhovali se do 14 dnů (mě končila smlouva na podnájem) s tím, že větší investice a předělávky budeme dělat za chodu. Teď už nás snad nic tak drahého a velkého nečeká, za ty 3 roky, co tu jsme, jsme předělali snad všechno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.06 12:51

To je stejnak hrozné, takový malý byt co ještě není v Praze a chtějí za to 700000 Kč. Jsou to vydřiduchové. Podle mého ta cimra nemá a nikdy nebude mít takovou hodnotu kdyby to měl člověk postavit někde sám. No ale taková je situace a nedá se nic dělat. to se schválně podívám kolik stojí byty v Teplicích, až budu chtít vlastní tak abych věděla kam se odstěhovat :-)) No nic holky, pro dnešek s lítostí ukončuji diskuzi. Vyrážím směr Praha s mezipřistáním v práci. nechce se mi ale co mi zbývá. Tak zatím pa a hezký víkend.

PS: snad neulítnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital